Will-O-The-Wisp Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 MAJKO MILA, STO JE OVO?!?!?! Prije dvije-tri nedelje sam cuo njihovu stvar "Devil Is A Loser"!!! Ostao sam bez teksta! Rifovi probijaju zvucni zid, vokal je 'rapav i grozomoran (na, najpozitivniji moguci nacin), atmosfera je fantasticna, a tek oni... WOW! Kao da su izsali iz nekog splatter-punk tripa i osamdesetih godina! Ljudi dse oblace kao demoni! Sviraju ensto sto bi moglo da se okarakerise kao shock/hard rock pomijesan sa heavy/power metalom! Da li neko posjeduje album "Get Heavy!"??? Da li enko zna ima li toga u Crnoj Gori???????????? Ako su ostale pjesme nalik na "Devil Is A Loser" (ocigledna parodija na "opake" black metal tekstove!) onda je ovaj album NAGAZNA MINA!!! Zivio Lordi!!! P.S. Kao sto momci iz benda cesto napominju: "80-te su zakon!!!" LORDI JE ZAKON!!! Quote
Kakashi Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 Text je pateticniji nego onaj u "opakim" black textovima, a muzika je blah... cak lici na Andrew W.K. :roll: Quote
Will-O-The-Wisp Posted May 28, 2003 Author Report Posted May 28, 2003 Lordi je bas onakav bend kakav je trebao ovoj metal sceni... Zdravi, socni i mocni rock/metal sa korijenima u osamdesetim... Pa, da neces da Lordi imaju neke "pametne" tekstove? Jedna od glavnih inspiracija su im Kiss i Alice Cooper... A i sam Lordi kaze da nastoji da pise tekstove onakve kakve bi Kiss danas pisali (da nisu pukli)... Quote
Kent Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 Lordi-Get Heavy je mocan album sa neverovatnim pesmama, Would You Love A Monsterman je razarajuca himna...citajte recenziju u novom explosivu a: Quote
Will-O-The-Wisp Posted May 28, 2003 Author Report Posted May 28, 2003 Joooooj, hocu taj album, hocu... MORAM DA GA IMAM!!! a: a: a: Quote
Kakashi Posted May 29, 2003 Report Posted May 29, 2003 Lordi je bas onakav bend kakav je trebao ovoj metal sceni... Zdravi, socni i mocni rock/metal sa korijenima u osamdesetim... Pa, da neces da Lordi imaju neke \"pametne\" tekstove? Jedna od glavnih inspiracija su im Kiss i Alice Cooper... A i sam Lordi kaze da nastoji da pise tekstove onakve kakve bi Kiss danas pisali (da nisu pukli)... Pre ih zasnivaju na KISSovim nego na Cooper-ovim textovima :roll:. Quote
RNA Posted June 24, 2003 Report Posted June 24, 2003 Bi li neko bio ljubazan da ostavi adresu njinog sajta, da i ja to malo pogledam? Quote
Black Knight Posted June 25, 2003 Report Posted June 25, 2003 Lordi-Get Heavy je mocan album sa neverovatnim pesmama, Would You Love A Monsterman je razarajuca himna...citajte recenziju u novom explosivu Jos kad bio bio voljan da nekako ustupis taj album na presnimavanje Quote
Protagonist Posted June 25, 2003 Report Posted June 25, 2003 Ocu onda i ja taj cd!! ma daj makar Blacki-u, pa ce on da prosledi meni! Quote
RNA Posted June 25, 2003 Report Posted June 25, 2003 Jos kad bio bio voljan da nekako ustupis taj album na presnimavanje Što se mene tiče, i ne mora. Samo ja da saznam neke osnovne informacije o njima i nabaviću ja to već. Quote
Will-O-The-Wisp Posted June 25, 2003 Author Report Posted June 25, 2003 Pokusajte na www.lordi.org i na sajt kuce Drakkar (oni su izdavaci). Skinuo sam sa neta i pjesmu "Would you love a monsterman" i bas je dobra, mada ima dosta industrial prizvuka... Ja dos'o samo na kratko, a sad da se bacim na ucenje!!! Uh, prijemni... Grrrrrrrr... Quote
RNA Posted June 26, 2003 Report Posted June 26, 2003 Nešto ovde na netu ne šljaka, ali kad dođem kući proverću ga detaljno. Jel' to francuska kuća Drakkar što izdaje one silne blekere? Quote
Will-O-The-Wisp Posted June 26, 2003 Author Report Posted June 26, 2003 Pa, ne znam da li ovi izdaju samo black albume... Mozda, to i rade, ali vidim da rade i world-wide distibuciju za power albume (npr. pretposlednji Rage). Blackie, ti obavezno nabavi Lordi, jer tebi ima da se svidi 100%!!! A, i ti Lemmy, bi trebao ovo da nadjes... Quote
Protagonist Posted June 26, 2003 Report Posted June 26, 2003 Nesto sam samo malo cuo, na onom kao jukebox-u. cuo sam valjda Get Heavy pesmu, i rekao bi da su poprilicno dobri,mislim ne mogu da sudim samo po ovome. ali izgled im je ludacki totalno!hehe Quote
Vlaja Buraz Posted June 30, 2003 Report Posted June 30, 2003 Devil is a loser and he's my bitch! Zajebali su i Danziga! Quote
RNA Posted June 30, 2003 Report Posted June 30, 2003 Pa, ne znam da li ovi izdaju samo black albume... Mozda, to i rade, ali vidim da rade i world-wide distibuciju za power albume (npr. pretposlednji Rage). Blackie, ti obavezno nabavi Lordi, jer tebi ima da se svidi 100%!!! A, i ti Lemmy, bi trebao ovo da nadjes... Nije, pobrkao sam sa onim francuskim Drakkarom, što izdaje black metal i što Rock Express ima distribuciju. Quote
Will-O-The-Wisp Posted July 8, 2003 Author Report Posted July 8, 2003 Lordi su u Finskoj odmah po izdavanju albuma stekli platinasti tiraz i presisali Nightwish... Koliko sam mog'o da primjetim - njih u Finskoj obozavaju!!! a: a: Quote
Will-O-The-Wisp Posted July 22, 2003 Author Report Posted July 22, 2003 Pa, je l' ko cuo ovo??? Quote
Will-O-The-Wisp Posted July 22, 2003 Author Report Posted July 22, 2003 E, da... Sta kazu u novom "Explosive"-u o njihovom albumu "Get Heavy"??? Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 29, 2003 Report Posted July 29, 2003 gledao spot aaahhh pa nije nesto ali posto ih tolko hvalite el ima neko da reze? Quote
... Posted August 13, 2003 Report Posted August 13, 2003 Цео албум је супер, осим можда једне песме. Ово би пре ишло у хард-рок. Quote
vudun Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Da li je nabavio neko " The Monsterican Dream" ?! Quote
Recommended Posts