Kali Agna Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Ima mesec dana kako sam nabavila sve od Lacrimose od 1991 do 2003 i ODUSEVLJENA SAM! Nisam sve odslusala ali i ono sto jesam dovljno je za moje misljenje o bendu. Nemam reci... Ja imam Elodiu, Stille i Inferno i sva tri su fantasticna Quote
Leona Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Ja imam Elodiu, Stille i Inferno i sva tri su fantasticna Mislim, sta reci... Quote
Leona Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Ја имам све, осим последњег. A poslednji je...Echoes? Jbg, ne znam....jos uvek se ne razumem u Lacrimosu... Quote
Leona Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Lichtgestalt је последњи. E, taj nemam. Kad je izasao? Quote
Leona Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Сад у мају. Znaci, ako izadje kod nas, bice to krajem godine. Videcu u Rusiji. Tamo imaju SVE, bas sve. Quote
Jessy Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 imam od njih SVE,SVE,SVE!!!Weeeeeee...! Quote
... Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Да ли би била љубазна, те би ми нарезала Лихтгешталт? Quote
Jessy Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 (edited) Да ли би била љубазна, те би ми нарезала Лихтгешталт? pa,kolega po avataru ...bila bih ljubazna,samo mi daj prazan disk,nemam ni1,nepravda,pa to ti je Edited September 8, 2005 by Jessy Quote
Queen_Mab Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Ne da imaju fenomenalan muski glas nego nisam nikad cula ranije balade na nemackom.... A growl mu je isto strava....zbog izbora jezika na kome pevaju su mi josh drazi(hajl germany....)a zensi glasic dopunjava atmosferu! Quote
Leona Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 Growl je jedinstven... a i zenski glas. Po mom misljenju, ta dva vokala ne mogu jedan bez drugog. Svaki ima neke svoje cari. Ali opet... vise mi se svidjaju prva izdanja Lacrimose. Quote
Queen_Mab Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 (edited) jeste...lik ima glasic da se otopis...u obe varijante Edited September 19, 2005 by Queen_Mab Quote
Valtiel Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Zenski vokal je odlican. Zato sto je FINKINJA !!!!! A sve finkinje znaju da pevaju Quote
Queen_Mab Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 (edited) Da te demantujem?Pa predrasud je reci da zbog nacionalnosti bilo ko ima karakteristican dar Edited October 9, 2005 by Queen_Mab Quote
Valtiel Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Da te demantujem?Pa predrasud je reci da zbog nacionalnosti bilo ko ima karakteristican dar To sam napisao u polu saljivom kontekstu, zato sam i stavio smajlija. Mnogo tripujes ! Quote
Queen_Mab Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 To sam napisao u polu saljivom kontekstu, zato sam i stavio smajlija. Mnogo tripujes ! ma nemoj,a moj odgovor "predrasud" uz smajlija s osmehom od uha do uha nije zaeb?mnogo tripujesh Quote
Leona Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Evo jednog pitanjceta: jel vam se vise svidja The Phantom Of The Opera- Lacrimosa, ili The Phantom Of The Opera-Nightwish? Meni iskreno, Lacrimosa. Quote
Queen_Mab Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 pa znash sta,Lacrimosina pesma mi je mnogo prirodnija,actually,iz nw-ove verzije mi se svidja tarjin odradjen deo,a iz Lacrimose,onaj....pedivan.....muski glas Quote
Valtiel Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Najjaca verzija je od Dreams Of Sanity !!! Quote
Jessy Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 pa znash sta,Lacrimosina pesma mi je mnogo prirodnija,actually,iz nw-ove verzije mi se svidja tarjin odradjen deo,a iz Lacrimose,onaj....pedivan.....muski glas daaaa...a ni vlasnik tog glasa nema nishta loshiji stajling...jbte kako se dobro oblachi... i ima extra nastup... *haba haba * Quote
Recommended Posts