Grobodan Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 Vesti od Rakica... Novo izdanje THE STONE-"Cujete li smeju nam se mrtvi" ultra limitiran 7"EP vinil koji donosi 2 potpuno nove pesme benda!SAMO 40 kopija ce biti nabavljivo u Srbiji.Ova singl ploca ce se pojaviti kao izdanje Eclipse Records iz Ceske a distribucija u Srbiji ce obavljati samo GROM Records!Cena 5evra + ptt! U pripremi je THE STONE-"Neke rane krvare vecno" ,CD ce sadrzati kompletan prvi album + nove pesme + multimedijalni video zapis, novi dizajn! Quote
Dowla Posted November 10, 2004 Report Posted November 10, 2004 Ja video Rakica danas na faxu,nista mi nije rekao,sigurno misli da nisam TRVE Quote
rustik Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 Ti ljudi nemaju mira!!Vecno nesto organizuju, izdaju snimaju... Slava!! Mogli bi i drugi da se ugledaju na njih! Quote
damian Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 The Stone su najbolji domaci bend!Zakon Velesa je jebeno neopisiv!!!Otkad sam ga nabavio ne vadim ga iz player-a! Quote
walk Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 uh, cuo sam da ZAKON dereeee...moram to nabavit nekako...samo ovdje kod nas u sarajevu je tesko doc do toga, jebga... da The stone su definitivno najbolji mislili mi tako ili ne! evo ti podatci od distributera iz sarajeva kod njega ces naci dosta toga i albume od The Stone!! naravno samo orginali!!! Distribution: Sarajevo - Dark Distribution & Promotion Davor "Darkman" Njegic 061/439169 [email protected] Quote
Hamsun Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 bash me zanima po cemu su to najbolji. prosvijetlite me? Quote
Chovek Zvani Duga Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 Vesti od Rakica... Novo izdanje THE STONE-"Cujete li smeju nam se mrtvi" ultra limitiran 7"EP vinil koji donosi 2 potpuno nove pesme benda!SAMO 40 kopija ce biti nabavljivo u Srbiji.Ova singl ploca ce se pojaviti kao izdanje Eclipse Records iz Ceske a distribucija u Srbiji ce obavljati samo GROM Records!Cena 5evra + ptt! U pripremi je THE STONE-"Neke rane krvare vecno" ,CD ce sadrzati kompletan prvi album + nove pesme + multimedijalni video zapis, novi dizajn! Komercijala Quote
rustik Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 Od svih bendova uSrbiji oni najmanje teze ka komercijali!! Oni su kult hteli vi to da vidite ili ne Quote
Guest [Independor] Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 ' date='30. 12. 2004, 15:14'] slusao neko novi EP? Slusao sam i sta da sad kazem ok je ali Zakon Velesa je odlican.Ali sta im je zakon Velesa!To sto konji vuku plameni krug ili to sto su se digla kolja krvava? Quote
Invictus Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Kupio sam singlicu pre par dana. Ploca je Duh nikad jaci! Sta reci? Dvije pjesme u fazonu zadnjeg albuma. Mrak i tama. Quote
Vladan Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Kupio sam singlicu pre par dana. Ploca je Duh nikad jaci! Sta reci? Dvije pjesme u fazonu zadnjeg albuma. Mrak i tama. Eto me sutra kod tebe da poslusam to, pa da je nekako narezemo ako je ikako moguce!!! Quote
kuruz Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 (edited) Kekeke,imam te dve pesme ali na cd-u.Dobio od Awaken-a Edited January 26, 2005 by Torture Killer Quote
Misantrophil Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 The Stone je najbolji srpski metal bend. Svi albumi su im dobri i sve pesme. Poz za Kozeljnika i Nefasa najbolje domace metal muzicare SLAVA PERUNU!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Darken Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 The Stone je najbolji srpski metal bend. Svi albumi su im dobri i sve pesme. Poz za Kozeljnika i Nefasa najbolje domace metal muzicare SLAVA PERUNU!!!!!!!!!!!!!!!!! Veliki trud i napor sam ulozio da zavirim u tvoj profil i saznam koliko si normalan. Nije ni cudo sto tako zboris. Quote
ZWER Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 E nabavih i ja tu singlicu....sasvim lepo izgleda Quote
Apeiron Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Evo, i ja se patim oko preslusavanja te singlice, konacno neka prednost sto mi je rodjeni brat D.J., ako nista, imam asortiman najboljih gramofona u kuci Preslusao sam jednom, i... nista, preslusacu jos jednom, niceg se ne secam. Poz! Quote
Aurora Calerva Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Bla... jedva cekam neku svirku... Moram da prosetam moju specijalnu Stone majcicu. He, pozdrav za Marka (don't kill me when you see me in it!) Quote
Aurora Calerva Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Ne mogu da verujem da niko nije postovao posle mene! Hajde, cisto da nacinim dobro delo i pomerim temu na prvu stranu... Quote
Misantrophil Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Kad ce bre da izbace novi album zeljan sam novih pesama Quote
Misantrophil Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 pa nadam se da ce barem izaci pocetkom iduce godine Quote
Aurora Calerva Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Mozda i izadje... Cekaj bre da vidimo kako ce proci u Nemackoj!! Quote
Recommended Posts