HeLLsarma Posted October 2, 2014 Report Posted October 2, 2014 U pravu je Kuruz. DA VIDIMO CIJA MAJKA CRNU VUNU PREDE!!!! :blek: 1 1 Quote
I'm Calmer Than You Are Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 Ladno jeste Electric Crown lead Quote
Vozd Jovan Pogani Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 STA JE REC LjUDI, JESU POCELI KRAST NEKE BENDOVE... JEL TA PRICA? 1 Quote
Vozd Jovan Pogani Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 Electric Crown OVO NE ZNAM STA JE, TAKO DA JE BOLjE DA PITAM... Quote
Vozd Jovan Pogani Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 OPA, POCELO JE... A VIDI SE DA NISAM NIKAD BIO SLUSALAC TESTAMENTA... USPUT ETO SAD I TO ZNAM... TU PJESMU... Quote
kuruz Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 ne kažem ja da je maznuto samo da je to taj rif album je sjajan, meni najbolji njihov dosad 1 1 Quote
kuruz Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 jašta od Testamenta Low, The Gathering, Demonic Quote
Demon Seed Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 (edited) NIJE RIF KURUZE TAMO JE DEO RIFA OVDE JE DEO SOLOA Fora je sto su to prirodni harmonici i sto ih ima ogranicen broj, pa time i manje mogucih kombinacija, ne mozes na taj nacin da odsviras bilo koje tonove, ali moze lepo da se iskoristi to sto 3. i 4. zica idu u veliku tercu (dok ostale idu u kvartu) da se napravi melodijica. U standardnom stimu, u drugim stimovima moz da ga napravis da bude kombinacija koju oces. Ima i onih izmedju ali ne zvone bas tako lepo, tezi su da se iskoriste melodicno, vise ih je Dimebag silovao u svojim vristanjima. Zbog toga je dosta veca sansa da kad se s tim zezas odsviras opet taj deo iz Electric Crown Kad smo vec kod toga, poslusati takodje ovaj lepi rif: http://www.youtube.com/watch?v=qDuJMErSCfc Eto, ako je interesantno nekome od ovih sto ne facjaju instrumente... Edited October 3, 2014 by Demon Seed 5 Quote
kuruz Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 kakvi harmonici kakve pičke materine, ja ono što čujem u Electric Crown čujem i ovde pusti taj kineski jezik, ebo te Neša 1 2 Quote
Demon Seed Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 xD Pa moz da ukapiras sta je sustina i ako ne razumes kineski Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 Tako ti je to sa dobrim riffovima kad uradis nesto orginalno bilo sta sto iole lici na to kazu ukrali,a to sto to sto svaki rif od gojire svira milion bendova potpuno isto pre njih to niko ne cuje,sto kaze brega treba znati i ukrasti 1 Quote
kuruz Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 lepo je što se javljate u paru taj momenat na 3:59 je nešto što je obeležje EC, nije tek tako nešto odsvirano usput Quote
Demon Seed Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 Nije odsvirano usput u Electric Crown, ovde jeste Quote
Berliner Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 nije. the stone cesto ubacuje kliseje u solaze ali meni to ne smeta uopste. Quote
Berliner Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 sta znaci usput odsvirano? da je nesto smrljano usred solaze, drugi redosled tonova itd. onda mozda Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 lepo je što se javljate u paru taj momenat na 3:59 je nešto što je obeležje EC, nije tek tako nešto odsvirano usput Sad si priznao upravo da pola tvojih bendova svira usput 1 Quote
Demon Seed Posted October 4, 2014 Report Posted October 4, 2014 sta znaci usput odsvirano? da je nesto smrljano usred solaze, drugi redosled tonova itd. onda mozda Znaci opusteno odsvirano usput kao uvod u solo, verovatno mu tom tejku tako doslo Da ga pitamo! Quote
Talvi Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 sjajan album, verovatno najbolji dosad. dajte tekstove, ovo što mogu da razumem je genijalno Quote
Recommended Posts