Turin Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 ma meni je bas taj nemacki sa svajcarskim akcentom opak zasto bi rodjeni Nemac imao svajcarski akcenat? Hajde, Anne kao Finkinja i mozda.... odlican bend, nisam cuo albume pre Elodie, osim Copycat-a sa B.I.D. kompilacije i koji mi se nimalo ne dopada. Elodija je fenomenalna, kao i Echos. Quote
Dolly Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 ne znam im nacionalnost ali akcenat je Svajcarski... pa kako god Quote
Turin Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 kao sto rece Morticia, covek je Nemac, zabunila si se za akcenat. hajde sad da se vratimo na pricu o muzici benda. Kakvi su Angst, Einsamkeit, Stille i Inferno? Quote
Turin Posted February 24, 2004 Report Posted February 24, 2004 ma skoro svaki album im je izdat u Svajcarskoj, tamo je Tillo wolf otvorio svoju izdavacku kucu Hall of Sermon. Svi hrle tamo posto su porezi izgleda dovoljno niski, medjutim nema tu svajcarskog akcenta, covek je rodjeni Nemac, odrastao u Nemackoj koji zivi pola u Nemackoj, pola u Svajcarskoj. Quote
Turin Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 nista nista, samo sprecavamo dezinformacije. Quote
solicitor Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 Nema nikakve priče o muzičkoj potkovanosti benda i o kristalnoj produkciji. Lacrimosa tu spada u najcenjenije bendove. Problem je što me često smore sa predugim pesmama koje su natrpane elektronikom i klasikom. Sve je to verovatno umetnički veoma vredno, ali ja volim nešto malo življe. Naravno Lacrimosa ima dovoljno dobrih pesama koje potpuno zadovoljavaju moj ukus, ali ipak sve zajedno gledano ne spadaju mi među najomiljenije bendove. Quote
Dolly Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 znas, extra su za striptiz barove... najozbiljnije, zbog duzine pesama, i elektro-klasike... sve jedno ih obozavam... Quote
Aris Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 Ne, ne, fenomenalni su stvarno! Elodija i Echos, fenomenalno! Quote
SheWolf Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 zasto bi rodjeni Nemac imao svajcarski akcenat? Hajde, Anne kao Finkinja i mozda.... odlican bend, nisam cuo albume pre Elodie, osim Copycat-a sa B.I.D. kompilacije i koji mi se nimalo ne dopada. Elodija je fenomenalna, kao i Echos. Slazems se s tobom u vezi sa Copycat, pesma potpuno odstupa od ostataka njihove muzike. Anne je Finkinja? To onda objasnjava zasto je Vankina na finskom. Inace imam sve njihove albume i veoma mi se dopada muzika. Veoma mi se dopada i to sto uz svaki tekst imaju prevod na engleski tj. na nemacki. Quote
... Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 Коначно сам набасао на њихов концерт на ИБЦ каналу. Било је то пола сата уживања у њиховој музици. Quote
Vladan Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 Fino za koncert!!! Stvarno dobar bend, ali da nema malo narkomanije u tom njihovom tripu!!! poz Quote
marcoman Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 Jebes muzicara koji se ne drogira. Quote
solicitor Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 Nek crkne svako ko se drogira !!!!!! .... Quote
marcoman Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 Pa sta ja posle da slusam kad mi pola omiljenih bendova pomre Quote
Vladan Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 Ma jebesh drogu i ostala sranja!!! Drogu cemo ostaviti narkomanima!!! A nama samo dobra muzika i !!! A uz to nismo mi krivi sto se oni drogiraju!!! Jebesh proklete narkomane!!! Quote
Valtiel Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 OVAJ BEND JE NEPRIKOSNOVENI KULT. VECNA IM SLAVA !!!! Quote
Kali Agna Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Ovaj legendarni bend komotno moze da se strpa u neomozartism Sta reci...nesto (mozda) najlepse posle Theriona...Odlican muski vokal...jedan od retkih bendova koji ne smara sa kilometarskim pesmama...ma genijalno Quote
Jessy Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Tilo Wolf je divan! Chovek nevidjeno zraci i tako je pametan i neisfoliran...odusevile su me njegove izjave... Quote
mina. Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Ovaj legendarni bend komotno moze da se strpa u neomozartism Odlican muski vokal... Pa, po prvom pitanju se apsolutno slazem, ali po drugom i ne bas... Muski vokal mi se ne svidja, mada moram priznati da je dobro uklopljen i da sve u paketu zvuci super Quote
Kali Agna Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Pa, po prvom pitanju se apsolutno slazem, ali po drugom i ne bas... Muski vokal mi se ne svidja, mada moram priznati da je dobro uklopljen i da sve u paketu zvuci super Zasto? To sto peva nemacki je dodatno za pohvalu jer je nemacki zajeban za pevanje, ali moze da u prvi mah zvuci cudno i da smeta uhu...nisam sigurna da li je lik tenor, ali lepo je cuti njegov glas a ne zenske soprane za promenu Quote
mina. Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 Nije zbog nemackog... Ne znam zasto, jednostavno mi se ne svidja njegova boja glasa... Ali dobro zvuci kad se sve uklopi, kao sto rekoh Quote
fiction Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 ma meni je bas taj nemacki sa svajcarskim akcentom opak Nema tu svajcarskog akcenta, budi sigurna Inache: Dobar band...Muzika je bas gotivna,textovi su malo pateticni ali im ne zamjeram ipak je to goth Pogotovo na Angst(strah) albumu se to da primjetiti...na Fassade su bili u industrial/goth fazonu, i ispalo je sasvim ok.Ali najbolji albumi su mi Inferno i nravno Elodia na kojem su koristili Londonski sympho orkestar i to prije NW To je jedan od najboljih metal/klasika albuma ever Sjajan band Quote
The Watchtower Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 Soon it's gonna be the evening of May 2nd, that we are awaiting passionately, because, as you might know, on the evening of the release-day of a new Lacimosa album, we always have that kind of ritual, where we listen to the new album together, connecting ourselves with everyone, who, during that particular night as well is listening to our new music. And we are trying to imagine what kind of emotions and feelings you, our audience, might have while listening to the new Lacrimosa album! An incredible moment! We are very thankful to you for such an upcomming evening! And – by the way – this night, we keep a special eye on our guestbook! Jedva chekam novi album!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts