tovar Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 to je jos sa starim pevacem, tj. gitaristom. ne znam kako je taj covek pevao brutal death sa onakvim glasom... Quote
Mikkah_Pickkah Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Preslusala sam album i nije mi los at all... sem OCAJNE obrade Enjoy the silence grrrr.... skrnavljenje... Ostatak je a tek vokal.. Stvarno podseca na Briana ----> Thanx!!! Quote
tovar Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 mene je definitivno kupio svojim aranzerskim nebulozama, ali objektivno gledano... zanimljivo jeste u svakom slucaju, i vise nego zanimljivo. glas razbija koncepciju... uz ovakvu muziku aaron iz MDB bi isao kao porucen. Quote
Mikkah_Pickkah Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Tacno, ali mi je ovo ipak zanimljivije. Totalno uvrnuto. Jos uvek se privikavam. Quote
azal Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 slowdiver ih mnogo voli! dobri su kad ti treba text ako hoces ljubavnu poruku da shaljes nekoj debeloj devojci. Quote
Mikkah_Pickkah Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Sta je to sa vama & debelim devojkama?? Quote
azal Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 the bigger the cushion, the harder the pushin' Quote
tovar Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 vole ljudi zagorelu masnocu, tj. gothicarke. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 mene je definitivno kupio svojim aranzerskim nebulozama, ali objektivno gledano... zanimljivo jeste u svakom slucaju, i vise nego zanimljivo. glas razbija koncepciju... uz ovakvu muziku aaron iz MDB bi isao kao porucen. pa ne znam zasto tebe 'aranzerske nebuloze' toliko impresioniraju kada to zapravo svako moze da izlupa.... obrnuto je zajebano da u okviru konvencionalnog i normalnog pristupa napravis kvalitetan zvuk.... Quote
tovar Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 ne, ne, ne, ovo je fascinantno... zenski vokal preko duple bas pedale u formi nekog refrena... Quote
ajsha69 Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 vole ljudi zagorelu masnocu, tj. gothicarke. Nisu, bog te, gothicharke zagorele.... Ta mas' se ne izlaze Suncu... ono zbog tena (da sliiche vampirima), ono zbog netopljenja shminke (... .. ..da sliiiche vampirima)... S njima ti je brale sve ispod nule... ma, sub zero... pa neg' shta.. : ''the bigger the cushion'', jebeniji mortal kombat... Quote
tovar Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 znam ja to, zagorele sam mislio na sexualnom planu. Quote
Dani Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Dobri su... nazalost imam samo jednu pesmu "The Pit". Idem malo istraziti, sigurno cu naci nesto vise. Quote
Kveld Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 ....uh , meni su oni bash njanjavi ...pokushala sam slushati Time of despair ali mi neshto nije ishlo....suvishe sam ja depresivna za ovakav zvuk Quote
Valtiel Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Grupa je cesto menjala pravce (gothic,death,a sada negi psycho rock) ali njihove najbolje pesme su iz njihovog gothic perioda. Poslusajte stvar " The Pain Song " - SUPER JE!!!!!!!!!!!!!! Quote
tovar Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 dieversity nema veze sa psy rockom. death su bili u predalbumskom periodu, dok ih je bilo samo trojica. onda su se prikljucili lead gitarista i klavijaturistkinja, a kasnije i pevac. oni su bili i ostali love metal, prilicno pod uticajem HIM-a, nikad to nisu ni pokusavali da sakriju. Quote
miss Penny Lane Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 njih bi bas volela da cujem uzivo...a i nevergreen...samo da dodju u budimpestu i ... Quote
tovar Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 nevergreen se raspao, i to kako mi se cini po nacionalnoj liniji. tesko da ce se okupljati. Quote
Valtiel Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 dieversity nema veze sa psy rockom. death su bili u predalbumskom periodu, dok ih je bilo samo trojica. onda su se prikljucili lead gitarista i klavijaturistkinja, a kasnije i pevac. oni su bili i ostali love metal, prilicno pod uticajem HIM-a, nikad to nisu ni pokusavali da sakriju. JA ISLIM DA JE OK. NEMAM ZAMERKI. Quote
Apeiron Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Ovaj novi EP je odlican! Moze da se slusa non stop. Break Me Quote
Misantrophil Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 imam samo Dieversity odlican album stvarno moze uvek da se slusa Quote
°°Džoca°° Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Odlichni su, kao i svi finski love metal bendovi... Dieversity za nijansu bolji od ostalih, omiljena mi je Nothing's Forever zatim Silence Is Killing Me, Snow White Suicide sa Gone-a itd. ma, super su... Quote
tovar Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 silver EP.... zakon. samo mi je nekako losa stvar savage gardena za obradu. jos uvek navijam da se to the moon and back nadje u nekoj rakaus metal varijanti. Quote
<Creative_Romance> Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 (edited) ENTWINE.... Edited May 20, 2006 by <Creative_Romance> Quote
Recommended Posts