John_Greely Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 JOhn Greely Masina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
°°Džoca°° Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 @harmony_: Takodje u "Stand Alone", "Consequences"... "Father said, worry not what they say Use your mind, your own free will In a time when everyone follows Ignorance can kill..." Hmm... Da ti avatar nije screen iz "satanic sluts"? Jok, tj. pojma nemam, sa nekog 'gothic fashion' sajta!!! Ps. Ovaj put necu da piskaram do ujutru E jbg! JOhn Greely Masina Zar se nismo svi slozhili da je Barlow jedina mashina kada se govori o Iced Earth-u?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 (edited) "Father said, worry not what they say Use your mind, your own free will In a time when everyone follows Ignorance can kill..." Jok, tj. pojma nemam, sa nekog 'gothic fashion' sajta!!! E jbg! Zar se nismo svi slozhili da je Barlow jedina mashina kada se govori o Iced Earth-u?! Jok, tj. pojma nemam, sa nekog 'gothic fashion' sajta!!! Zar se nismo svi slozhili da je Barlow jedina mashina kada se govori o Iced Earth-u?! Jok, tj. pojma nemam, sa nekog 'gothic fashion' sajta!!! Jeste, ovo levo je Lady Morgana, a ovaj desno izigrava "dampira" Zar se nismo svi slozhili da je Barlow jedina mashina kada se govori o Iced Earth-u?! On je isto dobro otpevao "Night of the Stormrider" Sad treba da savatam jednog lika, ima njihova dva koncerta (izmedju ostalog i "Alive In Athens" (1999) )... Inace tip ima oko 200 koncerta... Ps. Kad izlazi novi IE? Da bi imao da se pros*** Kompletna lista izdanja... 1991 Iced Earth Iced Earth album Info 1992 Night Of The StormRider http://www.icedearth.com/rel_detail.php?n=2 1995 Burnt Offerings Burnt Offerings album Info 1996 The Dark Saga "The Dark Saga" album info 1998 "Something Wicked This Way Comes" "Something Wicked This Way Comes" album info 2001 "Horror Show" "Horror Show" album info 2004 "The Glorious Burden" "The Glorious Burden" album info Singles \ EPs 1999 "Melancholy" "Melancholy" info 2003 "The Reckoning" "The Reckoning" info OTHERS 1997 "Days of Purgatory" "Days Of Purgatory" info 1999 "Alive in Athens" "Alive In Athens" info 2002 "Dark Genesis" "Dark Genesis" info 2001 "Tribute to the Gods" 2004 "The Blessed and the Damned" "The Blessed and The Damned" info 2005 "Gettysburg (1863)" "Gettysburg (1863)" info Edited January 16, 2006 by <Ph@NtoMinTHeMirRoR> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
°°Džoca°° Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Jeste, ovo levo je Lady Morgana, a ovaj desno izigrava "dampira" Primljeno K znanju! Sad treba da savatam jednog lika, ima njihova dva koncerta (izmedju ostalog i "Alive In Athens" (1999) )... AAAAAAAAAAAAA, hocu ja!!! Ps. Kad izlazi novi IE? Nemam pojma! Da bi imao da se pros*** Ok ok, pobedio si! Tnx za linkove btw! Vidim da dosta toga nemam! 1999 "Melancholy" 2003 "The Reckoning" 2002 "Dark Genesis" 2004 "The Blessed and the Damned" 2005 "Gettysburg (1863)" Sad cu da pogledam o chemu se radi (tek sad ) "No, I was betrayed I can't accept this My future's unclear, it's a lie I'll follow my heart stand and be counted The curse will lift I will survive..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 2004 "The Blessed and the Damned" mogu da nabavim, ali to su ustvari best of... doduše dosta loš izbor pesama... ''In one last breath You'll feel this damned old soul You'll see the things I see For all these years Of pain and sacrifice You'll know the pain I know Of all these things I offer unto you Infernal wisdom waits Now unleashed Like the flames of hate My sacrifice is made Every note And every word you hear Comes from deep within An angry soul That twists and turns inside Pondering this life Crimson eyes Staring through your lies Awakes the inner rage Take my knife Make my sacrifice You're my burnt offering'' ''Damned, the wrathful and the vain Suffer the fifth plain Cross the river Styx Heed your crucifix The mudded corpses cry Howling to the sky Reach the other side Open wide the gate'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Koja je poenta post-ovanja lyrica? Koja je poente tvog tolikog prokletog potpisa? Koja je poenta nabavljanja tog Best Ofa? ako imash rezach mozesh i sam da ga napravish..pa josh i da poboljshash track listu al jest "Burnt Offerings" najbolja njihova pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Hmmm... vidim da smo tebe izbacili iz priče...Sorry... Nije im Burnt Offering bash najbolja pesma, ali je jedna od boljih... Da, Shaffer je 'ladno izjavio da su prva tri albuma IE njegov najveci promašaj... i da je pesma "Dante's Inferno" njegov najveći muzičarski pad... Da li je taj tip normalan? Ili je samo bio pijan dok je ovo izjavljivao?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
°°Džoca°° Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Koja je poenta post-ovanja lyrica? Neshto smo prichali kako su se ljudi pronashli u pesmama, i kako ima 'pametnih' delova, pa se razmenjuju mishljenja o najboljim momentima na albumima, iliti postovali smo dobre delove, neki krace, neki duzhe dodushe! Koja je poente tvog tolikog prokletog potpisa? Voli chovek zhivotinje, i bash su super slike! Koja je poenta nabavljanja tog Best Ofa? ako imash rezach mozesh i sam da ga napravish..pa josh i da poboljshash track listu Kada je nekome Iced Earth omiljeni bend, on se trudi da ima SVE albume, pa tako i best off, zashto da ne ... lepo je imati! al jest "Burnt Offerings" najbolja njihova pesma. Jedna od boljih sigurno! Mada sam ja gluva! Da, Shaffer je 'ladno izjavio da su prva tri albuma IE njegov najveci promašaj... Chekao je Barlowa! i da je pesma "Dante's Inferno" njegov najveći muzičarski pad... Da li je taj tip normalan? Ili je samo bio pijan dok je ovo izjavljivao?... Vazhno da je fanovi vole! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Nije im Burnt Offering bash najbolja pesma, ali je jedna od boljih... Da, Shaffer je 'ladno izjavio da su prva tri albuma IE njegov najveci promašaj... i da je pesma "Dante's Inferno" njegov najveći muzičarski pad... Da li je taj tip normalan? Ili je samo bio pijan dok je ovo izjavljivao?... Dobro, maybe not..al je moja omiljena pesma..pure fucking thrash. Shaffer je budala Pa nikada vishe nece snimiti album kao sto je Stormrider, to je fakat! a to za Dante's Inferno..sacrilege Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Da, Shaffer je 'ladno izjavio da su prva tri albuma IE njegov najveci promašaj... Ma budala. Meni je "Iced Earth" najbolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 (edited) @harmony_: Treci album je "Burnt Offering" tu je već bio Barlow Što se tiče Best off-a... Dobro je imati fancy omot, zar ne? (Još kad kao ja naložiš kevu na IE kao ja, onda je prava stvar imati takvo nešto ) PS. onaj mali dole sa mikrofonom je inače klon Barlowa... Jest' , jest', eno upravo peva "Watching over Me"... Evo i tebi @Vanish To Perfection: Stormrider je jedan od najboljih albuma, ali "The Dark Saga", "Something Wicked..." su im najprodavaniji albumi... U Americi je najprodavaniji "Horror Show" verovali ili ne... @Voodoo_NBGD: Jbg, tu nema Barlowa... Ali svaki put kad čujem ono "What do I see on the icey plain, the desolate one is my terain..." ja odlepim... Edited January 17, 2006 by <Ph@NtoMinTHeMirRoR> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 E mnogo me zabole koji im je najprodavaniji...mene kvalitet zanima..ne kazem da su ova dva nekvalitetna..ali ja lichno vishe volim Storm i Burnt... i pobogu ljudi, kaze se BEST OF, a ne OFF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
°°Džoca°° Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 @harmony_: Treci album je "Burnt Offering" tu je već bio Barlow Ti reche da je izjavio da su prva dva bzvz, pa sam zato rekla da je chekao Barlow-a, dakle treci album (ili chetvrti, ako rachunamo Psychotic Dreams, tebi je verovatno i DEMO bitan ), sa Barlow-om je vec bio odlichan! Što se tiče Best off-a... Dobro je imati fancy omot, zar ne? (Još kad kao ja naložiš kevu na IE kao ja, onda je prava stvar imati takvo nešto ) O tome i ja pricham, bash me briga da imam Best Of nekog benda koji mi nije 'vazhan', ali ako je u pitanju moj omiljeni, onda bi mi bilo bash drago da ga imam!!! Evo i tebi i pobogu ljudi, kaze se BEST OF, a ne OFF. /me se izvinjava ... evo sad sam, nadam se, dobro napisala, samo da se ti ne nervirash!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 (edited) Uvek su mi imali dobre lyrics-e, čak i na ovom novom... Recimo "Stormrider" text, "A Question of Heaven", "Damien" ... Ali najjači text mi je za "Burning Times"... "Question me not I am the one that binds this world You follow without sight I grow stronger every day Take the souls I have damned Burn them in my name These are the burning times The years of pain" Genijalno... Daaa.... i još nešto... "Nazarene, what can you offer? Since the hour you vomited forth from the gaping womb of a woman, you have done nothing but drown mens' soaring desires in a deluge of sanctimonious morality. I was conceived of a jackal. Your pain on the cross was but a splinter compared to the agony of my father. I will drive deeper the thorns into your rancid carcass, you profaner of Isis. Cursed Nazarene,I will avenge thy torment." ... "Damien" Edited January 18, 2006 by <Ph@NtoMinTHeMirRoR> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexiMyGod Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Iced Earth je sjajan bend,ali novi pjevach ne mozhe da se poredi sa Mattom...Matt je imao jedan od najboljih vokala u istoriji metala. A lyrics nisu neshto...Naravno,ne rachunajuci "Burning Times"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Iced Earth je sjajan bend,ali novi pjevach ne mozhe da se poredi sa Mattom...Matt je imao jedan od najboljih vokala u istoriji metala. A lyrics nisu neshto...Naravno,ne rachunajuci "Burning Times"... Teško da Ripper ne može da se uporedi sa Mattom... Matt ima više emotivan glas, može da izvuče više vrsta vokala, dok Ripper može dosta da izvuče dosta visok glas... A što se textova tiče, ne znam koliko si ih slušao, ali bi shvatio da su u prva tri albuma komplikovane pesme i tekstovi njihova najjača strana... Ako ti za "Dante's Inferno; Burnt Offerings; Dark Saga; Stormrider; Iced Earth" i ostale klasike text nije dobar, onda svaka čast... Ps. Nemam nameru da se raspravljam dalje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Ako ti za "Dante's Inferno; Burnt Offerings; Dark Saga; Stormrider; Iced Earth" i ostale klasike text nije dobar, onda svaka čast... E to vec stoji. Mene muzika na dante's inferno smara, ali je tekst ekstra dobar . Stvar je u tome sto ljudi vole ripper-a koliko i Blaze-a na pocetku .... tek kasnije se shvati koji kvalitet imaju ... steta .... jedva cekam da ripper digne na sajt demo beyond fear . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pringler Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 Blaze...neshvacena dusa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lydia Deitz Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Teško da Ripper ne može da se uporedi sa Mattom... Matt ima više emotivan glas, može da izvuče više vrsta vokala, dok Ripper može dosta da izvuče dosta visok glas... nije stvar u tome da ripper nema dobar glas ali to jednostavno nije iced earth ovaj zadnji album je dobar ali opet kazem to nije iced earth, trebao je schaffer promijeniti ime bendu pa onda izdati album, jer ipak iced earth sa mattom je kult pa sve ostalo dodje kako neko svetogrdje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 nije stvar u tome da ripper nema dobar glas ali to jednostavno nije iced earth ovaj zadnji album je dobar ali opet kazem to nije iced earth, trebao je schaffer promijeniti ime bendu pa onda izdati album, jer ipak iced earth sa mattom je kult pa sve ostalo dodje kako neko svetogrdje Baš to!... Album je dobar, ali Mat je mamojebač!... Inače ceo IE je unikat, po svemu... Vokal, riffovi, textovi, Epicima... Vidim da voliš thrash (stalno si po tim temama) Jedan veliki + i Za tebe!... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexiMyGod Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 nije stvar u tome da ripper nema dobar glas ali to jednostavno nije iced earth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lydia Deitz Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Baš to!... Album je dobar, ali Mat je mamojebač!... Inače ceo IE je unikat, po svemu... Vokal, riffovi, textovi, Epicima... Vidim da voliš thrash (stalno si po tim temama) Jedan veliki + i Za tebe!... hihihi haj hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Joj kako sexy smajli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke Of Borca Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 nije stvar u tome da ripper nema dobar glas ali to jednostavno nije iced earth ovaj zadnji album je dobar ali opet kazem to nije iced earth, trebao je schaffer promijeniti ime bendu pa onda izdati album, jer ipak iced earth sa mattom je kult pa sve ostalo dodje kako neko svetogrdje To je i dalje iced earth kapiram da se ripper odlicno uklapa, po meni neverovatan vokal, odlicno bi mu lezao prvi album, kakvo menjanje imena benda to je to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 nije stvar u tome da ripper nema dobar glas ali to jednostavno nije iced earth ovaj zadnji album je dobar ali opet kazem to nije iced earth, trebao je schaffer promijeniti ime bendu pa onda izdati album, jer ipak iced earth sa mattom je kult pa sve ostalo dodje kako neko svetogrdje Second that ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts