Defunctus Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 (edited) Sad vidim Hrvati se hvale da su im dali 10.Jebem ti sunce,ja mislio dali nesto malo... Edited May 21, 2006 by Defunctus Quote
Telcontar Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 (edited) И ја. Чак верујем да ће да крену да свирају Lordi-ја на својим наступима јер су у души металери... Kad su mogli Dream Thater, Nightwish i Deep Purple.... Sad ce po nasim, hrvatskim i bosanskim novinama da kukaju Isto severina nije popusila dovoljno kurceva da pobedi, pa su pobedile sotonjare... Ili kako su prodali dusu djavolu za pobedu, a zasluzio je Hari Poter Hari da pobedi ( koji je ruku na srce po meni bio favorit pesma mu je pravi letnji evrovizijski pop... mislim ja to ne volim, ali za evroviziju je ko stvorena ) Mi smo im dali 7, Bosanci isto nesto tako, hrvati mislim nekih 8 ili 10... Btw jedini koji nisu dali ni jedan glas Fincima su Monaco, Armenia i Albania Edit: Mogla bi seve sad da snimi nov filmic, ovoga puta sa muskim clanovima Lordia ! Edited May 21, 2006 by Telcontar Quote
Tomislav Sawyer Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 (edited) englezi i belgijanci su najobjektivnije (ili najcudnije) glasali. Ostali su svi komsijama glancali guzicu. Usput, da li sam odlepio ili sta, ali sam mislio da nemci imaju dobru, muzikalnu pesmu...kad ono nista. Edited May 21, 2006 by Metalbeer Quote
Álvaro Recoba Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Севе је лоше прошла , јер је постала глумица, а зна се да добри глумци никако не могу да буду и добри певачи... Quote
crusader84 Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 WOW, al' je posećena tema! Da iskoristimo to za nešto što bi moglo i našima da koristi... Verovatno mnogi već i znaju, dakle ono glasanje za najbolji mladi/novi metal bend ili tako nešto, u svakom slučaju, bitna stvar, a naš ABONOS je u konkurenciji, GLASAJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.sickmetal.com/module-htmlpages-...andid-250.phtml Samo da podsetim... Definitivno moramo da popalimo naše metal/rock bendove da počnu da se prijavljuju za Evroviziju, Beoviziju, kako već...! Quote
Cyber Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Јеби га,сви се ућутали,одох пит`,па ујутро,без спавања,у градску кафану,на доручак хехеххе Лаку ноћ Quote
Álvaro Recoba Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 (edited) Јаооо, глупи dial-up-у! По трећи пут морам да скидам песму... едит. По четврти пут... Edited May 21, 2006 by Alvaro Recoba Quote
zegi Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 KAO STO REKOH RANIJE NA OVOJ TEMI,VIVA LA LORDIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!POKAZALI SU SVETU I FENSERIMA!!! Quote
djuk Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Nista da dovodimo mi LORDI, nema leba od Morbd ejndzl , blajnd gardijan, grejv diger, vejder itd... Neka ih dovede RTS, a ufur neka bude za Dzabaka. Quote
Protagonist Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Meni je vala baš drago što su pobedili. Svaka im čast! Quote
rebel_grunge Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 @ LESTATE: Gde si da nam prevedes sta ovo znaci? A:"Kako cesh ga prepoznati?" B:"Rekao je da ce nositi cvet na dzemperu" Quote
Ol' Scratch Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 (edited) I tako oni pobedishe na Evroviziji... Digli revoluciju... Zhao mi je shto nisam gled'o glasanje... Edited May 21, 2006 by Ol' Scratch Quote
Spleen Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Sad vidim Hrvati se hvale da su im dali 10.Jebem ti sunce,ja mislio dali nesto malo... Čime se vi zabavljate u životima. Quote
Doug Bradley Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 (edited) a od 2006. ce metal (koliko god bilo diskutabilno dal' je ono metal) napraviti bum! Od sledece godine Eurosong menja naziv u Monsters Of Rock Cekam naslov u kuriru SATANIZAM HARA EVROPOM ... Edited May 21, 2006 by Doug Bradley Quote
priestess Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 mislim da je bilo ochekivano da pobede jednostavno bili su najbolji lordi lordi Quote
Crna_Dama Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 STRAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Čoveče,nisam verovala! Ne slušam Lordi,ne verujem ni da ću početi,ali ovo je svakako nešto istorijsko.....Da metal pobedi na uštogljenoj Evroviziji!!!!!!!!!!!!!Ha.....Nemam više komentara..... Zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
SerbZmaj Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Nekako mi smesno...kao mesanje baba i zaba Quote
Nightwing Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 sinoc poceo da mi zvoni fon ko lud... svi ortaci/drugarice u fazonu tvoje nakaze pobedise njaaaah...to zaista pokazuje kako je ES jadan.. a i metalci sirom Evrope koji se ubise da glasaju... ipak je NW imao bolju pesmu pa nije prosao SLEEEEPWAAAALKEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Zen Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Meni je zao zbog Norveske, pesmica je bas bila slatka, ali eto , sta da se radi, sevdah je bio bolji svima izgleda Ni ja ne slisam Lordi, ali ovo je cvlt Quote
Grobodan Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 sinoc poceo da mi zvoni fon ko lud... svi ortaci/drugarice u fazonu tvoje nakaze pobedise ...same here... E,a da vidite ovo - ja sinoc malo pratio Palmu,poruke - na sta ja je spala Evropa,ovo kultura,neka hvala,bolje da ostanemo gde smo,ne treba nam to ,pobijmo sataniste braco Srbi bolje sto nismo isli da se takmicimo sa ovim nakazama Gde mi zivimo,jebem ti... Quote
Novaliis Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 ...same here... E,a da vidite ovo - ja sinoc malo pratio Palmu,poruke - na sta ja je spala Evropa,ovo kultura,neka hvala,bolje da ostanemo gde smo,ne treba nam to ,pobijmo sataniste braco Srbi bolje sto nismo isli da se takmicimo sa ovim nakazama Gde mi zivimo,jebem ti... Uzas jebote... Quote
Grobodan Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 At the end of LORDI's performance, right before the file is cut, you can hear one of the hosts (this is taken from French television) saying, "Finland has been participating in the Eurovision contest for the past 44 years and has never won. They're certainly not gonna win with this." The Associated Press is reporting that LORDI scandalized some of their Finnish compatriots when their song "Hard Rock Hallelujah" was chosen to represent the nation. At a press conference, the band's frontman said his plan for the final was to "scream louder and turn the amps up." "This is a victory for rock music ... and also a victory for open-mindedness," the band's lead singer, Mr. Lordi, said after the win, Finland's first. "We are not Satanists. We are not devil worshipers. This is entertainment." Combining crunchy guitars, a catchy chorus and mock-demonic imagery, LORDI are reminiscent of U.S. '70s stars KISS, an acknowledged inspiration of Mr. Lordi. Band members never appear without their elaborate masks and makeup, and do not reveal their true names. Quote
Crna_Dama Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 ...same here... E,a da vidite ovo - ja sinoc malo pratio Palmu,poruke - na sta ja je spala Evropa,ovo kultura,neka hvala,bolje da ostanemo gde smo,ne treba nam to ,pobijmo sataniste braco Srbi bolje sto nismo isli da se takmicimo sa ovim nakazama Gde mi zivimo,jebem ti... Strašno. Quote
Sinstrel Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 (edited) He he strava! Sinoc nisam bio kod kuce i niasm pratio ceo dogadjaj ali mi je bas kewl sto su pobedili! http://www.eurovision.tv/english/index.htm http://www.eurovision.tv/english/2509.htm http://www.eurovision.tv/english/2510.htm http://www.eurovision.tv/english/2469.htm Edited May 21, 2006 by Sinstrel Quote
Recommended Posts