Vladan Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Atila je ubjedljivo najbolja! Cudna mi je produkcija bubnja na albumu.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Ma Glorius Burden je odlican. Ripper je mnogo bolji nego u Priestu. Ovdje bar ne imitira Halforda, nego pjeva svojim kontom. Uopste se ne osjeti da nije Barlow. Mislim, glad jeste drugaciji, ali se na to uopste ne obraca paznja. Licno mi jedino smeta onolika amerikanizacija u tekstovima. I, da, Atila je dobar, ali ipak Vaterloo... krajnji Maideni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Ma Glorius Burden je odlican. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Ma Glorius Burden je odlican. Ripper je mnogo bolji nego u Priestu. Ovdje bar ne imitira Halforda, nego pjeva svojim kontom. Uopste se ne osjeti da nije Barlow. Mislim, glad jeste drugaciji, ali se na to uopste ne obraca paznja. Licno mi jedino smeta onolika amerikanizacija u tekstovima. I, da, Atila je dobar, ali ipak Vaterloo... krajnji Maideni... Meni vala fali Barlow! A album je odlican, i nek pjevaju o Americi, i ti pjevas o Srbiji, pa se ljutis ako nekom smeta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Meni vala fali Barlow! A album je odlican, i nek pjevaju o Americi, i ti pjevas o Srbiji, pa se ljutis ako nekom smeta. Da, da, samo mogli su da pjevaju o Americi i prije onog predivnog urbanistickog plana od 9.11.2001. Ovako je bas isforsirano, a i istorija im je nikakva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Da, da, samo mogli su da pjevaju o Americi i prije onog predivnog urbanistickog plana od 9.11.2001. Ovako je bas isforsirano, a i istorija im je nikakva. Sta ces, kakva drzava takva i istorija! Ali moras priznati da imaju najbolje muzicare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
symphony_x Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 sto vishe slusham ovaj bend - sve mi se vishe svidja! Blessed are you Blessed am I WE ARE Children of the night!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaymz Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Da bas su takav bend - sto ih vise slusas vise ti se svidjaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Meni vala fali Barlow! A album je odlican, i nek pjevaju o Americi, i ti pjevas o Srbiji, pa se ljutis ako nekom smeta. Jest vala fali fali, i to dobro fali. Ne mozes otici iz benda da bi se borio za usa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 "Ripper" sprema solo album, ne u IE fazonu, vec nekom classic heavy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Jest vala fali fali, i to dobro fali. Ne mozes otici iz benda da bi se borio za usa. Sisanje i advokatura, ako ne grijesim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Barem tako kaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Public Animal no. 1 Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 "Ripper" sprema solo album, ne u IE fazonu, vec nekom classic heavy... Boze hvala ti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga3 Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Sisanje i advokatura, ako ne grijesim? Sisanje moje kite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Greely Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Sto je to ljudi falil Barlow ali nije Owens los jes da je Barlow tata za njega ali meni je owens opjeva fenomenalno svaka mu cast dok je Schaffera bice Iced Earth pa mogu svi sad da idu naci ce ponovo nekog i ako treba Owens da ode nace resenje.Kad je John Greely otisa nasa je Barlowa tako ako ode i Owens nace novog mozda i boljeg od njega ali u svakom slucaju Owens je strasan vocal Schaffer je masina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Chuo sam live snimke sa Owensom i bogami bash i ne briljira na starim stvarima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Greely Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Ne znam ljudi mozda treba da se naviknemo na njega sto se tice live opet ne mogu mnogo da komentarisem njegovo pjevanje na koncertima ali ponasanje njegovo mi se nikako ne svidja kralj se ponasa kao da je u ring to sam primjetio po nekim slikama to mi se kod njega nikako ne svidja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Public Animal no. 1 Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Meni se on mnogo vise svidja u live varijanti, naravno sa priestima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 kralj se ponasa kao da je u ring to sam primjetio po nekim slikama to mi se kod njega nikako ne svidja Bogami i mene on podseca na ring, al ne zbog toga. Jel si gledao spot za "Reckoning" ? Isti fazon i kod priesta radio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Greely Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Evo upravo ga skidam pa cu da vidim na zalost nisam:cry: ga gleda ali sam skino angels holocaust mp3 format live na ovu pjesmu pjeva nedje dobro nedje lose evo pokusavam da se adaptiram na njegov vocal ali... ... nesto mi malo crnjaci po pjesmi neznam zasto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRGA Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 (edited) Iced.. mi se vise ne svidja ko prije -zbog pjevaca. Edited March 18, 2005 by MRGA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReAmroth Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 Ono sto sada rade mi se ne dopada , da li je to zbog Meta ne znam!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Greely Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 Nemoj te tako ljudi Schaffer sto radi je dobro samo je problem live starih pjesam koje su pjevali Mat i Greely nemoze da ih opjeva kako valja ali mozda se treba naviknut ali opet su mi vrh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Public Animal no. 1 Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 E da ripper ne ide u solo vode, samo stvara novi band. Imate na sajtu da mu predlozite ime za band . www.timripperowens.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 VEc ga je izabrao bre. BEYOND FEAR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts