Mr.Torture Posted July 13, 2003 Report Posted July 13, 2003 E LJUDI IZGLEDA DA CE TIM "RIPPER" OWENS DA BUDE NOVI PEVAC ICED EARTH-A !!! Quote
DragonHeart Posted July 14, 2003 Author Report Posted July 14, 2003 Gdje si to procitao?Dokle se to ne objavi na zvanicnom sajtu Iced Earth-a ne vjerujem da je istina! Quote
Mr.Torture Posted July 14, 2003 Report Posted July 14, 2003 To je samo rumor. Ali je veoma moguce. Quote
vudun Posted July 16, 2003 Report Posted July 16, 2003 DANTE'S INFERNO bi trebalo proglasiti za METAL himnu a: a: a: Quote
Kai Hansen Posted July 17, 2003 Report Posted July 17, 2003 Slazem se!Mislim da on nema sanse da peva makar i blizu Barlowa!Mogli bi da vrate onog Greely-ja sa stormridera! Quote
DragonHeart Posted July 17, 2003 Author Report Posted July 17, 2003 Gene Adams je pjevao na albumu "Iced Earth",a John Greely na "Night Of The Stormrider".Cisto da se zna! Quote
kejd Posted July 21, 2003 Report Posted July 21, 2003 e ljudi nisam procitao mattijevo pismo ili sta je vec sa paznjom ali, koliko sam video razlog mu i nije neki a: :? ali odlaskom njegovim ICED je mnogo izgubio jer tesko da ce naci nekog beljeg da ga zameni, a prvi i drugi album gde on nije pevao po meni su totalno ocajni, mada ih svirka vadi naravno!!!! primer je "night at the stormrider" mislim da se tako zove, meni je taj albun zivo sranje ali je svirka gotivna ma da se ponavlja! meni je iced zakon bend i veoma mi je zao sto matt odlazi.....veliki gubitak!!!1 a: a: :? :x :x Quote
Ancient Posted July 22, 2003 Report Posted July 22, 2003 Tek odskora sam poceo slusati Iced Earth onako kako treba,ali dovoljno da uvidim da se radi o fenomenalnom bendu,koga svakako krasi i nevjerovartan vokal,taman onakav kakav bi trebao jednom ovakvom bendu..tacno je da bend dosta gubi odlaskom ovog covjeka i da je nekako bio prepoznatljiv njegov glas,a ja uvijek sumnjam u te zamjene a pogotovo kada se radi o vokalu..ipak nije tako lako,odmah se to prepozna,ali cu da sacekam..svejedno moglo je i bez toga pozdrav za Dragon Heart a!! Quote
DragonHeart Posted July 22, 2003 Author Report Posted July 22, 2003 Pozdrav za tebe brate!Rekao sam ti ja da je ICED EARTH fenomenalan bend! 8) Samo jos da ti se pohvalim da su mi jutros stigli sljedeci njihovi albumi na originalu(hvala Butcheru): "Iced Earth" "Night Of The Stormrider" "Burnt Offerings" "The Dark Saga" "Something Wicked This Way Comes" "Horror Show"(digi pack) Uh,kako je vece uzivanje kad slusas originalne cd-e! 8) Quote
DragonHeart Posted July 22, 2003 Author Report Posted July 22, 2003 Hvala Vam svima!Eto,konacno,poslije svih problema stigli su mi diskovi.Naravno,pored ovih koje sam naveo,stigla su mi jos tri originalna diska,i to: KREATOR-"Violent Revolution" NEVERMORE-"Dreaming Neon Black" SANCTUARY-"Into The Mirror Black" Quote
kejd Posted July 23, 2003 Report Posted July 23, 2003 ja slusam iced veoma dugo, a veoma sam izbirljiv sto se tice vokala, ne znam kako cu podneti dolazak nekog novog.....necu zaboraviti prvi albim na kom je pevao matt "burnt offerings" i to je jedan od najboljih njihovih albuma............sve pohvale za ovu temu..............samo napred!!!! Quote
Feanor Posted July 24, 2003 Report Posted July 24, 2003 Ne mogu sad citati sve ovo, ali proklet da je i on i njegov odlazak !!! KO JE ZA FORMIRANJE ICED EARTH TRIBUTE BENDA ????????????????? Evo jos jednog interesenta... Quote
vudun Posted July 30, 2003 Report Posted July 30, 2003 Definitivno najbolji americhki METAL bend. a: "Burnt Offerings" stvarno kick ass! Njihov najbolji album! Quote
Mr.Torture Posted August 1, 2003 Report Posted August 1, 2003 E pa ljudi... Ripper je novi pevach Iced Earth-a. Ja nikad nisam imao nishta protiv njegovog pevanja, tako da mi ne smeta shto je u IE. Quote
DragonHeart Posted August 2, 2003 Author Report Posted August 2, 2003 The Glorious Burden -------------------------------------------------------------------------------- Posted by Jon Schaffer on Thursday, July 31, 2003 at 9:34PM : Hey People, Well the album is done, and it's not just done, it rules!! I have never been more pleased in all my years of recording. It came out the way it was supposed to be! And now for the big news, it's Tim Owens on vocals and he did an amazing job! I know there were a lot of people hoping that this would be the case, and it is. I've asked Neil to put a sample of 3 of the songs for you guys to check out. SPV agreed to letting me do this as long as I did not put the whole song up. I hope you enjoy them, I know I do. I'll be in touch soon with more news and details of the release dates for the single which will be called "The Reckoning" and the full length CD "The Glorious Burden." I can honestly tell you I've never felt better and am truly looking to the future with more optimism than ever before. Until next time, Jon Quote
Christy Posted August 2, 2003 Report Posted August 2, 2003 Ripper je po meni jedini covek koji koliko toliko moze da zameni Matt-a Skinuo sam ona 3 sempla i ono zvuci bas fino.Ne znam kako cu da docekam novi album Quote
agent_orange Posted August 2, 2003 Report Posted August 2, 2003 ripper ima odlicne glasovne mogucnosti, pravi covek u pravo vreme Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 4, 2003 Report Posted August 4, 2003 Ma jeste znate onaj vic ajkula ajkula e to vam je promena u icedu samo sto treba obrnutim redom Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 4, 2003 Report Posted August 4, 2003 Pa ovaj peva ko zena a ovaj peva duboko znas vic pa skontaj sam Quote
Mr.Torture Posted August 4, 2003 Report Posted August 4, 2003 Ripper ne peva uvek visoko. Najchesce kad skida Halforda. Ali zna chova i "normalno da peva". A Barlow nije pevao samo duboko... Quote
Kakashi Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 Da li sam se istripovao, ili je Barlow napustio bend da bude murkan? 8O :? Quote
Gothic Angel Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 pa ako jeste, sumnjam da ce mu ici nesto tesko....koliki je moze avion u zubima da vuce.... Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 Ti to ozbiljno ???kako ce bre da nosi onu kapu od onolke kose Quote
Recommended Posts