Public Animal no. 1 Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Ne znam u cemu je toliki problem sto nemaju solaze? Il vama svaka pesma mora da ima solazu da biste imali na sta da drkate ? A to sto nema vec 100 puta vidjeni istovetni heavy ritam kao gomila drugih heavy bendova ne znaci da nisu heavy, vec samo da nemaju zelju da sviraju iste stvari 1000 puta... Jebeno su zakon, i muzika im je jako zarazna i melodicna, i znaju sta hoce i kako to da urade.. a i mozete i u intervjjuima da provalite da oni na ovo gledaju kao na jednu jako dobru zabavu... Ali nisu jebeni heavy metal i tacka. Ni hammerfall nije heavy, nije mano-shit-owar nije heavy, ni usrani nightwish nije power. A vi svi drkate ne njih, i ja se ne bunim, ok. Quote
Doug Bradley Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 koji im je kurac sa sajtom? Radi sajt Quote
Protagonist Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Blackie navratio, hail! Inače jel neko gledao na pinku, ne znam koja je ono emisija bila, deo o Lordiu? Ona voditeljka čitala o njima iz našeg Metal Hammera i u pozadini pičio spot Blood Red Sandman. No, fino nema šta. Kume, stfu Quote
Mr. Smarty Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Pa oni i jesu za pustanje na Pinku Quote
Protagonist Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 (edited) Ne baš... edit: No ne bih imao ništa protiv da se vrte po TVu.... Edited April 18, 2005 by Protagonist Quote
Mr. Smarty Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 (edited) Sto da ne...mogli bi da ih ubace u Grandov reklamni blok!!! ...tipa...Deco cujte i pocujte, clanovi benda Lordi vam porucuju "Get Heavy" ...bombonica ...a posle bi mogli i da izdaju samolepljivi album, da bi deca mogla da lepe svoje junake i da pritom osvoje vredne nagrade! Evo kakve bi bile nagrade... 5. 10 000 majci sa logom Lordija na prednjoj strani i sa grupnom slikom svih mladih zvezda Granda na poledjini 4. 1000 primeraka njihovog poslednjeg albuma sa Grandovom licencom i prevedenim textovima 3. 100 ulaznica za koncert Lordija u Filozofu 2. 10 besplatnih Fan Club paketa sa mnogo memorabilie (svi diskovi, maske, odela, dildoi)...ukljucujuci i dozivotnu backstage propusnicu!!! 1. Jedna nepovratna karta do "Meke Metala" Finske i jednodnevan obilazak Najtvish muzeja i Lordijevog studija + plus upoznavanje sa clanovima gorepomenutog benda!!!!!!!!!! Edited April 18, 2005 by Marty F Quote
Dowla Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 ja sam gledao tu emisiju,isla pre neko vece Quote
Mr. Smarty Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Jes' nabavijo album?...daj da se razmenimo ako imas neke duplikate...jel imas onu Kalminu sliku iz 4 dela? (gde go drzi gitaru preko kite) ...reci nije li fenomenalna!!! Quote
Mr. Smarty Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Naravno, pobogu ...skup je ali veruj mi, vredi svih 150 eura Quote
Public Animal no. 1 Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Sto da ne...mogli bi da ih ubace u Grandov reklamni blok!!! ...tipa...Deco cujte i pocujte, clanovi benda Lordi vam porucuju "Get Heavy" ...bombonica ...a posle bi mogli i da izdaju samolepljivi album, da bi deca mogla da lepe svoje junake i da pritom osvoje vredne nagrade! Evo kakve bi bile nagrade... 5. 10 000 majci sa logom Lordija na prednjoj strani i sa grupnom slikom svih mladih zvezda Granda na poledjini 4. 1000 primeraka njihovog poslednjeg albuma sa Grandovom licencom i prevedenim textovima 3. 100 ulaznica za koncert Lordija u Filozofu 2. 10 besplatnih Fan Club paketa sa mnogo memorabilie (svi diskovi, maske, odela, dildoi)...ukljucujuci i dozivotnu backstage propusnicu!!! 1. Jedna nepovratna karta do "Meke Metala" Finske i jednodnevan obilazak Najtvish muzeja i Lordijevog studija + plus upoznavanje sa clanovima gorepomenutog benda!!!!!!!!!! "Hocu 1. nagradu" je sigurno prva pomisao telekontejnera . Quote
Zakk Fade To Black Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Brzo patentirajte taj izum Quote
Public Animal no. 1 Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Brzo patentirajte taj izum Sta??!! Pa to vec postoji, ja mislim da sam popunio celu stranu sa Kalmom ( bass-ista ), i sa sisama klavijaturistkinje , cak ima i jedna velika mrlja preko te slicice . Quote
KinSlayer Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 Ako nista drugo...mora se priznati da su jako zarazni.... Quote
Mr. Smarty Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Tu se slazemo ...ali isto tako vrlo brzo dosade...barem normalnim ljudima Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 nisam slusao.... prochitani intervju me odvraca od inicijative za potragom nekog njihovog materijala.... Quote
Mr. Smarty Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Dacu ti ja materijal za pljuvanje, ne sekiraj se Quote
Bla Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Jesu komercijalni i spotovi su im DEFINITIVO bolji od Cradle-ovih,daj u "Her ghost in the fog" pogledaj ono drvece,pa video sam realnije u osnovno-shkolskim predstavama! A inace bend im nije nishta posebno,imaju par finih pesmica,ali teshko da bih ishao na njihov koncert ili neshto slicno,nije im losh fazon u spotovima...i to je sve. Quote
KinSlayer Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 ali isto tako vrlo brzo dosade... Stvarno vrlo brzo smore.... Quote
Vic Rattlehead Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 Bloodred Sandman - jedna od najboljih i najzaraznijih pjesama koje sam u zadnje vrijeme čuo! Quote
Public Animal no. 1 Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 Bloodred Sandman - jedna od najboljih i najzaraznijih pjesama koje sam u zadnje vrijeme čuo! E bas sam pre neki dan hteo da ovo postujem, e znate onaj najzarazniji riff iz te pesme, e pa ukraden je iz fool for your lovin' no more, od white snake. Quote
Recommended Posts