Cyber Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 (edited) Ja covjeka,pa oni zajedno sa Therion dolaze. Nije Frubi tako naivan. Уууу,па гдје ја живим?!?(ма знаш ти гдје живим,хехе,у истим говнима смо сљедеће године ) Едит,није Фруби будала да се излети за Катат... Edited May 20, 2006 by Nikolablack Quote
Telcontar Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 OK, za sada tri kandidata za pesmu evrovizije 2007. - Bombarder - Alogija - Kraljevski Apartman jos neka ideja???? Lordi su probili led. Idemo dalje! Acid Rain Demether Amadeus Bend Mada mi je realnija lista za sledecu godinu Jelena Karleusha Legende Seka Alexic Nightshift Van Gog Flamingosi Ana Nikolic Natasa Baklava Quote
Telcontar Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 I treba, Evrovizija je GOVNO. Ja se radujem sto su Lordi pobedili, ne zato sto je Evrovizija znacajno takmicenje, nego bas zato sto su chudovishta dosla na takmicenje pederchica koji pevaju prevazidjene slagere i pobedila. Ima li lepseg od toga. Evroviziji nije potrebno pojavljivanje metal bendova, a metal bendovima pojavljivanje na evroviziji jos manje. Aha... samo zelim da vidim face i naslove u svetu, kuriru, i ostalim zapazenim novinama Quote
Zen Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Jeste, treba citati sutrasnje novine, definitoivno.. Ups, vec danasnje Jeb'o vas Lordi To Telcontar - odakle iskopa Legende kralju!!!! Quote
Баба_Јага Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 jos deset minuta.ne mogu da docekam.upiskicu se od nervoze Quote
Tomislav Sawyer Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 a kako se zove onaj sto peva samo za 8. mart? Da njega posaljemo? Quote
Defunctus Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Едит,није Фруби будала да се излети за Катат... Ti si puko,nije mi uopste on rekao za Katatoniu.To se ja nadam,jer je neko na njihovoj temi nesto pricao. Quote
Cyber Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 a kako se zove onaj sto peva samo za 8. mart? Da njega posaljemo? Драган Стојнић ваљда Quote
Баба_Јага Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 legende jesu keva i malo me podsecaju na el divo. ali to je offtopic, ne? (kao i sve na ovih pet strana unazad ) Quote
Mr. Smarty Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 a kako se zove onaj sto peva samo za 8. mart? Da njega posaljemo? Dragan Stojnic...shreder matori Quote
Tomislav Sawyer Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 (edited) Драган Стојнић ваљда e taj! prsao bi kao i ova francuskinja jadna danas. MA vidi se da je ljudima dosta tog smornog festivala, svima prija dinamika. A ona ukrajinka kao lepaluki iz asterixa Edited May 21, 2006 by Metalbeer Quote
Álvaro Recoba Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Драган Стојнић ваљда Не смеј се, тај је умро... Quote
Баба_Јага Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 aaa skinula saaaam aaaaaaaa i to spot aaaaaaaaaa Quote
Tomislav Sawyer Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 (edited) Не смеј се, тај је умро.... nemoj zezati? nisam znao...sta da kazem, i`m sorry Edited May 21, 2006 by Metalbeer Quote
Telcontar Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Jeste, treba citati sutrasnje novine, definitoivno.. Ups, vec danasnje Jeb'o vas Lordi To Telcontar - odakle iskopa Legende kralju!!!! Pa Legnde su.. Legendarne ??? P.S. Pa nisam nista lose rekao za Legende..btw ja gotivim Amadeus bend Ma bice veselo sledece godine u svakom slucaju Quote
blondie Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 (edited) Znaci secam se pre par godina kad je 20 ljudi sa ovog foruma slusalo Lordi... da, glupa izjava. ja cuh za njih tamo valjda pocetkom 2003. i kakve to veze ima? ne slusam ih ni sad, niti vjerujem da cu potrcati da kupim sve njihove albume. sumnjam da ce i ostali ovdje to uciniti. volim da pogledam metal/rock nastup medju sabanima, i uvijek cu to gledati i podrzavati ma sta ja slusala inace, i sta god da su mi favoriti od starije i novije muzike. evo dok ne okacim sve snimke.. http://www.youtube.com/watch?v=POO33XjtAws Edited May 21, 2006 by blondie Quote
Tatyannahhh Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 severina je keva lepo za lordi..lepo Quote
Álvaro Recoba Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 btw ja gotivim Amadeus bend И ја. Чак верујем да ће да крену да свирају Lordi-ја на својим наступима јер су у души металери... Quote
Cyber Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 severina je kevaТреба је силовати!!! Јебо те,о5 гдје ја живим?!?!Нисам имао појма да је умро... Quote
Defunctus Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Ej ljudi ko je dao Lordiju vise poena,Hrvati ili mi???Cisto da se vidi,ko je normalnija nacija. Quote
blondie Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Ej ljudi ko je dao Lordiju vise poena,Hrvati ili mi???Cisto da se vidi,ko je normalnija nacija. da, to ja htjedoh pitati.. bitno da im albanci nisu dali nijedan ko sto rekoh, cuvaju za referendum Quote
dushmanin Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 isti broj poena cini mi se 7!!!!! govna su govna...cak su se trkali ko ce da ulece sa glupljim reklamama i to taman kad je krenula ona riba pre glasanja da peva...govanca su uvek govanca...samo sto vremenom vise smrde i nista drugo... Quote
Recommended Posts