Profesor Chaos Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Ja sam cuo da Aca Lukas boluje od neke neizlecive bolesti... GLUPITIS? Quote
Crna_Dama Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Evo još "genijalnih" komentara na račun ovogodišnjih pobednika Evroviziije( sa http://www.youtube.com/watch?v=pRqVrs90c1c...%20hallelujah): "FUCK ALL YOU DEVIL LOVERS!THIS IS NOT A HARD ROCK FESTIVAL!"FROM ALL MY HEART: FUCK FINLAND!! " "That song stinks! They shouldn't be aloud to play in Eurovision!!! " Ja i dalje ne verujem koliko retardiranih ljudi ima! Quote
BloodElfica Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 U zivot ti je onda bas dobar. Znash kako se kazhe - ljudi s neta nemaju zhivot. Quote
Dead Man Drinking Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Ova tema nikako ne bi smela da buda vazna. Savatage, King Diamond, Mercyful Fate, W.A.S.P. ... Quote
WoI Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Znash kako se kazhe - ljudi s neta nemaju zhivot. ovo je toliko potpuno jebeno tacno Pogotovu one pichke sa kanala #metalheads Quote
Grobodan Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Ova tema nikako ne bi smela da buda vazna. Savatage, King Diamond, Mercyful Fate, W.A.S.P. ... jebiga,jeste to i vise nego tacno,ali kapiram da ce je vratiti u normalu kad se smiri ova euforija.Do tad,uzivajmo u ovoj genijalno zanimljivoj situaciji. Quote
Doug Bradley Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Evo vam link ako nekog interesujea i ako ima nekoga ga nije video spot za pesmu Hard Rock Hallelujha.. http://www.ludd.luth.se/~zerix/lordi/lordi...cd-2006-mva.mpg Quote
BloodElfica Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 ovo je toliko potpuno jebeno tacno Pogotovu one pichke sa kanala #metalheads Hahah, upravo. God, I hate that place Quote
Patheren od Bosne Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Kako sam bio majstor,reko sam da ce pobjediti Finska.Niko mi nije vjerovo,hehe,ali eto.Mada je i Bosna imala jaku pjesmu,uz Finsku je jedino valjala. Quote
WoI Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Hahah, upravo. God, I hate that place come to the dark side od #metalheads Quote
StarbreakeR Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Ova tema nikako ne bi smela da buda vazna. Savatage, King Diamond, Mercyful Fate, W.A.S.P. ... Tu se slazem...mozda jesu pobedili ali nisu zasluzili vaznu temu posle samo 3 albuma a mnogi bolji bendovi su dole... Quote
blondie Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 http://www.megaupload.com/?d=IQ2I3JZP - probajte ovdje da skinete nastup a evo kacim i dodjelu.. Quote
blondie Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 http://www.megaupload.com/?d=HLWYZ81J - ovo bi trebalo da bude dodjela....... malo je sporo, ali sacekajte da se ucita. Quote
MegaDex Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Ljudi Strabrekaer je upravu mnogo mi je drago zbog njih ... radovao sam se kao da smo mi pobedili na Eurosongu.ALi nisu zasluzili mesto iznad mnogo duze trajacih bendova Quote
crusader84 Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Agree! OK, skidajte važnu temu, a ne bi bilo loše i da se prebaci na rock i hard rock. Quote
Saša Grbić Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Gledao sam reprizu. Drago mi je što je Lordi pobijedio, ali oni nisu pobijedili zbog pjesme ili muzike već zbog nastupa. A onaj voditelj sa BHtv1 je užas. Mislim da bi trebalo njegove bisere i prosipanja skupiti na jednom mjestu. Najsmjesnije mi je bilo kad je pokazao srednji prst Lordiju i vikao Evo vam! Evo vam! Quote
R_a_S_a Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Kao sto sam vec rekao na temi vezanoj za eurosong,kad mi je keva rekla da im je pesma lepa to nesto znaci.Gomila matoraca su bili ili su jos uvek rockeri. Nastup je bio legendaran,a inace ako je to takmicenje za najlepsu pesmu evrovizije tu treba da bude vise razilcitih tipova muzike,pa zato treba biti malo vise openmind i dati svima sansu.Fensici i geyovi treba to da shvate kao i ona Kucketina sa RTS-a.Alo kurvo jesi li ti cula za nepristrasnost posto ne ucestvujemo i hvala Bogu za to posto nam je pjesma SRANJE na n-ti stepen. Onoj fucksi OTKAZ pothitno. LORDI svaka vam cast ali po meni GET HEAVY je mnooogo bolja od HARD ROCK HALLELUYAH.Jos jednom Rock AND Roll ljudi Quote
BloodElfica Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 (edited) Primitivac... [Ovo se odnosilo na voditelja sa BHtv1 ] A inache, imaju Lordi i boljih pesama, ali ni ovoj nista ne fali. Edited May 22, 2006 by BloodElfica Quote
R_a_S_a Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Primitivno nema sta. Samo ne bih voleo da se Lordi forsira samo zato sto su pobedili na eurosongu. Neka ostanu u svom fazonu i neka se ne prokur** preterano,to im ne bi trebalo,posto su relativno mlad bend u pogledu broja izdatih albuma. Cik da cujem njih u dok budem prolazio pored nekog kafica Quote
Sinstrel Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Nastup je bio legendaran,a inace ako je to takmicenje za najlepsu pesmu evrovizije tu treba da bude vise razilcitih tipova muzike,pa zato treba biti malo vise openmind i dati svima sansu.Fensici i geyovi treba to da shvate kao i ona Kucketina sa RTS-a... Speaking about Open-Minded... Quote
[4] Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 pesma je govno lordi nije metal lordi je pop-rock-kiss wanna be kich sa smehnijim imidzom, a muzika im je inovativna koliko i postavka wc sholja u kuci bez kanalizacije svi koji se ne slazu sa mnom mogu da prihvate samo da mi popuse kurac Quote
Mary Joe Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 LORDI svaka vam cast ali po meni GET HEAVY je mnooogo bolja od HARD ROCK HALLELUYAH.Jos jednom Rock AND Roll ljudi I sa ''Dynamite tonite'' bi razguzili sve na Evroviziji. Quote
zegi Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 ' date='22. 5. 2006, 15:37'] pesma je govno lordi nije metal lordi je pop-rock-kiss wanna be kich sa smehnijim imidzom, a muzika im je inovativna koliko i postavka wc sholja u kuci bez kanalizacije svi koji se ne slazu sa mnom mogu da prihvate samo da mi popuse kurac Ma jeste i to sto kazes,ali brate nije u tome stvar,stvar je bre u tome da su jebali kevu onim jbnim fenserima,pa vise od pola mase ih se zgrozavalo i plasilo i zato oni rulaju!!!!!E skini pesmu devil iz a loser ako nemas pesma je dojaja Quote
Recommended Posts