Angelystor Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Mene je novi album malko i razocharao...mislim, slabiji mi je od onih pre njega. A najjace pesme su mi sa novog "Mr.Killjoy" i "Who's Your Daddy" Quote
greeter of the rising sun Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 (edited) pesma sa Evrovizije im i nije bas najbolja [imaju i bolje], ali mi je ipak drago sto su pobedili shminkere. bez veze sto je do skoro samo malo culo za Lordi, a sad ih svi uzimaju u usta i nazivaju "najsladjim nakazicama". fuj to. devil is a loser Edited May 30, 2006 by Cookie Quote
mai Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 (edited) Bas je u Politikinom dodatku, tv revija, napisan text o njima, ali ovaj put bez gluposti, za divno cudo. I u danasnjoj piramidi su bili jedna od tema, ne secam se kako se zove, ali je sigurno sadrzala rec monstrumi! Svasta! I u najavi su pricali o njima, kako jedu zivo meso na svojim nastupima, kako su mnoge zemlje sokirane sto su oni pobedili i cak neki razmisljaju da ne salju sldece godine svoje predstavnike. Ukratko meni su najbolje izjave moje mame koja je bila oduuuuushevljena njima, pesmom, pobedom, stalno govori kako su mnogo slatki a kad je chula za te gluposti da kao jedu zivo meso, odmah je uzvratila sa "pa shta, i francuzi jedu zivo meso!.. i japanci sa onim njihovim sushijem " bash me zanima koga ce sledece godine izabrati za predstavnika finske .. i kako ce urediti prostor Edited May 30, 2006 by mai Quote
Invictus Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Evo je opet i ovaj put bez spama. I nova tema je spojena ovdje.Lijen sam i mrzi me da brisem, ali cu zato da banujem sa zadovoljstvom. Monsters, monsters... Quote
Max Butcher Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Sad sam dosao sa posla i sve kolege su me terale da pustam muziku sa Evrovizije! TAko da smo ceo dan slusali Lordi!!! Quote
Perfector Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Novi album je extra,obozavam ih.Tako su mi nekako "junik",neznam,ali me ni jedna pesma ne smara. Ne znam bas Ilija poslusaj prethodna 2 albuma i videces da je Kai u pravu...novi album je prilcno Quote
ErliK Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Pobedu Lordija na Evroviziji dozivljavam kao pobedu buldozera na izboru za najfensi sportski auto godine. Naravno ovo treba shvatiti kao kompliment Skoro sam tek uspeo da nabavim novi album i ostao sam istog mishljenja... GET HEAVY mi je i dalje jako zanimljiviji od ostatka mada ubode po koja pesma. Quote
Srba Luster Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Lordi? Smesni su, txt - ovi su im mnoogoo tupavi... "Mozes li da volis cudoviste, razumes li lepotu zveri..." "Djavo j gubitnik, ja sam njegov j.bac." UZas!! ALi, opet - Quote
Nenja Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Jedan finski biznismen je platio 6.701 evro za jednu od maski sa evroviziskog nastupa. Mislim da je upitanju Puntasova maska. Quote
StarbreakeR Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Bolesni su ti finci nema sta...cak su napravili postanske markice sa njihovim likovima... Quote
Bata Trokrilni Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Odličan bend, bez obzira koliko ih neki pljuvali kao pozere. Čim se oni ugledaju na Alice Cooper-a, i to muzički najviše liče na njegov najbolji period (prelaz iz osamdesetih u devedesete), ne mogu da budu loši. Najbolje pesme: Would You Love a Monsterman, Blood Red Sandman, Hard Rock Hallelujah i Good to Be Bad. Quote
Anarki StarScream Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 ali mi je ipak drago sto su pobedili shminkere Izvini molim te, ali oni SU sminkeri ... Čim se oni ugledaju na Alice Cooper-a, i to muzički Daj mi jedan period u njegovoj muzici u kom on nije imao solo na gitari i ja cu priznati ovo sto si napisao ... Quote
Bata Trokrilni Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 OK, fale im solaže, mislio sam na druge elemente. Quote
Anarki StarScream Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 .... rise your fist ( top je trenutno jedini album koji imam na kompu, mrzi me da trazim ostale ) je imao skoko pa thrash deonice za bubnjeve ... a oni imaju narodnjacku 2 ( ili kako se vec zove taj basbubanj pa dobos ritam ) ... vokal nije ni blizu onog njegovog rezanja ... a ni riff-ovi ... a plus imam i desperado ... znaci skoro sa samog pocetka solo karijere ... ne da ne lici ... da se razumemo ono je hard rock do heavy metala ... Lordi su kombinacija glam-a hard rock-a i poneki metal riff ... A sto se tice nemanja solaza ... pa po cemu se onda razlikuju od misfits-a ... koji su isto tako bili "strasni". Oni se ugledaju na Kiss i Gwar najvise ... pa cim je on ( pevac ) vodio njihov fan klub na skandinavskom poluostrvu ... Oni su po meni tesko smece ... ali mi je drago sto su pobedili ... jer su bili daleko muzicki bolji (ne zato sto spadaju u okrilje rock 'n' roll-a, nego zato sto su ostali imali apsolutno idiotske pesme ) od kompletne konkurencije ... A onaj post od prosle godine ... onaj koji pominje kako su u novinama rekli da oni jedu ljude i slicno ... brate ja sam procitao u teen kurcu od novina da niko nikada nije video clanove slipknot-a bez masaka ... toliko od teen novinama i njihovoj pouzdanosti ... Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 ja mislim da je ovo sjajan bend Quote
*SuNCHicA* Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Pogledajte ovu najavu za koncert u Beogradu koju sam nasla ovde Quote
Sinstrel Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 (edited) Ha, ha ili je buva ili je unapred propao koncert! Mislim stadion JNA nije uspela Metallica da napuni a 'oce Lordi... ish bre. Ovo slucajno nadjoh... :) Ja vala ovo ne bi' pio! http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/5259038.stm Edited March 26, 2007 by Sinstrel Quote
Dowla Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 na zvanicnom sajtu nema Beograda na tour listi. Quote
Emily Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 I da dolaze,na stadionu bi bio totalni promasaj.. Quote
anelej Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 (edited) sto i dalje ne znaci da ne treba da dodju i sta fali stadionu? Edited April 13, 2007 by anelej Quote
MissDickinson Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 Bas mi je drago sto sam nasla ovu temu. Lordi mi je omiljeni bend odmah posle Mejdena(oni su ipak na prvom mestu). Cula sam sve njihove pesme, neke od njih(Devil is a loser) odmah ubijaju sve one teorije o Lordi satanistima. Podrzavam ih, obozavam ih, i najiskrenije, mislim da su lepi. Na zalost ne dolaze u Beograd(gitarista Amen mi je pre par meseci posl'o email i reako da dolazak ovde nije u planu ali mozda jednog dana.nadajmo se). Sad idu na prvu turneju po americi. Quote
Bata Trokrilni Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 Meni nisu baš odmah posle Maidena, ali su mi svejedno među simpatičnijim bendovima. Quote
MissDickinson Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Ono za stadion JNA... Smrdi mi na neku mucku, nema sanse, ko sto neko rece, Metallica nije mogla ceo da popuni, Lordi ne treba ni da pokusava... Quote
Dowla Posted May 16, 2007 Report Posted May 16, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=M2roPaSJdk0 Simpaticni video Quote
The Trooper Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 http://video.google.com/videoplay?docid=72...ebob+hallelujah ovo je jos jache Quote
Recommended Posts