_powerslave_ Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Pa ne znam ja sam ga preslusao jednom i ne vuce me vise da ga slusam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted September 12, 2007 Author Report Share Posted September 12, 2007 Pa ne znam ja sam ga preslusao jednom i ne vuce me vise da ga slusam. Dajes sud o albumu, a jednom ga preslusas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Eh da zaboravih da kazem da i mene smaraju oni silni uvodi. U tome jeste draž, i to Iced Earth maestralno radi...pa kad naglo gruvnu gitare adrenalin ti skoči u pičku materinu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted September 12, 2007 Author Report Share Posted September 12, 2007 U tome jeste draž, i to Iced Earth maestralno radi...pa kad naglo gruvnu gitare adrenalin ti skoči u pičku materinu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Dobar je album..., nema šta... Barem je produkcija bolja nego na prošlom... Đe si ti Neđo, javi se kad te zovem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
digrejzo Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Zadnja 3 dana samo Iced slusham The Clouding ubija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Nebojšo, nije valjda da Vladanu nisi dao svoj novi broj telefona? Možda bolje da mu ja dam tvoj MSN pa da se možete čuti? Usput, dobar je novi IE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Nebojšo, nije valjda da Vladanu nisi dao svoj novi broj telefona? Možda bolje da mu ja dam tvoj MSN pa da se možete čuti? Usput, dobar je novi IE. IE? Koja verzija? 7? Ja ne mogu da ga instaliram, trazi proveru Windowsa, pa mi ista ne prodje Na MSN ne prihvatam vise nikoga, lista je dovoljno velika. A ovaj novi album da je dobar, dobar je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Hm...meni je Iced Earth vise heavy, al' nema veze... Volim i albume sa Ripperom i sa Barlowom. Omiljene pesme su mi Watching Over Me, I Died For You... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Framing Armageddon mi se na prva 3 slusanja dojmi kao fin album, ali ipak ne mogu se oteti utisku da je ovo najslabiji Iced earth (u stvari, mozda je ipak prvi slabiji). Jos jedna zamerka mi ide na trajanje albuma i one silne instrumentale, koji doprinose tome da mi paznja krece da pada na drugoj polovini albuma. I da, Ripper je super otpevao po obicaju, nikad nisam razumeo to serinjanje na njegov racun, kao da je Barlowa zamenio Sejo Kalac, jebote. Ceka se dvojka, ipak se nadam da ce biti bolja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Hm da kao sto kazes moze se reci samo da je fin album i nista vise. Daleko je ovo od ranijih radova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saša Grbić Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Ja još nisam slušao cijeli album, ali imam "Overture of the wicked" i dopada mi se. Ako je i album tako dobar, onda nema šta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMINVS MALVS Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Smatram da nemozemo ocekivato neke preterane skokove i iznenadjenja od novih albuma... sta je bilo bilo je Ali kao sto rekoste moze se probrati po koja dobra pesma... Ne znam recimo ten thousand strong se meni npr dopala... ouvreture recimo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 (edited) Ubedljivo za mene najslabiji do sad...ne znam ,moram da ga preslusam jos par puta,velika je verovatnoca da ce mi se misljenje popraviti... Ima par stvari koje su na nivou itekako.A i ne znam odakle im potreba za onolikim domorodackim etno motivima...do jaja ideja al mogli su oni bubnjevi i malko drugacije.Ne svidja mi se ni kako je odradjeno s akusticnom po tim instrumentalima.Sve deluje kao lepa zamisao al nekako neubedljiva... Tako da ako su vec krenuli da blede,mislim da je krajnje vreme za jedan koncerty kod nas da ih i mi vidimo za zivota !!!!!! Edited October 23, 2007 by East Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Stvarno bio bi red da nam i oni dodju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Ipak je Barlow bio najbitniji u tom bendu...ono sto ga je cinilo originalnim...sad su se utopili u mirijadu istih! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted October 23, 2007 Author Report Share Posted October 23, 2007 Ipak je Barlow bio najbitniji u tom bendu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Stavio sam novi album na http://melodic--metal.blogspot.com/ ne znam da li je neko vec dao link, mrzi me da listam strane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Jeste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Cenim Rippera i jedva sam cekao da cujem kako zvuci u kombinaciji sa IE, ali dosta sam se razocarao albumom (proslim). Ali, brate, ovaj novi je bas ono sto mojoj ludoj glavi treba da cuje Ubica od albuma, ponovo su se uzdigli, ko je voleo Something Wicked This Way Comes, mozda ce ovaj zavoleti jos vise...Osetis kad se neko stvarno posveti muzici, a ne da izbaci album samo zato sto mora - sto ga ugovor obavezuje na to ili sto bi da zaradi koji yevro...Jedan od ovogodisnjih favorita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Cenim Rippera i jedva sam cekao da cujem kako zvuci u kombinaciji sa IE, ali dosta sam se razocarao albumom (proslim). Ali, brate, ovaj novi je bas ono sto mojoj ludoj glavi treba da cuje Ubica od albuma, ponovo su se uzdigli, ko je voleo Something Wicked This Way Comes, mozda ce ovaj zavoleti jos vise...Osetis kad se neko stvarno posveti muzici, a ne da izbaci album samo zato sto mora - sto ga ugovor obavezuje na to ili sto bi da zaradi koji yevro...Jedan od ovogodisnjih favorita. cenim licna misljenja, ali ovaj album, ne moze da se meri ni sa horor show,koji je prosecan album, a kamoli sa something wicked originalom. Iced Earth je sa ovim poslednjim albumom totalno pukao. Schaffer se nikad nije mogao pohvaliti činjenicom da je inovativan muzičar, ali ovaj album je razočarenje 2007-e. Ripper je odličan pevač, ali nikad nije bio za IE. Jon je lepo mogao da uzme mladog Scott Oliva-u iz ''Wind Wraith'',mnogo bolje bi se uklopio. Od horror show na ovamo IE studijski totalno trune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnKi Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 I ja cenim licna misljenja, ali...Hocu reci, tudja...Dobro. Ocigledno nismo sa iste planete - sta da se radi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Ja sam album preslusao jedno 2-3 puta i ne vuche me vishe da ga slusham. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Something wicked 1 i ovo su ko nebo i zemlja ....al ne mislim da je zbog ripera ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Decapitator Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Mislim da je Barlow bio kljucna figura u ovom bendu...novi album mi nije nesto preterano, ali nisam poslusao sve pesme, tako da ce mi se misljenje promeniti kad ga celog detaljno preslusam....Ali u poredjenju sa Something Wicked...i Dark Saga....ovo sto sam do sada cuo je samo bleda slika starog dobrog Iced Earth-a.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts