Vlaja Buraz Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Cool zurka. Izgleda kao sportista. Quote
John_Greely Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Sad lici na Tim Owensa .QQ sta je ovo.A imali vece zalosti no vidjet Barlowa osisanog. Quote
Platina Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 A joj.. stvarno šteta.. ~With the smiling face~ Quote
Гера Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 (edited) sta bi sa tim barlow-om? kuku lele... shok... uh... nesvest... uh... opet shok... ju... ah... od kad je on pandur? Edited August 12, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Angelystor Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 u stvari i mozes...da budes Dani Filth(now, that's LOW!) Quote
kuruz Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 These law enforcement members through their dedication, performed concerts several times a month to the children of Delaware using music to stress the importance of staying drug free and to stay away from violence.” Borba protiv maloletnih Avganistanaca u shkolama Amerike Quote
Angelystor Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 Kladim se da svirke otvaraju sa "Violence" Quote
mtk Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 E, jel bi mogao neko da mi kaze da li postoji (bar 1) pesma Iced Earth-a u standardnom (E) stimu?? Quote
Duke Of Borca Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Kolko ja znam a nasvirao sam se iced eartha, nijedna nije u standardnom stimu, ono sto karakterise iced earth je upravo taj spusteni stim ziv bio Quote
Queen_Mab Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 iced earth ima heavy prizvuk....obozavam ih,pogotovo albume horror show,i the melanchony Quote
GolluM Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 (edited) Horror show je ubedljivo najgori album. Tu su pokusali da naprave koncept album sto im ocigledno nije bas najsvetlija strana. Mada su Ghost Of Freedom i Frankenstein OK pesmice. Something Wicked = KEVA! Edited October 3, 2005 by GolluM Quote
Duke Of Borca Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 (edited) Kad pogledas dark saga je koncep, glorious burden je koncept, somthing wicked... cek malo zar nisu svi koncept, moram to malo razmotrim zanimljivo Edited October 4, 2005 by Duke Of Borca Quote
Queen_Mab Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Horror show je ubedljivo najgori album. Tu su pokusali da naprave koncept album sto im ocigledno nije bas najsvetlija strana. Mada su Ghost Of Freedom i Frankenstein OK pesmice. Something Wicked = KEVA! noup noup noooup...wolf,damien,phantom of opera ghost,dracula,frankenstein,transylvania,Dracula that's enyoiable Quote
The Wicker Man Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 pogledajte ko je zadnji član!!!! ..... JA SAM SE KRSTIO I LEVOM I DESNOM NOGOM Quote
[dressed_to_kill] Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Kad pogledas dark saga je koncep, glorious burden je koncept, somthing wicked... cek malo zar nisu svi koncept, moram to malo razmotrim zanimljivo I Night Of The Stormrider je koncept.Govori o liku koji se okrenuo protiv religije i kojeg obuzimaju mracne sile,tako nekako.Na kraju lik zavrsava u paklu ("Travel In Stygian").I novi album ce biti koncept,nastavak Something Wicked trilogije... Quote
KinSlayer Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 ' date='18. 10. 2005, 21:48'] I novi album ce biti koncept,nastavak Something Wicked trilogije... Bogu hvala sto se vracaju u horor vode, posto je koncept The Glorious Burden-a najvece sranje.... Quote
SerbZmaj Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 Ja ne mogu da ga slusam novi album pa ne znam...tj pustio sam samo jednom od kako sam nabavio i nisam obracao paznju pa sam promenio... Quote
Recommended Posts