ZheX Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 (edited) super shto dolaze, meni su Lordi skroz simpatican bend, tako da cu uzivati u njivom nastupu. Edited January 16, 2008 by Circle_Pit Quote
ZmYchE Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 HAHAHA ovo ce biti zanimljivo videti uzivo Quote
_powerslave_ Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Svakako, mada nisam fan Lordia...al shto bre oni spadaju medju headlinere ? Quote
Elderane Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Pa, zato sto kostaju vise od mnogih objavljenih bendova, i zato sto takav status ocekuju i na nasem i na drugim festivalima. Pogledaj samo Lordi najavu za Wacken 2008, ni oni ih ne potcjenjuju, a kakav line up imaju. Quote
_powerslave_ Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Pa dobro jbg pobedili su na Evroviziji, ali sigurno ne bi imali takav status da nisu al nebitno... nego kolko vidim vi planirate i Wacken da zajebete... Quote
Download_manager Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Još samo Children Of Bodom da dovedu i Wacken je zajeben Quote
Elderane Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Wacken je ipak cudo... Ipak, nije da nismo hrabro krenuli, i uz vasu podrsku mozemo imati vec sledece godine festival u rangu Wackena. Nijedan bend nije problem dovesti. Quote
_powerslave_ Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Zezash? Pa aj dovedite Running Wild kad je tako poshto oni i ne rade koncerte van Nemachke... jes da je oftopic al ima li shanse da njih dovedete ? Quote
Layla Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Мени су Лорди поп-метал и није да нешто волим песму са Евровизије, нити да их слушам, али искрено сам се обрадовала што долаѕе Would you love a monsterman, Would you understand the beauty of the beast? I would do it all for you, Would you do it all, do it all for me? Quote
Grobodan Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Ne seri, LORDI! :) Bice smeha ako nista. Imaju i par hitova finih, nije da nije. Quote
Elderane Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Brate, ja cu prvi da skacem na nekim stvarima k'o lud. Nek' prica ko god sta hoce, ali koncert ovih likova je fenomenalan provod. Ne moramo samo da se mrstimo i mrzimo, treba i zajebancije ubaciti! Quote
Grobodan Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Slazem se ja sa tobom, volim ja sve sto vole mladi. Ali sad kad krenu iskreni likovi da kenjaju, nece mi biti dobro. Pa Lordi ce da isplati sam pola festa. Quote
Elderane Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Mogu slobodno... Ako neko ne uvidja raznovrsnost festivala (samo neka dobra blekcina i goticarija fale), onda stvarno ne znam u cemu je problem... Citao sam po raznim forumima (simptomaticno, samo srpskim, stranci ni rijecicu protiv ) od raznih likova kako je cijeli line up sranje i nema nijednog "normalnog" benda, ili kako smo osramotili metal sto smo doveli Lordi Vrh! Nego, spamujem, Lordi tema... Dobar provod Quote
Angelystor Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Ma dovedite vi Virgin Steele pa da 'mrem ja. 'cause devil is a loser and he's ma bitch! Quote
Totamealand Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 (edited) WOW, tek sam sada izvalio da dovodite Lordi! To ima da bude provod, trebalo bi da se vidi. Judas, Helloween i Lordi za sada moji favoriti na festu, josh da najavite Megadeth, i dosta meni. Elderane, signature update, please. Edited January 17, 2008 by Totamealand Quote
_powerslave_ Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Ta ne znam shta vishe chekaju, shto ne objave vec jednom taj Megadeth... Quote
Andrija Smith Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Da, cekam Megadeth pa da kupim kartu... Nego nije losa ona Blood red sandman od Lordi-a... Quote
_powerslave_ Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Nije losha, nije losha... danas sam ih malo neshto slushao i definitivno ce biti lud koncert... Quote
Night Prowler Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Ima li neko linkove za njihove albume? Izgubio sam njihovu diskografiju... Quote
DBrave Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 pa jbg imas na torrentima ja uvek tako skidam cele diskografije... Inace sto se tice Lordija i ja podrzavam, bice bas veselo!! Quote
_powerslave_ Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Ma kakvi bre torrenti... Jbg pogledaj na mediaportal.ru ili bunalti.com tu sigurno ima neshto od Lordia. Quote
enclave Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Pa dobro jbg pobedili su na Evroviziji, ali sigurno ne bi imali takav status da nisu al nebitno... nego kolko vidim vi planirate i Wacken da zajebete... Wacken je institucija covece, ovo je skidanje nevinosti cek polako nadam se da ce ovo nekad postati najveci metal fest Evropi. Quote
Elderane Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Tacno tako, institucija... Ima i boljih festivala od Wackena po line up-u, pa nista, svi bi i dalje na Wacken. Quote
Sleaze Glammer Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 A odakle vama da oni sviraju kod nas? Evo vam link sa njihvog websitea za svirke u 2008. Nema nas... nema Evrope uopste, samo Novi Zeland http://www.lordi.fi/Lordi_The_Official_Website.htm BTW, Lordi roxxx Quote
Elderane Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Da smo ja i ti zdravo, dokaz je u [email protected] mailu, a za Lordi sajt ces vjerovatno jos malo morati da sacekas... ... Quote
Recommended Posts