Black Knight Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 Da li je nabavio neko " The Monsterican Dream" ?! Ja ga skoro dobih i album je krajnje bolestan. Textovi su totalno morbidni. Nisam slusao njihov prvi album tako da ne mogu da kazem da li je losiji ili bolji ali momci prashe pa rasturaju. Il ste gledali njihov sajt kako je gotiva odradjen??? BTW il ima neko da mi da njihov prvi album??? Quote
postman Posted July 20, 2004 Report Posted July 20, 2004 Nisam slushao nista osim spota " Monsterman ili tako nesto " i da - to je Kiss u najboljem obliku.Moracu da nabavim sto pre .A koliko Lordi imaju albuma - dva ili... ? Quote
crusader84 Posted July 20, 2004 Report Posted July 20, 2004 E, da... Sta kazu u novom "Explosive"-u o njihovom albumu "Get Heavy"??? Staaaaaa? Ne seri da je izasao novi Explosive?! Pa oni to izgleda rade samo leti! Inace, o bendu jos nista necu da govorim , cuo sam samo jednu pesmu... Quote
Wolf Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 Dobro zvuce, a sto se kostima tice totalno su ludi (pozitivno naravno). Kako se zove ona pesma ciji se spot vrti na vivi? Quote
Grobodan Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 Jeste.Inace,meni se nimalo ne svidjaju.Eto. Quote
BLACK JESUS Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 Ni meni isto takodje.Spot devil is alooser jos gluplji od imena. Quote
BodyRemover Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 NAJBOLJI BEND NA OVOM FORUMU. TACKA. poz Quote
Telcontar Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 Devil is a looser je ( sto se tice teksta ) jedna od najboljih pesama koju sam cuo u zadnjih godinu dana... ( steta sto blackeri / satanisti ne misle tako.. ) Inace sa prvog albuma sam cuo samo dve pesme, ali The Monsterican Dream ( drugi album ) je genijalan.... jebe kevu... Najbolje su mi Fire in the Hole! i SHotgun Divorce... Tekstovi su ludnica... . Shotgun Divorce Early morning, she was already up The plants were watered, her bags were packed Without warning she gave him a slug Now her husband's slaughtered with a 12 gauge whack Stranglehold of fear - It still won't disappear It's growing stronger - And still he's watching her Again she's leaving home - Again she's all alone Again she knows exactly what to do Like with the others before This time around, yeah it's kinda final Ride 'till you fall Then the shotgun divorce It's her way out and she can't deny She loves to kill and she kills for love Autumn leaves keep falling on the ground Someday she knows that they will try to hunt her down Plain revulsion, no love can be found After all is said and done there is no rebound Stranglehold of fear - It still won't disappear It's growing stronger - And still he's watching her Again she's leaving home - Again she's all alone Again she knows exactly what to do Like with the others before This time around, yeah it's kinda final Ride 'till you fall Then the shotgun divorce It's her way out and she can't deny She loves to kill and she kills for love Now she's living scared Even though she cared He is gone His head blown off Quote
Aris Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Preslusan je album i dosta je dobar, kao sto su vec neki pomenuli, tekstovi....wooow! Poz Quote
solicitor Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 ja textove ne gledam nikad ali ovaj Monsteric je nesto najbolje iz heavy produkcije sto zam cuo u zanjih bar godinu dana !!!! Get Heavy nisam ni slusao, ali ovaj zadnji album je pravo remek delo !!!!! Sve pesme su do jaja ! Quote
Grave Digger Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Get Heavy isto otkida!!! Konacno nesto kvalitetno u posljednih nekoliko godina!!! Quote
Gothic Angel Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 ja textove ne gledam nikad ali ovaj Monsteric je nesto najbolje iz heavy produkcije sto zam cuo u zanjih bar godinu dana !!!! Get Heavy nisam ni slusao, ali ovaj zadnji album je pravo remek delo !!!!! Sve pesme su do jaja ! Odslusaj textove, i odslusaj Get Heavy.. Odlican album Quote
solicitor Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Samo mi nije jasno cemu taj freaky fazon ... neke shminke, neki budzeni image ... ja sam ocekivao 5 tipova u koznim hlachicama ... bar mi tako zvuce Ipak cu morati da pogledam textove da vidimu cemu onakav imidz koji nije u skladu sa mjuzom Quote
Grave Digger Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Citao sam negde interviju sa Lordijem! Lik je reko' da mu je Kiss bio veliki uzor, uostalom kaze da je ko' klinac voleo cudovista i uvek je hteo da bude neko od njih... Quote
Aris Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Kad vec toliko hvalite i prvi taj njihov album - Get Havy, moram definitivno i to uzeti, posto mi se ovaj drugi - The Monsterican Dream, opasno dopao, samo mi spot za pesmu Blood Red Sandman i nije nesto preterano dobar, ali moze da prodje! Tako da utisci su sve u svemu Aj pa Quote
Dowla Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 ja sam mislio da je blood red sandman sa get heavy,jel ima neko na berzi ovaj drugi album? Quote
Aris Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 Ne, Blood Red Sandman je sa ovog drugog albuma! A sigurno da ima neko na berzi posto sam i ja nabavila tako, ne znam od koga tacno posto nisam licno kontaktirala tipa, ali sigurno da ima neko, samo bolje potrrazi! POZ Quote
Gothic Angel Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 ja sam mislio da je blood red sandman sa get heavy,jel ima neko na berzi ovaj drugi album? Imam ja Quote
Gothic Angel Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 Samo mi nije jasno cemu taj freaky fazon ... neke shminke, neki budzeni image ... ja sam ocekivao 5 tipova u koznim hlachicama ... bar mi tako zvuce Ipak cu morati da pogledam textove da vidimu cemu onakav imidz koji nije u skladu sa mjuzom Fazon je volimo cudovista i malo smo perverzi, oblacimo se kao cudovista i boli na ***** Quote
Ancient_Queen Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Nije losh bend ali mi se nikako ne svidjaju oni tripovi sa maskama i tim sranjima Quote
Dowla Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 Izgleda da Lordi nema distribuciju u Engleskoj,posto ni u najvecim radnjama ne mogu da nadjem njihove albume Quote
Recommended Posts