The Watchtower Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Predobar ovaj novi album! Sve same vrh pesma. Definitivno njihov najbolji album. Konacno malo novih elemenata, pa pesme ne zvuce toliko jednolicno kao pre. Quote
DIABOLIC Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 po meni,Magla je njihov slabiji album...Slovenska Krv i Some Wounds su neprevazidjeni albumi....Evo sad slusam Pevalo Hiljadu Maceva i nijedna pesma iz Magle nema to sto imaju ova dva albuma.... Quote
VANDALICUM Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Magla je veoma dobar album. Mesecev zrak i Zavet oca arija su najbolje... To je to... Quote
Hrym Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Mesecev Zrak odlicna pesma. kako tek uzivo mocno zvuci. Quote
Zen Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Odlican album, odlicna svirka... Evo prakticna primena The Stone u zivotu... Juce (nedelja) cekam ja tako 601 u kukuruzima, nosim trie's jaja, slusam Maglu i mrzim covece mrzim do besvesti :):) Quote
ba+a. Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Po meni je Magla ubedljivo najbolji album. Quote
Feniks . Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 kad bi se zajebavali. jeste da su super zvucali i da su se vokali (napokon) culi,ali glad je bas mnogo ispadao sinoc,ne znam za pesme sa Magle,ali je unakazio Ustaj Mati Zemljo i Neke Rane Krvare Vecno,a da ne pominjem to sto nisam ni izvalio da sviraju Razor Speed. Naravno da je Glad lose pevao, ni na exitu nije bio nista bolji, razlog je jednostavan, ni tamo ni na ovom festu, ja nisam bio prisutan. Covek nema motiva kad u publici nema pravih, iskrenih fanova. A bude i tuzan jer zna da nece imati sa kim da kvalitetno i mudro pije posle koncerta Quote
Џрк Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 (edited) Po meni je Magla ubedljivo najbolji album. Po tebi je i Whitesnake dobar bend. Edited December 4, 2006 by Heavy jerk Quote
MEDIEVAL Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Po meni je Magla ubedljivo najbolji album. Ubedljivo! po meni su najbolje pesme ZAKON SILE,TRIJUMF SMRTI i MAGLA Quote
Justin Case Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Dobar je album ali daleko od najboljeg. Meni je Zakon Velesa omiljeni,a inace mislim da su im stari albumi najbolji i najiskreniji. Quote
RNA Posted December 5, 2006 Author Report Posted December 5, 2006 Meni se ovaj najvise svidja. Na njemu zvuce kao stari Desaster. Quote
Karlo SE Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Ljudi sad videh na myspace-u turneju, nisam ljubitelj bleck metala, ali to u ovom slucaju nije bitno, SVAKA VAM JEBENA CAST!!! Budite sjajni reprezentativci i srecan vam put! Quote
RNA Posted December 16, 2006 Author Report Posted December 16, 2006 Zasto? Tj, koji su razlozi otkazivanja? Nisam nista cuo o tome. Quote
StarbreakeR Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 Stvarno...WTF?Ni ja nisam cuo da je otkazano? Quote
GromRec Posted December 16, 2006 Report Posted December 16, 2006 da pokusam da predupredim defetizam, tour sa 1349 jeste otkazan (hvala 1349), ali se radi na drugoj turneji (slava Folter), koja ce kako sada stvari stoje biti pocetkom proleca i daleko bolja od ove. No, nista nije zavrseno, jedino sto se cini sigurnim je da ce turneje biti, doduse, malo kasnije. Vise vesti cete cuti od benda kad oni budu znali... Quote
RNA Posted December 16, 2006 Author Report Posted December 16, 2006 Nismo mi ovde defetisti, samo lamentiramo nad sudbinom turneje. Bila bi to jedna dobra turneja! Quote
Hrym Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Nadam se da ce se na listi nove turneje naci i Beograd! Quote
RNA Posted December 17, 2006 Author Report Posted December 17, 2006 Valjda, majku mu. Bilo bi neozbiljno da prave evropsku turneju sa bilo kim, a onda da se ne ponesu kao patriote i ubace Beograd u spisak. Koliko ih ja poznajem, potrudili bi se da ubace i jos neki grad u Srbiji na spisak. Quote
Feniks . Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Momci iz benda su sigurno patriote ali verovatno ne zavisi od njih da li ce svirati u Beogradu, na toj turneji, oni su tu ipak predgrupa... Quote
RNA Posted December 17, 2006 Author Report Posted December 17, 2006 Pitaju se i oni tu nesto valjda... ili ne? Quote
Feniks . Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Pitaju se i oni tu nesto valjda... ili ne? Predgrupa se nista ne pita, stvar je organizatora turneje, da li se isplati da dolaze ovde. Mislim na bendove koji idu sa The Stone... Quote
Recommended Posts