michelle Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 A kako je odradjen spot? Blood Red Sandman je bas super odradjen....! Would You Love A Monsterman spot nije prica. Vec samo oni koji u nekoj sumi sviraju devojcici koja drzi tu lutku. Elem, na kraju devojcica napravi onu sablasnu facu kao ona riba u Devil is a Loser i zapali lutku. Odlican spot Quote
Protagonist Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 Vidis, nisam ni Devil Is A Loser odgledao A mislio sam i na tehnicki kako je spot odradjen Quote
Telcontar Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 I da imaju samo dva albuma... I to je to... ali dovoljno da budu jedan od najboljih bendova danas Quote
Protagonist Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Devil is a loser and he's my bitch! Quote
Protagonist Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Totalno su loodi! Kako uopste hoda u onome Quote
Гера Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 mozda i ne hoda! mozda ga zabodu na binu i kazu: "POZIRAJ!!!" salim se! Quote
Ora Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Evo linka za Devil Is A Loser, nije preveliki a kvalitet je pristojan: http://www.drakkar.de/files/lordi_devilisaloser.avi I sta TO u tvom potpisu presdstavlja??? Quote
Telcontar Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Pa Lars Ulrich, James Hettfield i Ricky Martin... sta ti nije jasno ??? Inace koga zanima, oggy na listi petkom od 24h pusta svasta, pa i lordi... nabavili smo mu spotove pa ko nema na kompu, neka gleda ponekada... Quote
must be between Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Lordi je neverovatan bannddddddddddddd MY HEAVEN IS YOUR HELLLLLLLL Quote
Protagonist Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Danas sam odgledao i ostatak spotova, šta reći nego fantastično!!!! Quote
Apeiron Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Hmmm... jesam li rekao vec nesto na ovoj temi? Ne secam se. Anyway, LORDI = KULT!!!!!!!!!!!!! Zadnji album nema lose pesme! Poz! Quote
Perfector Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Dobar bend,samo mi se ne svidja njihov imidz Quote
MEGGY Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 nikad ih nisam slusala , ali zato sam imala njihov poster .. po imidzu nikad ne bih pretpostavila da sviraju hevaru Quote
Apeiron Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Jesu gadni, nema govora, nesto kao moderni Twisted Sister (ako je ista moderno uopste u ovom slucaju), ali muzika je odlicna! Ako bi prestali praviti budale od sebe, bio bi to pravi bend. Mada je najjaca izjava u jednom intervjuu, kad ih neko upita zasto im je toliko vremena trebalo da objave album, likovi odgovorise: "Pa, pogledaj nas kako izgledamo". Poz! Quote
Protagonist Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Šta fali imidžu????? Baš su im dobre maske Lordi RULES! meggy, znaš da mi taj poster nije stigao Quote
MEGGY Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 znam...rek'o si mi ... znam i zasto nije stiga'o ja kupila kovertu , a zaboravila markicu i tako ga ubacila u sanduche Quote
Protagonist Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Ne sećam se da sam ti rekao E stvarno si genije VRH! Ma ko ga šiša, u svakom slučaju hvala na pokušaju! Quote
Telcontar Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Onaj odgovor u intervjuu je genijalan... Inace provalio sam da nemam jednu njihovu pesmu... sa nekog singla je, jedina njihova pesma koju su izdali samo na singlu... jel ima to neko ( cini mi se da je druga pesma sa "Would you love a monsterman" singla... ) Quote
Demoritus Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Odličan bend, moram reći. Sviđa mi se i imidž i muzika, ali i atmosfera u spotovima. Spotovi Devil Is A Loser i Would You Love A Monsterman su fenomenanlni!!! Quote
Nixx Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Nisam puno cuo od njih, ali slusljivo je, fali solaza, ali u sustini sviraju oprobani klise koji naravno uvek pali. Sto se imidza tice, ala Rob Zombie. Quote
Protagonist Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Jest da nema solaža, sve je jednostavno ali opet napravili su super muzika, to je najvažnije Quote
michelle Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 Da ima solaza utopili bi se u gomilu bendova slicnog zvuka, pesme su ima karce i efektne i zato hiticne Quote
Protagonist Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 Da ima solaza utopili bi se u gomilu bendova slicnog zvuka, pesme su ima karce i efektne i zato hiticne Quote
War Machine Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 Lordi rules. Ovaj bend mi se neverovatno svidja. Na drugom albumu su povecali broj solaza (tri sola, na prvom albumu jedan) ali se zato smanjio broj hitova, mada je album isto tako dobar kao i prvi. Quote
Recommended Posts