Talvi Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 1. Sekao duboko, zakopao plitko 2. All Graves Gaping Wide 3. Nikad bliži smrti 4. Golet 5. Darkness Shatters me Towards the Dead 6. Pred licem novog boga 7. Barren Earth in Cold Death's Hands 8. Humke Quote
HeLLsarma Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 (edited) 1. Sekao duboko, zakopao plitko 2. All Graves Gaping Wide 3. Nikad bliži smrti 4. Golet 5. Darkness Shatters me Towards the Dead 6. Pred licem novog boga 7. Barren Earth in Cold Death's Hands 8. Humke Sve se vrti oko smrti ,yuppppiiiii... Da vidimo kako ce da ispadnu ove pesme na engleskom... Edited August 5, 2011 by HeLLsarma Quote
oʞɾoƃ Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 1. Sekao duboko, zakopao plitko Novi klasik od naslova Quote
Narsil Posted August 6, 2011 Report Posted August 6, 2011 Sve se vrti oko smrti Не знам што те то изненађује. Очекујем још бољи албум од претходног. Quote
HeLLsarma Posted August 6, 2011 Report Posted August 6, 2011 Lepo mi ti rece ... ZAKON SILE,TRIJUMF SMRTI !!! Narsile,iskovase li te vise ? Da nas povedes u rat protiv Saurona i Mordora ( aka Sase Popovica i Granda )!!! Quote
dimmu1 Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=54IrDlAUzsM&feature=share 2 Quote
Slava Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 Stvar mi bas i nije neka Pogotovo ono na sredini upecatljivo "jebo svoju mater" hahahahahaha Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 Sve je to lepo,nego jel ste vi za Kosovo? 1 3 Quote
dimmu1 Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 Pogotovo ono na sredini upecatljivo "jebo svoju mater" hahahahahaha znaci nisam ja jedini skontao ne mogu reci da je lose,a opet nije ni nesto sjajno ali opet to je prvo preslusavanje samo jedne pesme.sacekacu ceo album pa cu ga natenane preslusati i tek onda reci neko svoje misljenje.da se ne zajebem kao i za prosli... Quote
Novaliis Posted August 8, 2011 Report Posted August 8, 2011 Dobra pesma, jebo svoju mateeerrrrr!!! Quote
Talvi Posted August 8, 2011 Report Posted August 8, 2011 Ništa posebno, dobar je onaj rif na 1:17. Quote
Recommended Posts