Feniks . Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 I sad ja svojim postom saljem The Stone na prvu stranu Htedoh reci nesto pametno ali sam zaboravio Quote
Shores Of Antartica Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 (edited) To si se ti debelo utripovao,nisu The Stone klinci pa da pisu bilo sta ako moze da se odvristi..... Jaka stvar sto posedujem CD. To sto ja imam maglu to su moja posla i obecao sam Vladi da necu nikom da je dajem jer je on isto obecanje dao kozeljniku. A koliko se secam i ti si se hvalio na metal hammeru da si je slusao. A sto se tice onog dela "Sta je kurve,zajeb'o vas bog i sve je otislo u pizdu materinu" Vlada kaze da ce se to naci na izdanju. @Strahinja da slusao sam svih 44 minuta Magle (normalno ne finalne verzije) Edited May 13, 2006 by (Independor) Quote
Shores Of Antartica Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 I kako zvuci? Super i bez gotovog miksovanja. A treca pesma je po meni najbolja. Mada sada je to vise black/death vodama. Quote
Шöне Мики Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Jaka stvar sto posedujem CD. To sto ja imam maglu to su moja posla i obecao sam Vladi da necu nikom da je dajem jer je on isto obecanje dao kozeljniku. A koliko se secam i ti si se hvalio na metal hammeru da si je slusao. A sto se tice onog dela "Sta je kurve,zajeb'o vas bog i sve je otislo u pizdu materinu" Vlada kaze da ce se to naci na izdanju. ja sam maglu slusao u mordoru,nisam poneo nekakav mp3 kuci..... ja sam cuo da je to samo zajebancija tokom snimanja i da toga nema na albumu. Quote
Inuria Malkava Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Magla je snimana na jedvite jade... Acu su nesto morili virusi, morali su da se snalaze i za bas. Sta god da je, nemojte da se iznenadite. Quote
Hungry Wolf Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 ma The Stone.....shta o njima vishe moze da se kazhe... Momci su zasluzili mnogo vishe, a ne samo ovaj status u kojem trenutno uzhivaju... Nema shta.....najbolji BM bend na celom balkanu, i mozda istocnoj evropi(malo sam subjektivan, posto mi takav BM koji Stone svira jako odgovara)... Quote
liMa neBa! XD Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 (edited) Треба да изађе ускоро за Фолтер. Индепендоре, немој срати, молим те!!! Edited June 5, 2006 by Lord Butcher Quote
MEDIEVAL Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Sajt the stone-a na novoj adresi!!! WWW.THESTONEHORDE.COM Quote
Misantrophil Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 dobar je sajt jednostavan dizajn ali veoma pregledan jedva cekam novi album samo steta sto je otisao Aksominantijan iz benda al dobro Zombi je dobar bubnjar tako da se ne brinem Quote
MEDIEVAL Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 ceka se magla! necu stedeti pare kao sto nisam ni za slovensku krv i zakon velesa! Quote
Гласник смрти Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Line-up changes After the recording of a new album some line up changes took a place. New drummer joined the band and his name is Ved. He also plays drums for another Serbian black horde May Result. Also former vocalist Nefas will not follow the band's line up for the upcoming live performances. New session vocalist is Glad. He is also known as a singer in May Result. More information very soon. Шта, и Нефас више није у бенду?! Quote
Zen Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Uhhh... ode Sasha... To me je stvarno pogodilo. Sada je minorna razlika izmedju May Result i The Stone, samo Dusan, jel? Moje skromno misljenje je da ce morati nekog novog da prime da ne bi postali Stone Result. Kozeljnice, na tebi je red da povuces potez. Makar drugi pevac. Verujem da ce starac mudro uraditi. Mala ideja.... Kozeljnik da peva?! Sta mislite o tome? Nefas Fun Club Ode seks simbol benda.... Quote
Гласник смрти Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Mala ideja.... Kozeljnik da peva?! Sta mislite o tome? То би било најбоље. Quote
MEDIEVAL Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Ja jednostavno ne mogu da zamislim stone bez nefasa,bolje onda da se raspadnu mada ova ideja da kozeljnik peva i nije tako losa Quote
Misantrophil Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Pa Kozeljnik ima bolji vokal od Glada nije mi Glad za The Stone,stvarno steta ako Nefas odlazi to onda nije Stone Quote
Novaliis Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 I ja mislim da je Kozeljnik bolji vokal od Glada. Quote
Шöне Мики Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 brate....ako nefas ode to onda definitivno nije the stone...glad ima odlican vokal,i ja vise volim MR,ali nije on za to....ako nece pevati Nefas,bolje da peva Kozeljnik ili da se raspadnu.....mada ja mislim da je Glad samo za live,koliko sam ja ukapirao,mislim da Nefas jos uvek peva.... Quote
Feniks . Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Uhhh... ode Sasha... To me je stvarno pogodilo. Sada je minorna razlika izmedju May Result i The Stone, samo Dusan, jel? Moje skromno misljenje je da ce morati nekog novog da prime da ne bi postali Stone Result. Kozeljnice, na tebi je red da povuces potez. Makar drugi pevac. Verujem da ce starac mudro uraditi. Mala ideja.... Kozeljnik da peva?! Sta mislite o tome? Nefas Fun Club Ode seks simbol benda.... Au, koliko informacija! A ja prosle subote celo popodne i vece bio sa Gladom i nisam ga nista pitao za bend Podrska za bend sta god da odluce! Verujem da ce naci najbolje resenje! Quote
Aurora Calerva Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Mala ideja.... Kozeljnik da peva?! Sta mislite o tome? Quote
Zen Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Hhehehe, jos samo da ubedimo starca ...Idem da nastavim da kukam za seks simbolim... Nefas Fun Club Jel ima neko Nefasove fotke sa koncerata Aurora, help! Quote
Aurora Calerva Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 May The Stone Result Ana, nemam Nefasovih slika Ali vidiš, ja kao konstanto jurim neke modele za fotkanje... Quote
Recommended Posts