Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ladno sam to videla pre par dana na Košavi. Još se razmišljam vidi još jedan tinejdž klasik.

Lepo, lepo.

Mama mi se oduševila pesmom, ja pirotehnikom i tako. icon_smile.gif

Posted

Nisam sinoc gledala,ali mi je drugarica rekla da su prosli u finale...

Tj,ja sam pitala za Fince,a ona je rekla:"Jao to su oni satanisti! Oni su dosli u kostimima sa nekim rogovima i maskama!" icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Propustio pesmu,ali sam gledo na kraju kad su se veselili sa onim droljama i gejovima icon_rockdevil.gif Jes da ih nesto i ne volim,ali mi je drago sto su se onako fino pokenjali po celom tom glupom Eurovision koncertu.Svaka im cast,drzim im palceve

Posted
icon_uhoh.gif Pokenjali su se po konceptu Evrovizije,po skupu pop limunadica i finih pevacica i pevaca svojim over the top imidzom i zestokim zvukom.Kapiras?

Delimicno tacno...

No,ima tu i dobrih pop pesama... icon_da.gif

Posted
Propustio pesmu,ali sam gledo na kraju kad su se veselili sa onim droljama i gejovima icon_rockdevil.gif Jes da ih nesto i ne volim,ali mi je drago sto su se onako fino pokenjali po celom tom glupom Eurovision koncertu.Svaka im cast,drzim im palceve

ako se iko pokenjao po stancovanim "by the book" pevacicama i njihovoj muzici i tekstovima onda je to ona ludaca sa islanda. samo sto masa ljudi ne kapira bas toliko brutalan sarkazam. pesma (tekst) je kao "stupid girl" od pink samo mnogo "kiselija". icon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Lordi su zakon.Ja im se divim na velikim i nateklim mudima koja su imali da na festivalu sisulja...golih guzica i ninanaajki obuku scarry kostime...Odusevili su me i pesma je catchy i fenomenalna je

Zeleo bih da pobede posto mi ionako ne idemo

Posted
ako se iko pokenjao po stancovanim "by the book" pevacicama i njihovoj muzici i tekstovima onda je to ona ludaca sa islanda. samo sto masa ljudi ne kapira bas toliko brutalan sarkazam. pesma (tekst) je kao "stupid girl" od pink samo mnogo "kiselija". icon_smile.gificon_smile.gif

Iza onoga stoji neko vrlo inteligentan i ekstremno talentovan icon_da.gif

brutalno icon_rockdevil.gif

Posted

Гласање почиње за пар минута... Узгред, коментатор на БиБиСи-ју је одушевљен ватрометом...

Posted (edited)

E jesu carski bili!Cimer mi zamalo ne crce icon_smile.gif

I moja keva. icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Mada,više se uplašila kada je videla Severinu da onoliko đipa.

Edited by Metal girl