Vic Rattlehead Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Šta će biti sa Iced Earthom, koliko ja znam ostao je samo Schaffer? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Tim je bre pevach ai boby Jarzombek(il kako vec) je na bubnjevima...TAko daim fali samo basista i eventualni drugi live gitarista, dodushe sad i nameju planirane turneje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Public Animal no. 1 Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Tim je bre pevach ai boby Jarzombek(il kako vec) je na bubnjevima...TAko daim fali samo basista i eventualni drugi live gitarista, dodushe sad i nameju planirane turneje.. O cool, znaci da se javim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Greely Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Šta će biti sa Iced Earthom, koliko ja znam ostao je samo Schaffer? Cus sto ce bit S iced earthom pa ljudi Iced Earth je JOn SChaffer to nam je jasno dok je njega bice Iced Earth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creasy Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 Skoro sam nabavio komplet albuma, mogu reci da je ovo osrednji bend. iskreno govoreci sem Nightwisha i Symphony X Power & progressive metal i nemaju neke jace bendove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 Ti si ocigledno slabo slusao muzike, ako su ti Nightmish i SyX vrh. Iced Earth je fantastican. Od Rippera se ne moze ocekivati da pjeva stare pjesme kao i njegovi prethodnici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 Deda nek si mu rekao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Od Rippera se ne moze ocekivati da pjeva stare pjesme kao i njegovi prethodnici. :khm...predhodniK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReAmroth Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Cus sto ce bit S iced earthom pa ljudi Iced Earth je JOn SChaffer to nam je jasno dok je njega bice Iced Earth Vazi , cudne su mi njegove zamisli!!! Ali , u ostalom ko sam ja da to komentarisem!!! Iced mi je odlican bend!!!Jedan od omiljenih!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ignjastrasni Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Skoro sam nabavio komplet albuma, mogu reci da je ovo osrednji bend. iskreno govoreci sem Nightwisha i Symphony X Power & progressive metal i nemaju neke jace bendove. A da poslusas LOST HORIZON i sl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Skoro sam nabavio komplet albuma, mogu reci da je ovo osrednji bend. iskreno govoreci sem Nightwisha i Symphony X Power & progressive metal i nemaju neke jace bendove. Kakve su ovo izjave??? A Lost Horizon, Dream Theater, Evergrey, Blind Guardian, Helloween, Brainstorm, Queensryche i da ti ne nabrajam gomile power i prog bendova... Nightwish su fantasticni, ali ima bendova koji su bolji.... Za SX skidam kapu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Skoro sam nabavio komplet albuma, mogu reci da je ovo osrednji bend. iskreno govoreci sem Nightwisha i Symphony X Power & progressive metal i nemaju neke jace bendove. Sta bre? Jesi li slusao nesto drugo osim ta tri benda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Ma pusti....ogranicenost zraci iz njegovog posta! Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 zato se troter naslusao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 (edited) Skoro sam nabavio komplet albuma, mogu reci da je ovo osrednji bend. iskreno govoreci sem Nightwisha i Symphony X Power & progressive metal i nemaju neke jace bendove. What The Fuck...........E, dodjem posle vise nedelja da vidim sta su ljudi postovali na IE i nadjem ovaj biser.C,c,c............. Vecu glupost u zivotu nisam cuo! E,decko nemas ti pojma ili ni ne slusas power i prog duze vreme....Obrati paznju na sledece bendove: Blind Guardian Dark Moor Iced Earth Dream Theater Gamma Ray Stratovarius Rhapsody Kamelot Sonata Artica Nevermore Twilighting Nostradameus Elvenking Edguy HammerFall HalloWeen itd. (mrzi me da nabrajam vise!) Edited April 15, 2005 by KinSlayer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GolluM Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 What The Fuck...........E, dodjem posle vise nedelja da vidim sta su ljudi postovali na IE i nadjem ovaj biser.C,c,c............. Vecu glupost u zivotu nisam cuo! E,decko nemas ti pojma ili ni ne slusas power i prog duze vreme....Obrati paznju na sledece bendove: Blind Guardian Dark Moor Iced Earth Dream Theater Gamma Ray Stratovarius Rhapsody Kamelot Sonata Artica Nevermore Twilighting Nostradameus Elvenking Edguy HammerFall HalloWeen itd. (mrzi me da nabrajam vise!) A Falconer? A Lost Horizon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 HalloWeen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 Pa Pogresi Covek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 Ups....Htedoh reci: HelloWeen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 Iced Earth vise cenim zbog stava i istrajnosti nego zbog muzike koju stvaraju. Meni je poslednji album definitivno najbolji, najraznovrsniji, i mislim da je Ripper odlicno odradio svoj deo posla. Dobri su i raniji albumi ali nekako su jednolicni, ne znam kako tacno da objasnim...pesme su veoma slicne i tokom slusanja albuma imam utisak kao da se stalno vrti ista stvar. Iskreno, postoji li neko kome ne dosadi da slusa od pocetka do kraja Alive in Athens? S druge strane stvorili su nekoliko vecnih metal himnusa. Sto s tice power metala moram reci da mi se smucila cela ta power scena zahvaljujuci bendovima kao sto su Morifade, Skylark, Dark Moor, Nostradameus i slicnim drugo- i trecerazrednim "bendovim". Nazalost metal scena je zasicena ovakvim neoriginalnim i niskokvalitetnim grupama, i zbog toga ce dosaditi ljudima. Da ne bude zabune, ja i dalje volim power (izmedju ostalog) ali zna se koji su kvalitetni bendovi i koji su stvorili nesto novo i dobro. Moje misljenje. Poz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Ja mogu preslusati Athens bez problema. A sto se tice tih ostalih "power" bendova o kojima se ovdje prica, oni su mozda jedino Flower Power. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Iced Earth vise cenim zbog stava i istrajnosti nego zbog muzike koju stvaraju. Meni je poslednji album definitivno najbolji, najraznovrsniji, i mislim da je Ripper odlicno odradio svoj deo posla. Dobri su i raniji albumi ali nekako su jednolicni, ne znam kako tacno da objasnim...pesme su veoma slicne i tokom slusanja albuma imam utisak kao da se stalno vrti ista stvar. Iskreno, postoji li neko kome ne dosadi da slusa od pocetka do kraja Alive in Athens? S druge strane stvorili su nekoliko vecnih metal himnusa. Sto s tice power metala moram reci da mi se smucila cela ta power scena zahvaljujuci bendovima kao sto su Morifade, Skylark, Dark Moor, Nostradameus i slicnim drugo- i trecerazrednim "bendovim". Nazalost metal scena je zasicena ovakvim neoriginalnim i niskokvalitetnim grupama, i zbog toga ce dosaditi ljudima. Da ne bude zabune, ja i dalje volim power (izmedju ostalog) ali zna se koji su kvalitetni bendovi i koji su stvorili nesto novo i dobro. Moje misljenje. Poz. Meni Glorious Burden nije medju najboljim IE albumima, pa tu su Dark Saga, Something...., Burnt...., Horror Show, pa tek onda dolazi GB! Hm...sto se tice ostalih bendova Morifade ima jedan dobar album (Possesion Of Power), dok Dark Moor (hm...pa vecina albuma ovog benda je odlicna), ako ne grijesim oni su uz Rhapsodi jedni od pokretaca ove novije skole powera (sympho power), a Skylark necu da komentarisem (kako je neko mogao dati bendu ime Sheva ) Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Iskreno, postoji li neko kome ne dosadi da slusa od pocetka do kraja Alive in Athens? iskreno ja obozavam da slusam Live in Athens Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platina Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Otku Iced Earth na power progressive strani? Ma ko da je i bitno.. Najbolji album naravno Horrow show, ali svi ostali su zakon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 iskreno ja obozavam da slusam Live in Athens Pa blago tebi, meni je ipak lakse da preslusam Spiral Architect! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts