Маузер Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 (edited) Meni je sve na mestu, album je odlican. Ali ipak, ne vredi raspravljati o ukusima. Edited May 18, 2009 by Grishnackh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Ne govorim ja o ukusima, nemam ništa protiv ni da neko ovom albumu da čistu desetku, ali prosto je očigledno koliko se ovaj bend diže u nebesa samo zato što je srpski. Kako to da samo mi znamo kako je dobar? Da svi albumi zajedno na Arhivama, koje broje tolike hiljade korisnika, imaju ukupno dve recenzije? Da ocene za prošli album variraju od 6 do 8? I konačno, da su i dalje na Folter Recordsu, široj publici gotovo potpuno nepoznatoj kući? Naglašavam - ja protiv ovog benda nemam ništa i kamo sreće da potpišu za Nuclear Blast i sviraju na Wackenu. Ono što mi smeta je manjak objektivnosti domaće publike i pokušaji ušlihtavanja članovima benda. Pročitajte poslednje dve-tri strane, pa ćete videti o čemu govorim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 cekaj a sta fali Folter Recordsu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 (edited) Ja ne vidim nista lose u tome se podrzi nas bend. Mislim da recenzije na arhivama koje moze da napise svako nisu bas merodavne. Za nase prilike su May Result i The Stone realno najbolji domaci bm bend. Jasno je kakav je odnos kvaliteta izmedju domace scene ukjucujuci i njih i strane. Nema potrebe da svaki put to naglasavas. Ako je nekom The Stone sjajan meni je to u redu ne znam zasto tebi nije. Edited May 18, 2009 by BLACK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 (edited) cekaj a sta fali Folter Recordsu? Za koliko bendova si čuo sa njihovog spiska? Ja ni za jedan. Ja ne vidim nista lose u tome se podrzi nas bend. Mislim da recenzije na arhivama koje moze da napise svako nisu bas merodavne. Za nase prilike su May Result i The Stone realno najbolji domaci bm bend. Jasno je kakav je odnos kvaliteta izmedju domace scene ukjucujuci i njih i strane. Nema potrebe da svaki put to naglasavas. Ako je nekom The Stone sjajan meni je to u redu ne znam zasto tebi nije. Kao što rekoh, nemam ništa protiv toga da je nekome ovo sjajan bend, ali kada taj neko kaže da je The Stone (ili bilo koji drugi domaći bend) opušteno u rangu nekih od muzički ingenioznih bendova i apsolutnih autoriteta na svom polju, ili da je ovaj bend pak u evropskoj eliti, prosto se osećam pozvanim da to opovrgnem, a ako je primer ekstreman, onda i ismejem. Šta ću, ovo je forum, a ja sam takav. Edited May 18, 2009 by Gojk O))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Za koliko bendova si čuo sa njihovog spiska? Ja ni za jedan. Skyforger. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 na prvu loptu skyforger i lugubre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marantz Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 (edited) Ko bre? Edited May 19, 2009 by Marantz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Српске бендове треба максимално подржавати. Без обзира на све. А што се тиче самог Камена, можда није у рангу Мрачног Трона и Баторија, али је сасвим сигурно квалитет неоспоран. И, ако их ми нећемо подржати ко ће? Тако да, нема никаквог увлачења нити било чега сличног, само максимална подршка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Ko bre? Nisi cuo za Skyforger? Amater. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MOPAHA Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 the stone su kraljevi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 a kralj je umro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 UMRO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marantz Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 (edited) Nisi cuo za Skyforger? Amater. Ne, cuo sam oba, nego je fora za Logubre-Kobre-Stabre-Dabre. @Satan USRO! @Wizard of Gore Kralj se usro. Edited June 8, 2009 by Marantz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Isro tebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rashomon Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Ma bre, najbitnije da su tekstovi na srpskom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Prvo što sam čuo kad sam kupio disk je da sam bacio pare. Međutim, ispostavilo se drugačije. Album je perfektan, a po meni je i bolji od "Magle". Zamerki imam na štampu, na kraju bukleta ne vidi se ništa šta piše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Ovo, naravno, nema u BiH? I moram da tražim rapidshare linkove ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Mislim da će biti potrebno da konatktiraš bend i dobićeš poštom.xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Mislim da će biti potrebno da konatktiraš bend i dobićeš poštom.xD Realno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rashomon Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Prvo što sam čuo kad sam kupio disk je da sam bacio pare. Međutim, ispostavilo se drugačije. Album je perfektan, a po meni je i bolji od "Magle". Zamerki imam na štampu, na kraju bukleta ne vidi se ništa šta piše. Ko zna, zna! @F4R15 Ako zelis da nabavis, javi mi se na pp. Imam ja nekoliko primeraka, pomenuo sam usput Kozeljniku tu opciju slanja na Zemialu i on smatra da je to ok. To vredi za sve zainteresovane iz inostranstva koji nemaju drugaciji nacin da nabave UMRO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 @Satan USRO! @Wizard of Gore Kralj se usro. Hahahahaha, sjajno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 Ima u novom "Singidunum Weekly"-u mali tekst o Stone-u vezan za Exit, pa ako nekog zanima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Realno tekstovi sa novog albuma su antisatanisticki,sto je realno uradjeno samo zato da bi se pesme rimovale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Не видим због чега би текстови уопште били сатанистички. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts