RNA Posted December 17, 2006 Author Report Posted December 17, 2006 Da, organizatora, ali istog treba i ubediti da bi ovde dobro prosli, a znamo koliko je Milance ubedljiv. Quote
Feniks . Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Pitanje je, neke koncerte nisu bas dobro prosli... Quote
RNA Posted December 17, 2006 Author Report Posted December 17, 2006 Je l'? Koji? Slabo sam pratio black metal svirke u poslednje 3 godine, pa ne znam. Quote
Feniks . Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Da ne iznosim sad javno, na nekima nisu dobro prosli, na nekima jesu. Moze on da predlozi ali ti bendovi odlucuju tj. cena... Quote
MAN O WAR Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 M A G L A A A A KAO I UVEK DOBRI (CRNI) TEXTOVI. SVAKA CHAST! SLAVA!!!! Quote
StarbreakeR Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Jes, i ja se slazem...super je album...hocu da vidim uzivo Quote
Narsil Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 jbt samo je meni prosecan album...mogu da ga slusam ali nije vise kao nekad.....nema taj smek! Quote
Hrym Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Magla proglasena za album meseca na metal revolutionu. pisalo na oficijalnom. razjaruje se kamen. Quote
RNA Posted February 2, 2007 Author Report Posted February 2, 2007 Neka, i treba, dobar je album. Quote
MAN O WAR Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Magla proglasena za album meseca na metal revolutionu. pisalo na oficijalnom. razjaruje se kamen. Do jaja. Mada mislim da zasluzuju mnogo vise. Quote
Narsil Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 ozbiljno? meni je recimo neba nigde nema mnogo bolji album! Quote
Desecrator Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 ozbiljno? meni je recimo neba nigde nema mnogo bolji album! Neba nigde nema je pjesma a ne album...meni su fakat svi jebeni, ali mi je nekako najjaci Slovenska krv, najprljaviji i naj jebeniji zvuk!! Quote
Narsil Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 :udri: ni ne gledam sta kucam...hteo sam da kazem tragom hromoga vuka , a ne neba nigde nema! Quote
MAN O WAR Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Po meni "Magla" ima najjachi tekst ikad. Treba covek da ima muda da napishe tako nesto. A to kome se koji album vise svidja je svar ukusa, hehe. Slava Quote
RNA Posted February 3, 2007 Author Report Posted February 3, 2007 Ja necu biti srecan dok nmovi ne vidim na ploci, kratko i jasno. Quote
Narsil Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Dobro poznavanje albuma... u tom trenutku mi je isla ta pesma i umesto albuma napisao sam pesmu , ali dobro shvatam da na ovom forumu ne smes da pogresis jer te tr00 likovi odmah napadaju....jbt..... Quote
MAN O WAR Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Svakome se deSHi da pogreSi. sto se sekirash, opusteno, Man te se prepucavanja Sad sam zasluzio da me stavish pod "friends" a hehe Quote
Narsil Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 mogu te stavim pod friends zbog nicka !!! Manowar je keva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a i zbog potpisa Quote
Zen Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Hajde smuvajte se vise Ploce su kul, verovatno, ne bih znala, moja keva je jos '85. odlucila da je vreme gramofona proslo i bacila ga u djubre. keva cvlt Quote
MAN O WAR Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Hajde smuvajte se vise Ploce su kul, verovatno, ne bih znala, moja keva je jos '85. odlucila da je vreme gramofona proslo i bacila ga u djubre. keva cvlt KAKO TI KAZESH Slushanje i posedovanje plocha je jedno od najlepshih strana slushanja muzike Quote
RNA Posted February 4, 2007 Author Report Posted February 4, 2007 Ploce su kul, verovatno, ne bih znala, moja keva je jos '85. odlucila da je vreme gramofona proslo i bacila ga u djubre. keva cvlt Tvoja keva je bas bila napredna, s obzirom da se diskovi kod nas nisu pojavili do 1991. Sta je slusala do tada? Radio? Quote
Little Butcher Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 Stvarno baciti gramofon... Uskoro bi u Srbiju trebao da stigne split sa Infernom, ali za sad cika Rakic nista ne javlja, a naravno cekaju se i reizdanja na LP-ju ! Jedva cekam da cujem Zakon Velesa, Slovensku Krv i ostale na vinilu Quote
Recommended Posts