Јарослав Posted July 16, 2014 Report Posted July 16, 2014 mislim da je u pitanju oktobar ili novembar Quote
Demon Seed Posted July 20, 2014 Report Posted July 20, 2014 Nadam se da ce da bude dobar koliko i Golet, a za nijansu drugaciji, da ne bude dosadno. Quote
DeadlyPollution Posted August 3, 2014 Report Posted August 3, 2014 NEKROZA tracklist: 1. Kamenolom 2. Košmar 3. Crno zrno 4. Dani crni 5. Lov na veštice 6. Sunovrat 7. Nekroza 8. Mrak 9. Pesimizam 10.Predgroblje 1. oktobra izlazi Quote
HeLLsarma Posted August 21, 2014 Report Posted August 21, 2014 (edited) Hteo sad da postavim. Odlicna stvar. Edited August 21, 2014 by HeLLsarma 2 2 Quote
PajatheTrut Posted August 21, 2014 Report Posted August 21, 2014 Bolje ovako da su nazvali album, prikladnije je njihovom konceptu 4 6 Quote
Saša Grbić Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 Odlična je pjesma. Nisam od njih ništa drugo ni očekivao, nego dobro. Quote
Demon Seed Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 Meni zvuci malko generic, nekako Watainasto, rifovi ni primaci maltene bilo kom rifu sa Goleti Quote
I'm Calmer Than You Are Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 Vidim da je neki Nefas šerovao ovaj link. Ako je to onaj isti Nefas koji je napisao ovaj tekst, i ako slučajno navrati ponovo na temu da vidi reakcije na pesmu, poručujem mu sledeće - otišao sam na YouTube da čujem ovo čitajući simultano tekst i želim da ti kažem da je od svih dobrih tekstova koje si ikada napisao ovaj bez premca najbolji. Ovo je poezija visokog kalibra, pokazuje koliko si talentovan i inteligentan, svaka ti čast. Stihovi su toliko moćni da im ne treba muzika, ali pošto je i ona tu, srećna okolnost je da je i Marko isporučio jedan od najboljih rifova/aranžmana koje je do sada napisao za ovaj bend. Svaka vam čast obojici. Posle Kamenoloma koji me je ostavio relativno ravnodušnim, ova pesma me je potpuno oborila i, što se mene tiče, The Stone nikada nije napisao boljih sedam i po minuta muzike. Ni sam đavo ne bi mogao bolje. 8 Quote
Ranis Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 pridruzujem se, stvarno svaka chas za pesmu Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 Mislim da nije to taj nefas:)na stranu sto je pesma zanimljivo napisana ovo je do sad pesma u kojoj se najgore cuje sta se peva ne znam gde su snimali,al ovo je vishe za neki thrash bend od atmosfere nista ,golet je mama za ovo 1 Quote
Mita Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 Mislim da nije to taj nefas:)na stranu sto je pesma zanimljivo napisana ovo je do sad pesma u kojoj se najgore cuje sta se peva ne znam gde su snimali,al ovo je vishe za neki thrash bend od atmosfere nista ,golet je mama za ovo pa snimali su kod Matkovica iz Space Eater-a ako se ne varam mada ne znam nije lose odradjeno, ali da slazem se sa tobom malo samo drugacije da su odradili vokal bilo bi jos bolje generalno svidja mi se i ova pesma Quote
Talvi Posted September 18, 2014 Report Posted September 18, 2014 dobra stvar, tekst je stvarno jedan od boljih im ikad Quote
Demon Seed Posted September 18, 2014 Report Posted September 18, 2014 (edited) Prilegla memla na muk Ovo rastura, ali i meni losije zvuci nego Golet Solo je super I odlicno je ovo Kozeljnikovo trejdmark vozanje bezobraznih hvatova! Edited September 18, 2014 by Demon Seed Quote
ManiaC Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 Odlicna stvar kako smo i navikli od njih,valjda mozemo da ocekujemo neku promociju posle oktobra.. Quote
nefas Posted October 2, 2014 Report Posted October 2, 2014 https://soundcloud.com/folter-records/sets/the-ltone-nekroza-1 Quote
kuruz Posted October 2, 2014 Report Posted October 2, 2014 ladno rif iz Electric Crown u "Crno zrno" Quote
Demon Seed Posted October 2, 2014 Report Posted October 2, 2014 ladno rif iz Electric Crown u "Crno zrno" na koliko? Quote
Recommended Posts