Mega_Deda Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Pa ne znam za koju pesmu, tako da sam skapirao da ne zasluzujem da budem tamo, i zapalio sam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 @Strahinja koje su to majice? E, to je posebna majica The Stone, uradjen je samo jedan primerak za jednu osobu i to se nece raditi vise. Zao mi je. Ionako ti se ne bi svidela(osim ako ne nosis zenske majice ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Verovatno je to glad rekao . Ma to Glad garant bio nervozan posto svirci nije prisustvovao njihov najpozrtvovaniji fan(pogodite ko?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 jbg deda al iskreno sxta ces ti koj kurac tamo x) sad me basx zanima koja je pesma bila u pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Ma to Glad garant bio nervozan posto svirci nije prisustvovao njihov najpozrtvovaniji fan(pogodite ko?) Oli Ren? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega_Deda Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 jbg deda al iskreno sxta ces ti koj kurac tamo x) sad me basx zanima koja je pesma bila u pitanju Ono kao, u fazonu, ocu da cujem nesto sto nisam ranije, i ne vidim u cemu je problem... Ali ocigledno ima nekih problema... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 hahah bas me zanima koja pesma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacrilegiouS Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Kada bih opisao svirku u jednoj reci rekao bih uzas. Jbt pa sve pesme su im iste. Ne znam koliko su svirali(jer nisam ostao do kraja), ali zao mi je sto su moonspell ogranicli na tako kratak vremenski period zbog ovakvih likova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Oli Ren? Prijatelju, nemoj da se vredjamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Kada bih opisao svirku u jednoj reci rekao bih uzas. Jbt pa sve pesme su im iste. Ne znam koliko su svirali(jer nisam ostao do kraja), ali zao mi je sto su moonspell ogranicli na tako kratak vremenski period zbog ovakvih likova. e peko sad si me razocarao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacrilegiouS Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Hm. A sto sam te to razocarao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 pa sto si rekao to za stone! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шöне Мики Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 E, to je posebna majica The Stone, uradjen je samo jedan primerak za jednu osobu i to se nece raditi vise. Zao mi je. Ionako ti se ne bi svidela(osim ako ne nosis zenske majice ) a ja bio sav ponosan sto imam tragom hromoga vuka,jer je ona kvlt u 33 primerka,kad ono ti dodjes i napravis tu u jedan primerak sad sam ja = ne trve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 "Ko nije cuo ovu pesmu, ne zasluzuje da bude ovde!" Onda krece neko krljanje... Pa onda kaze: "Ajde jebem vam mater!" Cekaj, ko si ti da meni sa bine jebes mater? Ne volim inace blek metal, dosao sam da poslusam The Stone jer su mi rekli da je do jaja, ja sam ostao iako su kasnili ko svinje, i onda mi neki lik sa shiljcima na rukama jebe mater sto ne znam pesmu. Izvinite, gde to ima? Sta bre vi mislite ko ste? Bogovi? Terajte se u tri lepe pizde materine! Ajde da je to deo nekog scenskog nastupa, pa jos da kazem nesto, ali ono je bilo previse... Vidimo se ponovo u Novom Sadu, ali ovaj put negde gde mogu da unesem gajbu paradajza... Brate ja sam fan The Stona ali podrzavam te skroz!! To nije uopste u redu snjihove strane, ako nastave tako izgubice dosta fanova a onda ce u prvi red doci bendovi koji su jos uvek "svezi" na sceni i koji ne jebu mater svojim fanovima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Bas mi deluje to bezveze..polako pocinje da mi se gadi sve ovo..ziveo Tool. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 A ljudi to je pijani Glad... Mislim, svi znaju da mi on baš nije najmilija osoba.... A eno vam ga Saruman u Mordoru i idite i lepo mu recite sve u lice i gotovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 A ljudi to je pijani Glad... Mislim, svi znaju da mi on baš nije najmilija osoba.... A eno vam ga Saruman u Mordoru i idite i lepo mu recite sve u lice i gotovo... saruman...hehehehehe...priceless,I say A Glad je drkos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Pre bih rekao seljak . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samurai Jack Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 MA bilo je sve u svemu dobro kako biste vi svirali da morate da nastupite u 4 sata ujutru DA GLAD ej drgosh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 A ljudi to je pijani Glad... Mislim, svi znaju da mi on baš nije najmilija osoba.... fuck yeah! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 A ljudi to je pijani Glad... Mislim, svi znaju da mi on baš nije najmilija osoba.... Sme li se znati zasto?(nesto sam radoznao danas ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 to je bas zalosno...... A kad tvoj Laiho psuje "Fucking Budapest" u sred Budimpeste, to nije zalosno! Sta se palite na svaku sitnicu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mega_Deda Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Ako je to sitnica, jebem ti muziku onda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Pa dobro, ali kako moze takva glupost da te uvredi? To je kao da poludis zbog toga sto se Idol uhvati za jaja, a tebi je bilo neprijatno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja Savic Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 "Ko nije cuo ovu pesmu, ne zasluzuje da bude ovde!" Onda krece neko krljanje... Pa onda kaze: "Ajde jebem vam mater!" Cekaj, ko si ti da meni sa bine jebes mater? Ne volim inace blek metal, dosao sam da poslusam The Stone jer su mi rekli da je do jaja, ja sam ostao iako su kasnili ko svinje, i onda mi neki lik sa shiljcima na rukama jebe mater sto ne znam pesmu. Izvinite, gde to ima? Sta bre vi mislite ko ste? Bogovi? Terajte se u tri lepe pizde materine! Ajde da je to deo nekog scenskog nastupa, pa jos da kazem nesto, ali ono je bilo previse... Vidimo se ponovo u Novom Sadu, ali ovaj put negde gde mogu da unesem gajbu paradajza... Nemo' paradaiz, bre, mnogo skup! Cu gi uberem kilo kajsija iz svoju bastu, prvo da izemo, pa ce kostice posluziti svrsi !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts