Jump to content

Recommended Posts

Posted
A kako je odradjen spot?

Blood Red Sandman je bas super odradjen....!

Would You Love A Monsterman spot nije prica. Vec samo oni koji u nekoj sumi sviraju devojcici koja drzi tu lutku. Elem, na kraju devojcica napravi onu sablasnu facu kao ona riba u Devil is a Loser i zapali lutku.

Odlican spot

Posted

Pa Lars Ulrich, James Hettfield i Ricky Martin... sta ti nije jasno ???

Inace koga zanima, oggy na listi petkom od 24h pusta svasta, pa i lordi... icon_smile.gificon_smile.gif

nabavili smo mu spotove icon_smile.gificon_smile.gif pa ko nema na kompu, neka gleda ponekada...

Posted

Jesu gadni, nema govora, nesto kao moderni Twisted Sister (ako je ista moderno uopste u ovom slucaju), ali muzika je odlicna! Ako bi prestali praviti budale od sebe, bio bi to pravi bend.

Mada je najjaca izjava u jednom intervjuu, kad ih neko upita zasto im je toliko vremena trebalo da objave album, likovi odgovorise: "Pa, pogledaj nas kako izgledamo". icon_smile.gif

Poz!

Posted

Onaj odgovor u intervjuu je genijalan...

Inace provalio sam da nemam jednu njihovu pesmu... sa nekog singla je, jedina njihova pesma koju su izdali samo na singlu... jel ima to neko ( cini mi se da je druga pesma sa "Would you love a monsterman" singla... )

• 2 weeks later...
Posted

Odličan bend, moram reći. Sviđa mi se i imidž i muzika, ali i atmosfera u spotovima. Spotovi Devil Is A Loser i Would You Love A Monsterman su fenomenanlni!!! icon_smile.gif

Posted

Nisam puno cuo od njih, ali slusljivo je, fali solaza, ali u sustini sviraju oprobani klise koji naravno uvek pali. Sto se imidza tice, ala Rob Zombie.