scissors Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 Pa ovako od njih posjedujem samo posljednji album "There Will Be Execution", koji mi je ostavio poprilično pozitivan utisak a: mješavina starog heavy-ja sa malo hard rock uticaja, snažni bubnjevi, duplaci iskazani, rifovi su im zarazni totale, vokal solidan iko slušao...? :? Quote
Eternal Flame Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 Tipičan Germany power metal mada se meni sviđa imam neke njihove albume, mada oni su počeli da sviraju još osamdesetih gde im svirka i nije baš bila heavy. Uzmi album nature of evil tamo ćeš naći neke jezivo dobre rifove. Quote
Invictus Posted May 29, 2003 Report Posted May 29, 2003 Nego sta nego Nature of Evil. Kakav abum. Zvukcina razbija. Sta bi Matu, da kraj nakvoga benda gubi vrijeme sa Primal Fear? A da ne govorimo sto ima bolji glas od onog drekavca Scheppersa. Quote
scissors Posted May 29, 2003 Author Report Posted May 29, 2003 ovaj novi album nije ni 500km od powera :ne: gitare su nabudženi hard/heavy totale a: sad ću da vam nađem mp3 link pa da čujete Quote
Eternal Flame Posted May 29, 2003 Report Posted May 29, 2003 Da čuo sam recenzije za novi album i nisu se baš proslavili ali sinner ima i mnogo boljih albuma čto se tiče Scheppersa i Mat Siinera imaju različite vokale ako voliš Rob Halforda voliš i Ralfa a meni su obojica jebeno dobri. Quote
RNA Posted May 29, 2003 Report Posted May 29, 2003 Nego sta nego Nature of Evil. Kakav abum. Zvukcina razbija. Sta bi Matu, da kraj nakvoga benda gubi vrijeme sa Primal Fear? A da ne govorimo sto ima bolji glas od onog drekavca Scheppersa. Ne znam ni ja. Možda žele da se malo igraju Judas Priesta? Jebiga, da im je prvi album propao (kao što nije) ne bi se ni on baktao sa tim, ali ovako. Dobar je Sinner, naročito "Nature Of Evil". Onako, fin nemački heavy pomešan sa hard rockom. A za bubnjeve nije ni čudno kad ih je Uli Kuš svirao! Quote
Invictus Posted May 29, 2003 Report Posted May 29, 2003 Ma volim ja Halforda, ali Halford za razliku od ovoga ponekad i pjeva. Quote
Eternal Flame Posted May 29, 2003 Report Posted May 29, 2003 Ma volim ja Halforda, ali Halford za razliku od ovoga ponekad i pjeva. Ha Ha pa dobro očigledno ti se nesviđa Halford-ov pulen ali nema on loš vokal jeste visok ali zna on i da spusti za koju oktavu videćeš imam neki osećaj što se tiče njega. Quote
Anno Mundi ! Posted May 31, 2003 Report Posted May 31, 2003 ovaj novi album nije ni 500km od powera :ne: gitare su nabudženi hard/heavy totale a: sad Quote
scissors Posted May 31, 2003 Author Report Posted May 31, 2003 nema MP3 :roll: ali ima real audio semplovi pa ko hoće http://www.nuclearblast.de/band_show.php3?...audio&artist=51 Quote
Invictus Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 Skoro 3 godine niko da se sjeti ovoga kvlta. Cccc... Quote
RNA Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 А ко је овде, инспирисан 'лепотом' чланова баш овог бенда, отворио тему 'најружнији хеви метал бенд'? Quote
StarbreakeR Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 (edited) Ko zna ... Enivej cuo sam od Sinnera 2-3 pesme i zaista je zadovoljavajuce...kapiram da je to bend basiste iz Primal Feara : Matt-a...dobar je on Edited March 18, 2006 by StarbreakeR Quote
RNA Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Упс, ја се зајебао, мислио сам на Scanner. Па, последњих пар албума овог бенда је било испод сваког просека, Мет је запоставио свој матични бенд зарад много успешнијег. Quote
StarbreakeR Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Упс, ја се зајебао, мислио сам на Scanner. Oce to sa godinama Quote
Shix Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 bubnjar fritz randow je iz sinner-a presao u saxon 1999.godine pa je svirao do 2005. ne znam da li se vratio ponovo u sinner ? Quote
The Trooper Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 sviraju u raki pored mene u pljuvokrugu... muahaha Quote
RNA Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Kako te samo mrzim! Sta bih ja radio da sam u Nemackoj i da zivim od onih tamo para, joj! Quote
The Trooper Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 Kako te samo mrzim! Sta bih ja radio da sam u Nemackoj i da zivim od onih tamo para, joj! hehe karta kosta 10 eura Quote
The Trooper Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 Jos i to, pa jebem li ti... hehehe Quote
RNA Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Zivo me zanima koliko ce ljudi, i pored te cene, biti na koncertu. Izvesti nas! Quote
The Trooper Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Zivo me zanima koliko ce ljudi, i pored te cene, biti na koncertu. Izvesti nas! ocu ocu. sad to nije neki prostor velikog kapaciteta, a inache je po sistemu rock/metal "diskoteke" nije tesko napuniti te prostorije, sad sta znam: da mi nije rekao profan nemackog da sinner svira ne bih ni ja znao ^^ Quote
Recommended Posts