RNA Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Eto, sta su ti profesori u Nemackoj. Quote
The Trooper Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 Nabavio kartu^^ uzgred kako vam se svidja novi album 'Mask of Sanity'?? Ja nikad nisam bio neki veliki fan sinner-a ali me je novi album doslovno oduvao... i sad jesam fan. Quote
RNA Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 Заиста? Последњих пара албума је било баш досадно. Мораћу да га набавим. Quote
The Trooper Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 (edited) Заиста? Последњих пара албума је било баш досадно. Мораћу да га набавим. nem pojma sad ja nemam te albume pretposlednje imam samo fast decision, wild n evil, i mask of sanity meni je mask of sanity najbolji, mene je oduvalo^^ e sad ne znam mozda je na isti kalup sa tim dosadnima, sta znam... Edited March 2, 2007 by The Trooper Quote
The Trooper Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 pazi ovo odlozen koncert otkazao im coheadliner i predgrupa a u isto vreme je mat sinner "sluchajno" povredio ruku tako da je odlozen za maj Quote
The Trooper Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 ajde sad imas vremena organizuj se ponesi gajbu jagodinca i dodji kod mene u maju pa da idemo na sinner Quote
RNA Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Zalim, tad sam u Spaniji. Inace bih ti radije doneo gajbu "Lava", Jagodinac je sranje. Quote
The Trooper Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Zalim, tad sam u Spaniji. Inace bih ti radije doneo gajbu "Lava", Jagodinac je sranje. pa jagodinac je kultno pivo, zato mi i treba... imam ja ovde u nemackoj dovoljno dobrih piva ali pre negop sto doneses LAVA donesi JELEN ... Sta ces u Spaniji? neki festival? kad vec ides u spaniju... idi u zaragozu na monsters of rock ... megadeth potvrdio a i ja bih radije iso u spaniju nego na rock am ring Quote
RNA Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Ma sigurno, odakle mi pare da spartam po Evropi? Idem na apsolventsku ekskurziju. Da stvarno mogu tako da se seckam, dosao bih na Keep It True, jebes sve ostalo! Quote
The Trooper Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Ma sigurno, odakle mi pare da spartam po Evropi? Idem na apsolventsku ekskurziju. Da stvarno mogu tako da se seckam, dosao bih na Keep It True, jebes sve ostalo! jebi ti ovo: ja sam se usrao kad sam video... i postujem ponovo za sluchaj da nisi video Quote
RNA Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 To je prvo u julu, zatim ce da kosta boga oca, a i u Albaseteu je. Ja idem u Barselonu. Keep It True je samo 25 evra i mnogo je blize, ali u aprilu + manjak para = jebiga! Quote
The Trooper Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 ja sam se usrao kad sam video, ali festival je odrzan davne 2003 ja mislim Quote
RNA Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 To je verovatno bio prvi, ovo je osmi. Sada je 2 puta godisnje, u aprilu i novembru. Quote
The Trooper Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 To je verovatno bio prvi, ovo je osmi. Sada je 2 puta godisnje, u aprilu i novembru. pa bez obzira... tesko da ce ikada naci ovakvu postavu... Quote
RNA Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 U tome i jeste poenta. Ko moze da ode, neka ide obavezno! Quote
The Trooper Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 U tome i jeste poenta. Ko moze da ode, neka ide obavezno! al pazi radi se o tome da je to postava iz 2003... ne za 2007 Quote
The Trooper Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Tipičan Germany power metal mada se meni sviđa imam neke njihove albume, mada oni su počeli da sviraju još osamdesetih gde im svirka i nije baš bila heavy. Uzmi album nature of evil tamo ćeš naći neke jezivo dobre rifove. power??? ti si omasio thread Quote
RNA Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 al pazi radi se o tome da je to postava iz 2003... ne za 2007 Aman, covece, jesi li video listu za 14. april ove godine? Laaz Rockit, Diamond Head, Artillery, Sabbat, Piledriver, Lethal, Twisted Tower Dire... Quote
The Trooper Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Aman, covece, jesi li video listu za 14. april ove godine? Laaz Rockit, Diamond Head, Artillery, Sabbat, Piledriver, Lethal, Twisted Tower Dire... nisam Quote
The Trooper Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Sinner obnovio datume za turneju.. Sviraju definitivno u maju^^ Quote
The Trooper Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 evo cisto malo da vas nerviram: (datum je jos uvek 11. mart jer su tada trebali da sviraju prvi put, pa odkazali sad za nedelju 13. maj) Quote
The Trooper Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 evo ovako kompletan sinner http://recon.webovastranka.cz/forum/175/14...1411&page=0 Quote
Recommended Posts