MEDIEVAL Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Nek puknu lanci kad se nebo zacrveni... Quote
Grobodan Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 copy/paste sa sajta... Band is in the mixing process for the new full-length album entitled "MAGLA". 6 songs of pure Slavonic darkness and hatred is what you can expect from this outstandingly evil black metal record. Band has also filmed a video for the opening track "Magla" and it will be featured on a CD version as a bonus. Release date is planed for April/May 2006 through Folter Records and it will be released on both CD and vinyl format. jedva cekam Quote
The Watchtower Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 maznuli su naziv od bon ami-a. tuzice ih. jedna je magla. * Magla Sama kroz tamu lutam ne vidim puta i gubim moc magla kad svaka sena nocima verna tone kroz noc Ref. Da te, da te nisu moje usne takle ne bi, ne bi meni bilo sada ove magle Magla, magla me je obuzela svuda mislim, mislim da sam dragi ja za tobom luda Kao san brodu tami bili smo sami tu jednu noc ponoc, svetlo se gasi a srce trazi sve ponovo Ref. 2x Quote
Old Smuggler Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 ponoc, svetlo se gasi auu al su mračni novi tekstovi Quote
Misantrophil Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 jedva cekam novi album a tekst je ko za neki Doom metal sto mi se veoma dopada Quote
Novaliis Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 jedva cekam novi album a tekst je ko za neki Doom metal sto mi se veoma dopada Koji tekst? Quote
Шöне Мики Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 ljudi jeste li vi slepi? Nije to tekst od The Stone-ove pesme,vec tog Bon Ami-ja ili cega vec.... inace,slusao sam pesmu magla sa cd-a (i gledao ih kako je sviraju uzivo),jako je dobra....i produkcija na samom albumu je odlicna. Quote
Justin Case Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Jel izasao vec album? Ajd ako ima neko tekstove sa Tragom Hromog Vuka neka postuje Quote
Шöне Мики Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 (edited) mislim da te tekstove imas na darklyrics-u.... Edited April 3, 2006 by SlavoniC Quote
Justin Case Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Nema... Samo Some Wounds Bleed Forever i Slovenska Krv Quote
~~CMPT~~ Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Uskoro ce biti dostupna nova web adresa www.thestonehorde.com koja je u pripremi... To je nova zvanicna stranica umesto stare... Quote
Aurora Calerva Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 A šta se to događa sa bubnjarom? Quote
Darken Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 A šta se to događa sa bubnjarom? веле да је очо из бенда.. Quote
Shores Of Antartica Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Imao sam priliku da cujem celu maglu. Novi album im je zasao u malo,malo vise u death metal. Mada dobro zvuci ali mi je drazi stari the stone. Nego najbolji smeh sam imao kad sam slusao trecu pesmu koja pocinje ovako: "Sta je kurve?Zajebao vas Bog?" Quote
Feniks . Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Nisam slusao nove stvari, nadam se da ce razvaliti. Quote
*Angeldust* Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Imao sam priliku da cujem celu maglu. Novi album im je zasao u malo,malo vise u death metal. Mada dobro zvuci ali mi je drazi stari the stone. Nego najbolji smeh sam imao kad sam slusao trecu pesmu koja pocinje ovako: "Sta je kurve?Zajebao vas Bog?" brate,da li si ti normalan,ali samo to imam da te pitam? Sta da ti se sad nakaci neko iz benda da te pita odakle ti to? I mene zivo zanima kako si dobio taj CD,to jest,onaj ko ti ga je dao....to nimalo nije OK,ali dobro To si se ti debelo utripovao,nisu The Stone klinci pa da pisu bilo sta ako moze da se odvristi..... Ljudi malo menjaju stil...pa sta? Quote
Шöне Мики Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 brate,da li si ti normalan,ali samo to imam da te pitam? Sta da ti se sad nakaci neko iz benda da te pita odakle ti to? I mene zivo zanima kako si dobio taj CD,to jest,onaj ko ti ga je dao....to nimalo nije OK,ali dobro To si se ti debelo utripovao,nisu The Stone klinci pa da pisu bilo sta ako moze da se odvristi..... Ljudi malo menjaju stil...pa sta? ovo je moj post edit:I jos se hvalis po YUmu da to imas,a kao si obecao da ne smes nikome da das....u cemu je fazon? Quote
Narsil Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 ovo je moj post edit:I jos se hvalis po YUmu da to imas,a kao si obecao da ne smes nikome da das....u cemu je fazon? Quote
MEDIEVAL Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 (edited) cisto sumnjam da bi posle onako dobrih textova izlupali tako neke gluposti nego,da li se zna kad izlazi album? Edited May 7, 2006 by MEDIEVAL Quote
Svaroggh Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Odličan bend! Jedan od najboljih, kao i najuticajnijih bendova sa ovih prostora! Слава! Quote
Novaliis Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Kakva je sad ono prica oko albuma Magla? Neka zajebancija? Jel si ti stvarno slusao album? Quote
Feniks . Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Meni Kozeljnik na Impaled Nazarene rece da ce novi album uskoro i ako se dobro secam, za neku nemacku kucu. Jedva cekam! Quote
Novaliis Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Meni Kozeljnik na Impaled Nazarene rece da ce novi album uskoro i ako se dobro secam, za neku nemacku kucu. Jedva cekam! I ja isto..The Stone mi je ipak drazi od MR.. Quote
Feniks . Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Oba benda su zakon! Nadam se da ce nastaviti da prave sve bolje albume. Quote
Recommended Posts