darijus Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 ajde progresivni umovi...pozovite SVE koje znate da imaju nalog na yumu... da oborimo rekord pa da idem da spavam... Quote
crusader84 Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 ZNAČI 'LADNO SU POBEDILI! NE MOGU DA VERUJEM!! AAAAAAAA, KOJI KRALJEVI!!!!!! Nikada ih nisam nešto specijalno gotivio ali ipak mi je veoma drago zbog ovoga, ipak su "naši"! Čuh pre neki dan da učestvuju, pa rekoh, hajde baš da vidim kako će da prodju, i gledam glasanje i ne verujem, kako koji glas dobijaju ja se sve više cepam od smeha, što od nekog zadovoljstva što zbog ove naše voditeljke koja se onako sa nevericom malo po malo miri sa sudbinom da će Lordi pobediti, pritom još zamišljam lica naših prosečnih fensera u trenucima dok Lordi beži ostalima... LOODILO! Quote
Defunctus Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Vidim da je i Frubi prisutan na ovoj temi, mogao bi da ih dovede uskoro Hoce Harija da dovede... Quote
Zen Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 (edited) A ciji kandidat bi bio Interfector??? Odosmo mi debelo u offtopic... Edited May 20, 2006 by Smorock Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Hoce Harija da dovede... Pssst.... Quote
Cyber Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 A ciji kandidat bi bio Interfector??? Па сунце му јебем,РС и СЦГ(или можда само СРБИЈЕ од сутра ) зеједно! Quote
Tomislav Sawyer Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 jebo te, euro song preti da postane zanimljiv ako nastave da miksaju zanrove, mozda cu poceti i da ga pratim, ovo je bio prvi koji sam gledao u zadnjih 7 - 8 godina. Kontam da cemo mi i dalje slati shabane u shunjalicama. Quote
Cyber Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Pssst.... знао сам ццц.... Какав морбид енђел?Хари пиздун легенда Quote
crusader84 Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 WOW, al' je posećena tema! Da iskoristimo to za nešto što bi moglo i našima da koristi... Verovatno mnogi već i znaju, dakle ono glasanje za najbolji mladi/novi metal bend ili tako nešto, u svakom slučaju, bitna stvar, a naš ABONOS je u konkurenciji, GLASAJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.sickmetal.com/module-htmlpages-...andid-250.phtml Quote
Axeanosilas Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 32 User(s) are reading this topic (5 Guests and 5 Anonymous Users) 22 Members: Axeanosilas, Defunctus, Duke Of Borca, Frubi666, Smorock, Radivoj Petrovic, VLAJKO, Dark Knight, crusader84, belgarat, Serbon, DRAZA84, Nikolablack, darijus, Dark Sonja, Marty F, RedGirl, baron-samedi, Beauty And The Beast, marcoman, blondie, Doug Bradley Quote
Axeanosilas Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Kontam da cemo mi i dalje slati shabane u shunjalicama. Сјајно... Quote
Dark Sonja Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Aaaaaaaaaaaaaaa, dakle i dalje sam u shoku!!! Jedan od najsrecjnijih dana mog zivota! LORDI, volem vas, svaka cast za energiju i kostime na +30 i kusur stepeni! Kraljevi! AaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaAAAAAAaAAAAAAaaAaAaaAa! Bez texta sam Lordi = Univerzalna Ljuav Ok.. prsla sam. haha jesi... ni ja jos ne mogu da verujem... JEEEEEEEEJJJJJ!!!!! Quote
Баба_Јага Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 @ LESTATE: Gde si da nam prevedes sta ovo znaci? pokusala sam da prevedem jerbo imam recnik al' ne mere...morace ipak lestat da intervenise... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 знао сам ццц.... Какав морбид енђел?Хари пиздун легенда Nista da dovodimo mi LORDI, nema leba od Morbd ejndzl , blajnd gardijan, grejv diger, vejder itd... Quote
Defunctus Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 (edited) Vise nece biti ono pravilo,kad shabani vide metalce,pa kazu:vidi ih jebala ih Metallica.Sad ce biti:Jebo ih Lordi! Sad su oni prva asocijacija na metal. Edited May 20, 2006 by Defunctus Quote
Jaymz Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Ja vec 2 dana pricam 1974 je ABBA napravila zaokret na Evroviziji kad su svi presli na disko, a od 2006. ce metal (koliko god bilo diskutabilno dal' je ono metal) napraviti bum! Sledece godine Opeth pobedjuje Quote
michelle Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Kontam da cemo mi i dalje slati shabane u shunjalicama. I treba, Evrovizija je GOVNO. Ja se radujem sto su Lordi pobedili, ne zato sto je Evrovizija znacajno takmicenje, nego bas zato sto su chudovishta dosla na takmicenje pederchica koji pevaju prevazidjene slagere i pobedila. Ima li lepseg od toga. Evroviziji nije potrebno pojavljivanje metal bendova, a metal bendovima pojavljivanje na evroviziji jos manje. Quote
Shamandalie Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Vise nece biti ono pravilo,kad shabani vide metalce,pa kazu:vidi ih jebala ih Metallica.Sad ce biti:Jebo ih Lordi! Genijalna konstatacija! Quote
Cyber Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Nista da dovodimo mi LORDI, nema leba od Morbd ejndzl , blajnd gardijan, grejv diger, vejder itd... АААааааа,разоткрио си се,значи Грејв Дигер је сљедећи Quote
Telcontar Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Ala ste ga preterali.... Znaci secam se pre par godina kad je 20 ljudi sa ovog foruma slusalo Lordi... U svakom slucaju ja sam jako srecan zbog pobede, mada uopste ne verujem da ce metal postati uobicajen tamo, mislim da je ovo samo izuzetak, i sreca, jer su sve susedne zemlje ( Nor, Den, Ice, Baltik, Sweden ) dale 10-12 poena Fincima.. Samo mi je drago sto sam izgubio glas urlajuci dok je trajalo glasanje, i sto ce sada svi fenseri da budu sokirani i sablaznjeni... Cekam naslov u kuriru SATANIZAM HARA EVROPOM ... Ah da biser, Danasnje Novosti.. Finski Det Metal Lordi SUOMI FINLAND PERKELE ACID RAIN NA EVROVIZIJU!!!!!!!!!! Quote
Defunctus Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 АААааааа,разоткрио си се,значи Грејв Дигер је сљедећи Ja covjeka,pa oni zajedno sa Therion dolaze. Nije Frubi tako naivan. Quote
Баба_Јага Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 I treba, Evrovizija je GOVNO. Ja se radujem sto su Lordi pobedili, ne zato sto je Evrovizija znacajno takmicenje, nego bas zato sto su chudovishta dosla na takmicenje pederchica koji pevaju prevazidjene slagere i pobedila. Ima li lepseg od toga. Evroviziji nije potrebno pojavljivanje metal bendova, a metal bendovima pojavljivanje na evroviziji jos manje. slazem se jos svega 24 minute i skinuta pesma aaaaaaaaa jbm ti konekciju Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Pa bre Grejv Diger i Therijon odavno najavljeni bre :)heee. Quote
dushmanin Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Ala ste ga preterali.... Znaci secam se pre par godina kad je 20 ljudi sa ovog foruma slusalo Lordi... U svakom slucaju ja sam jako srecan zbog pobede, mada uopste ne verujem da ce metal postati uobicajen tamo, mislim da je ovo samo izuzetak, i sreca, jer su sve susedne zemlje ( Nor, Den, Ice, Baltik, Sweden ) dale 10-12 poena Fincima.. Samo mi je drago sto sam izgubio glas urlajuci dok je trajalo glasanje, i sto ce sada svi fenseri da budu sokirani i sablaznjeni... Cekam naslov u kuriru SATANIZAM HARA EVROPOM ... Ah da biser, Danasnje Novosti.. Finski Det Metal Lordi SUOMI FINLAND PERKELE ACID RAIN NA EVROVIZIJU!!!!!!!!!! taj neki zonfa..... SVI ZA ACID RAIN!!!!! SVI DA KUPIMO KURIR>>>>>SATANAAAAAAAAAAA Quote
Recommended Posts