Radivoj Petrovic Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 u stvari, mi smo ista kuca kao ta glupa voditeljka. LORDI su aktuelni hit 202/ke - ljudi ih izabrali jos u ponedeljak, a ona za njih cuje prvi put u zivotu, kakva sramota Quote
Álvaro Recoba Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Srbi- Aca Lukas Ја бих слао Вики миљковић. Пропустио сам наше гласање... Quote
BloodElfica Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Aaaaaaaaaaaaaaa, dakle i dalje sam u shoku!!! Jedan od najsrecjnijih dana mog zivota! LORDI, volem vas, svaka cast za energiju i kostime na +30 i kusur stepeni! Kraljevi! AaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaAAAAAAaAAAAAAaaAaAaaAa! Bez texta sam Lordi = Univerzalna Ljuav Ok.. prsla sam. Quote
Axeanosilas Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Pa te voditeljke su jedva docekale svojih 5 minuta. Onaj Makedonac jadnik i ona Bosanka, kakvi jadnici....Dobra je bila Islandjanka...Ko je od nasih voditelja bio? Она мршава са 3К... Има кошчату фацу и мало израженији нос, заборавих како се зове... Quote
Shamandalie Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Spanci- Mago De Oz Portugalci- Moonspell ............ ........... .......... Srbi- Aca Lukas Jaoj, brate, to bi bio show! Ne, bolje Aca Lukas i Indira zajedno, posto ona ima bas neke black metal spotove (tako se cini bez tona)... Quote
Zen Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 (edited) Ja sam za to da mi posaljemo Alogiju. Ili bar Kraljevski Apartman (bez starca nema udarca). Ne mogu da vam opisem koliko mi je drago zbog ovog ishoda glasanja. Ovo je velika sansa za metal! ...A mi cemo se ovog leta sigurno gusiti u HariMH-riju.... Edit Od nasih voditeljki bila je ona retardirana Jovana Jankovic sto vodi jhutarnju na RTS-uy. Riba em je ruzna, em glupa , em nema sise em ne ume da prica ni srpski a kamoli engleski... Uzas! Ja sam prvi put posle bar 4 godine ukljucila tv da sa cimerom pogledam taj prenos i vecu gejstinu skoro nismo videli. Na kraju nas komentar je bi - JEEE pobedili su nasi!!!! Edited May 20, 2006 by Smorock Quote
Dowla Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Onaj Srbin je vodio na svedskoj televiziji,mislim da se zove Jovan Radomir... kod nas Jovana Jankovic je govorila glasove,a ne znam kako se zove ova sto je vodila prenos engleskinja je pokazala kad je saopstila da su Lordi dobili 12 Holandjanin je muvao onu Grkinju. Nemac je bio kauboj Poljak je rekao da su Lordi sltkisi,ali naravno sarkazam je u pitanju Quote
Баба_Јага Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 bila Jovana sa rts-a, vodi jutarnji program Quote
Defunctus Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Danci- Raunchy Pored zivog Kinga,oni da idu... Quote
darijus Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Ja sam za to da mi posaljemo Alogiju. Ili bar Kraljevski Apartman (bez starca nema udarca). citas mi misli. odo da skidam acu lukasa. jebes ovo. Quote
Álvaro Recoba Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Грк је рекао да су слатки, а Пољак, је прво рекао Пољска, па тек онда Финска. Преносила је Душка Вучинић-нешто. Мартин Вучић из Скопља је био жешћи дебил... Quote
Shamandalie Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 (edited) Evo sa zvanicnog Eurosong sajta SJAJNO! iDEALNO ZA AVATAR! Edited May 20, 2006 by the charmed one Quote
Mr. Smarty Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Aaaaaaaaaaaaaaa, dakle i dalje sam u shoku!!! Jedan od najsrecjnijih dana mog zivota! U zivot ti je onda bas dobar. Quote
Mr. Smarty Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Kraljevski Apartman (bez starca nema udarca). Ne mogu da vam opisem koliko mi je drago zbog ovog ishoda glasanja. Sta znam Lotke mozda malo previse lici na Lordija...a nema cak ni masku Mislice svet da ih kopiramo Quote
ALEXIE_AIC Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Она мршава са 3К... Има кошчату фацу и мало израженији нос, заборавих како се зове... Vazno da je 5 puta u toku prenosa ponovila da je "Zeljko dobio nagradu od akreditovanih novinara za zaista predivnu pesmu Lejla"... Quote
Shamandalie Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 @ LESTATE: Gde si da nam prevedes sta ovo znaci? Quote
Cyber Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Jaoj, brate, to bi bio show! Ne, bolje Aca Lukas i Indira zajedno, posto ona ima bas neke black metal spotove (tako se cini bez tona)... Па сунце му јебем,какав Лукас?!?!Шаљемо БОМБАРДЕР Quote
Defunctus Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Па сунце му јебем,какав Лукас?!?!Шаљемо БОМБАРДЕР Jebo te Bombarder,vec sam rekao Kozeljnik i Bethor zajedno,ostalo je sve sranje. Quote
dushmanin Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 (edited) koji spam...ovo ce uskoro ko charon tema da postane ili boze-ne-daj roktagon...legende yumetala Edited May 20, 2006 by belgarat Quote
Zen Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 (edited) OK, za sada tri kandidata za pesmu evrovizije 2007. - Bombarder - Alogija - Kraljevski Apartman jos neka ideja???? Lordi su probili led. Idemo dalje! Edited May 20, 2006 by Smorock Quote
Fiery Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Slovenci- Sidarta Koliko sam puta rekao, Siddharta bi totalno pwnovala Eurovision The eponymous lead singer Mr. Lordi Najbolje je sto je bez onih platformi otprilike visok oko 160 cm Quote
Axeanosilas Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Vazno da je 5 puta u toku prenosa ponovila da je "Zeljko dobio nagradu od akreditovanih novinara za zaista predivnu pesmu Lejla"... Лане је лане... Иначе, треба послати Moondive... 30 User(s) are reading this topic (4 Guests and 3 Anonymous Users) 23 Members: Axeanosilas, belgarat, Marty F, Defunctus, Alvaro Recoba, Nikolablack, VLAJKO, Bole, crusader84, ALEXIE_AIC, Zla_Veshtica, behemoth, Frubi666, darijus, Dark Knight, RedGirl, Fiery, marcoman, Sitch Boe, blondie, Beauty And The Beast, Doug Bradley, Guardian OfThe Blind Quote
Cyber Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Jebo te Bombarder,vec sam rekao Kozeljnik i Bethor zajedno,ostalo je sve sranje. То што ти помињеш су бећ геј фантазије Quote
Shamandalie Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 OK, za sada tri kandidata za pesmu evrovizije 2007. - Bombarder - Alogija - Kraljevski Apartman jos neka ideja???? Lordi su probili led. Idemo dalje! Abonos Hetera Amentes???? Quote
Dowla Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Vidim da je i Frubi prisutan na ovoj temi, mogao bi da ih dovede uskoro Quote
Recommended Posts