_powerslave_ Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Ima dosta boljih od Iced Eartha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 ne bih se slozio s tobom, al' ajd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Pazi Iced Earth mlogo gotivim al ono nisu mi medju omiljenim bendovima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 meni su omiljeni uz guardiane i heller Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 E ovako, ne znam da li je neko preslusao zadnji intervju sa sajta, evo najbitnijih informacija: -muzika je kompletno gotova za sledeci album (tj drugi deo), ostaje jos samo da se textovi napisu -u pisanju textova ce ucestvovati i Met pored Schafera -u maju ili pocetkom juna ce izaci singl, znaci neka pesma sa novog albuma, ali ce uraditi i The Clouding sa Metom, jedva cekam, nadam se da ce dobro da zvuci -zatim planiraju oko 10-ak velikih evropskih festivala tokom leta -novi album ce izaci krajem godine, i kaze John da ce imati tvrdji zvuk i da ce biti mracniji nego prvi deo -zatim sledi velika americka turneja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Ako ako samo neka rade... pa da ih vec jednom vidimo live u 2009. kad vec ove godine ne mozemo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 (edited) mracniji nego prvi deo i da ih vidimo 2009. kad ne mozemo ove.aaa jedva cekam taj album Edited February 20, 2008 by Amon-Ra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OATH RECORDS Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Evo jedne neverovatne ponude Iced Earth - Slave To The Dark - The Century Media Years 14CD+DVD po ceni od samo 99,90eura. Sve što su Iced Earth ikad izdali dok su bili u Century Media i više naime ova izdanja su LTD boxset koji imaju bonuse na regularnim albumima. Ova ponuda se neće postavljati u našu prodavnicu jer će biti rasprodana ubrzo tako da nema poente. Ukoliko želite da poručite ovaj naslov pošaljite porudžbinu sa vašom adresom i kontaktom na info@oathrecords.com OATH RECORDS VAM NE GARANTUJE DA UKOLIKO PORUČITE DOTIČNI NASLOV DA ĆE BITI ISPORUČEN I TO PRE SVEGA ZAVISI OD VAŠE BRZINE I UOPŠTE KOLIČINE KOJA JE DOSTUPNA. CD 1: "Iced Earth" CD 2: "Night Of The Stormrider" (+1 live bonus track) CD 3+4: "Burnt Offerings" (plus entire album as alternative mix) CD 5: "The Dark Saga" (+ 2 previously unreleased bonus tracks) CD 6+7: "Days Of Purgatory" CD 8: "Something Wicked This Way Comes" (+ 3 bonus tracks) CD 9+10: "Enter The Realm Of The Gods" ("Enter The Realm" Demo + "Tribute To The Gods" album) CD 11-13: "Alive In Athens" (+1 bonus track) CD 14: "Horror Show" (+ 1 bonus track) DVD: "Alive In Athens" Ova ponuda važi samo za Srbiju i Republiku Srpsku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Bem ti sunce shto bi ovo bilo dobro imati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 (edited) da, ali je 100 evra tj 8000din a vidi ovako Castle 4400 Legacy 4000 Kamelot 1600 = 10000 a ipak su koncerti mnogo bolje utrosena kinta moras priznati Edited February 27, 2008 by DBrave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 a ipak su koncerti mnogo bolje utrosena kinta moras priznati Apsolutno, ali apsolutno.... dokle god ima ovako puno koncerata i festivala nema nishta za mene od orginala... jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OATH RECORDS Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 da, ali je 100 evra tj 8000din a vidi ovako Castle 4400 Legacy 4000 Kamelot 1600 = 10000 a ipak su koncerti mnogo bolje utrosena kinta moras priznati Možda ali koncerata će biti a ovo verovatno više nikad po ovoj ceni. U svakom slučaju šta je bolje jare ili pare. i jedno i drugo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 (edited) ma slazem se ja skroz... ovo je izvrsna ponuda za fanove, siguran sam da ce se brzo rasprodati ja da sam burzuj prvi bi narucio jednostavno ove godine pare cure na sve strane kad je u pitanju muzika A ti OATHE cuti, i budi srecan sto sam ti narucio i onu Avantasiu I salji vise, proslo je 100godina od kad sam porucio :) Edited February 27, 2008 by DBrave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 ja da sam burzuj prvi bi narucio E ne bi... ja sam prvi video ovu ponudu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 nije tacno, samo si prvi postovao posle ponude :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Super ponuda! Mislim, ko moze sebi da je priusti... Ja u ovom trenutku to ne mogu... Jbg... A i DVD vec imam! A i znate da je to 10 prijavi za OET2! A i ipak su koncerti dozivljaj i bolje je za njih dati pare... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OATH RECORDS Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 ma slazem se ja skroz... ovo je izvrsna ponuda za fanove, siguran sam da ce se brzo rasprodati ja da sam burzuj prvi bi narucio jednostavno ove godine pare cure na sve strane kad je u pitanju muzika A ti OATHE cuti, i budi srecan sto sam ti narucio i onu Avantasiu I salji vise, proslo je 100godina od kad sam porucio :) Pi buržuj sa 100eura. Kakva Avantasia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostol Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Meni je IE definitivno u top 10... Zasto niko nece da ih dovede??? Jos sa Barlow-om... Uf! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomma Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Steta sto je Ripper otisao, bas mu je lezao Iced:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saša Grbić Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Ja bih najviše volio da su obojica ostala u bendu i da se dopunjuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Mislis kao na "Hold At All Costs" ? Naravno tu je Met imao malu ulogu, ali zamislite Iced da u njemu pevaju i Tim i Met, u jbt!!! al dobro to je naucna fantastika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Ne bi to moglo da funkcioniše. Ugušili bi se u startu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Jel neko dobro upoznat sa pricom o Drakuli ili nekoj verziji iste, jer ih postoji milion? Slusam ovih dana DRACULA, stvarno neverovatna stvar, pa me zanima da li neko zna da objasni tacno sta se tu desava? Trazim po netu vec dugo dugo ali nema ni jedne verzije gde je drakula zaljubljen pa mu umre ljubav pa... Ako neko zna vise bas bi mi znacilo. HVALA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 izgleda da je to uzeo iz filma DRACULA (1992), mislim da se ta ideja nije ranije javljala...tako da je to to, treba opet odgledati taj film Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts