Nocturnal Dismay Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Zasto si postovala ove tekstove, mozemo li znati... Da si pazljivije procitao/la post pre mog,kao i ono sto je navedeno u mom bilo bi ti jasno... Uostalom,mozda nekome budu od koristi,jer poprilicno je tesko naci prevode njihovih lirika...Toliko... Quote
DragonHeart Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 www.darklyrics.com Mislim da niko nije cuo za taj sajt Quote
Inuria Malkava Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Prevodi. Rec je o prevodima. Prevodi... su ti zbog kojih je postovala. Sve se vrti oko... prevoda... O_o prevodi...kazem... Quote
Nocturnal Dismay Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Huh...napokon,da je neko shvatio poentu... Quote
Leona Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Kome treba sve od Lacrimose, nek mi se javi. Ali ako neko ima spotove, meni trebaju. Imam samo copycat i stolzes herz. Quote
GothicWraith Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Mislim da niko nije cuo za taj sajt tamo su prevodi pesama Quote
Милица Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Da, to sam bas htela da napisem. @ Leona: Ja imam Not Every Pain Hurts i Alleine Zu Zweit, s tim sto ovaj prvi nije sam, vec sa celom Beauty In Darkness kompilacijom... Quote
Leona Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Da, to sam bas htela da napisem. @ Leona: Ja imam Not Every Pain Hurts i Alleine Zu Zweit, s tim sto ovaj prvi nije sam, vec sa celom Beauty In Darkness kompilacijom... Ako si raspolozena za rezanje..... Quote
Милица Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Jesam (Samo moram da se ispravim: nije Not Every Pain Hurts na Beuty In Darkness, nego Alleine Zu Zweit. Ali u principu nije ni bitno.) U svakom slucaj posalji mi pp pa cemo se dogovoriti... I, da - da li imas albume Echos i Lichtgestalt, i onaj EP mislim da se zove isto Lichtgestalt... ili nesto tome slicno Meni to nedostaje. Quote
Leona Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 (edited) Jesam (Samo moram da se ispravim: nije Not Every Pain Hurts na Beuty In Darkness, nego Alleine Zu Zweit. Ali u principu nije ni bitno.) U svakom slucaj posalji mi pp pa cemo se dogovoriti... I, da - da li imas albume Echos i Lichtgestalt, i onaj EP mislim da se zove isto Lichtgestalt... ili nesto tome slicno Meni to nedostaje. Naravno... (: Echos mi je jedan od fav albuma. Imam i Lichtgestalt, ali ne EP. Edited March 16, 2007 by +Leona+ Quote
*SuNCHicA* Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Meni je omiljena definitivno Elodia Ich verlasse Heut dein Hertz... Ovaj cd mi je toliko star i od toliko slusanja, vise ni ne funkcionise kako treba, tako da mi se ova pesma prekida negde na pola... Ali, nema veze, tu su sve reci, poenta Quote
Valtiel Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Die Straase Der Zeit i Sanctus, u svako doba! :rockdevil: Quote
StarbreakeR Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Skinuo sam Lichtgestalt i na prvi slush mi se cini tvrdje nego ostatak opusa... Quote
LacrimaMosa Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 @Euphorion: da, definitivno die Strasse der Zeit..kao i Halt mich..Alleine zu Zweit..chudi me da nikom nije jedan od favorita Seele in Not.. a shto se tiche genijalnosti Tila, definitivno je genije..zaljubljena sam u njegovo stvaralashtvo..kako muzichko,tako i poetsko..Mozart danashnjice.. a shto se tiche klasifikovanja Lacrimose, da, nije im mesto kod METALA..ali nije to od neke vazhnosti.. kada bi me pitali kom zhanru pripadaju, ne bih znala odgovor, a i ne zanima me.. a ni Tilo nije na to dao odgovor.. Quote
Turin Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Lacrimosa ostaje na doom&gothic metal forumu, ovde im je mesto, bez obzira sto nisu striktno govoreci METAL bend, ipak imaju metal publiku i (blage) uticaje metala u muzici (na ranijim izdanjima). u svakom slucaju, fenomenalni su, i nemojte vise da se bavite zanrovskim pripadanjem, vec necim konstruktivnijim (kao sto je onaj prevod tekstova, recimo)... Quote
Valtiel Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Kako stojite sa njihovim spotovima? Ja imam svega tri. Quote
Guest Viole(n)tDoll Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 ALLEINE ZU ZWEIT DER LETZTE HILFESCHREI HALT MICH MALINA ............. awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww !!!!!!!!!!!!!!!!!! obozhavam ih..i ako me ona riba koja peva sa tilom uzhasno nervira. (ljubomora?) al ajde... e pa ja sam videla tila i popricala sa njim da, da. Quote
LacrimaMosa Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 nemam nijedan, ali zato je tu youtube.. prelep je spot za Stolzes Herz, a posebno pochetak gde svira klavir, i peva, dok mu se vidi odraz na ogledalu.. prelepa kompozicija.. upravo tu pesmu i slusham.. eh, kada cjemo dozhiveti da dodju u Srbiju.. verovatno nikad.. ali jednog lepog dana pronacji cju nachin da ih vidim uzhivo.. da,da.. Quote
angels deserve to die Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 (edited) Ima li neko neki MP3 od njih- da se dogovorimo da mi nareze i poshalje na moju adresu... Ovde je neko pominjao da uzima 150 dinara po MP3, koliko sam razumela. Ako neko ima neka mi se javi, please, na e-mail [email protected] ili ovde na forumu, pa cemo da se dogovorimo. Bash bih volela da imam sve od njih, a imam samo 3-4 pesama... Tilo je mmm neverovatan!!! Bash je harizmatichan!!! Edited April 16, 2007 by angels deserve to die Quote
angels deserve to die Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Molim vas, javite se, stvarno mi je hitno...Bash bih volela da imam shto vishe stvari od njih... Inache, od spotova- meni se mnogo svidja "Not every pain hyrts"- Tilo je tako romantichan tamo sa onom harmonikom... Please, javite se... Quote
DragonHeart Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Polako zenska glavo, nije "secer u vodu" Quote
angels deserve to die Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Polako zenska glavo, nije "secer u vodu" Ma znam ja to, nego- bash mi se neshto prizurilo A i dolazim na net jednom nedeljno. Jedino se ove nedelje moze desiti da dodjem josh jednom, pa reko ono- da napishem malo vishe poruka da ljudi vide, pa da mi se neko javi i da se brzo iskontaktiramo. Ja sam ovu grupu skoro pochela da slusham i bash su mi neshto ushli u ushi, a i Tilo je dobar sa onim sexy glasom...mmm... Quote
DragonHeart Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Imas u podforumu "Berza" dosta ljudi koji narezuju muziku, pa ces sigurno naci i ove pacere Quote
angels deserve to die Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Hvala na obaveshtenju. Idem tamo da vidim. Ali neka ostane i ovo ovde- mozda se ko javi... Quote
Recommended Posts