EnKi Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Мислим да је баш то (пристрасност) у питању. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Dobar je ovaj singlic, ne znam da li sam pristrasan zbog Mata (nije da ne volim Rippera, though...), ali meni ove pesme zvuce bolje u njegovoj izvedbi. Vratila mi se vera u Iced Earth posle katastrofe sa poslednjeg albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Daj jbt, shto katastrofa? Ja josh uvek stojim pri tome da je bash dobar album, bez onih introa, midtroa, interluda etc. i vrrrrlo dobar! Infiltrate, assimilate.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 I meni je album vrh...za razliku od Burdena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saša Grbić Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Meni je i Burden dobar. Ovaj poslijednji još nisam slušao. Na listi je za skidanje u mazgi. Očekujem mnogo od njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 (edited) Ne mogu da verujem! Dolaze u Peštu 14. Aug!!! 2 dana posle Maidena! Ide li neko u peštu? da li neko mozda ima neku tajnu info da mozda dolaze kod nas? Edited June 5, 2008 by Huszar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 5, 2008 Author Report Share Posted June 5, 2008 Nema nista od dolaska Iced Earth-a u BG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Ne mogu da verujem! Dolaze u Peštu 14. Aug!!! 2 dana posle Maidena! Ide li neko u peštu? da li neko mozda ima neku tajnu info da mozda dolaze kod nas? Vrlo verovatno ja, ako bude bila neka dobra organizacija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Ok, na Maidene definitivno idem. Na IE cu verovatno ici jer mi je ovo verovatno jedina prilika da ih vidim, samo da se izorganizujem. Ako ne bude nista organizovano, idem vozom, prespavam u hostelu i vratim se kuci. Pa onda isto to za IE. Ne verujem da bi me 1 dan blejanja po pesti izasao jeftinije, jer ne nameravam da idem na dan izmedju Maidena i IE. Sescu pa cu sve lepo da izracunam, pa ako me bude izaslo jeftinije, onda cu ostati i taj dan izmedju. Jesi ti mislio da ides samo na IE ili na jos nesto? Maideni su 12. Aug, 13. Avantasia, a IE 14. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 (edited) neki od nas su vec pricali o ovome na temi o avantasiji... Maljavi razbijac i ja smo vec isplanirali da idemo na avantasiju i iced earth, bilo bi lepo da se nekako uklopimo da idemo zajedno... u stvari sad vidim da je to nemoguce posto ides i na maidene al onda mozemo nazad zajedno... Edited June 6, 2008 by DBrave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Ok, na Maidene definitivno idem. Na IE cu verovatno ici jer mi je ovo verovatno jedina prilika da ih vidim, samo da se izorganizujem. Ako ne bude nista organizovano, idem vozom, prespavam u hostelu i vratim se kuci. Pa onda isto to za IE. Ne verujem da bi me 1 dan blejanja po pesti izasao jeftinije, jer ne nameravam da idem na dan izmedju Maidena i IE. Sescu pa cu sve lepo da izracunam, pa ako me bude izaslo jeftinije, onda cu ostati i taj dan izmedju. Jesi ti mislio da ides samo na IE ili na jos nesto? Maideni su 12. Aug, 13. Avantasia, a IE 14. Ma samo na IE...dvoumio sam se izmedju toga i Avantasie, al kada sam video klip Avantasie...IE definitivnO!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Onda se nadjemo ili u busu/kombiju ili u vozu. Ili u Pešti. Videcemo jos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Bem mu mater stvarno ne znam shta da radim za taj sziget, chekam kraj evropskog prvenstva pa ako dobijem na kladioni ladno bih otishao i na Mejdene, i na Avantasiau, pa chak i na IE...ali to teshko da cu da izvedem jer stvarno ne znam s kim da idem...to je ustvari najveci problem...a ako nishta idem samo na Mejdene jer ce za to biti organizovan prevoz pretpostavljam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 chekam kraj evropskog prvenstva pa ako dobijem na kladioni ladno bih otishao i na Mejdene, i na Avantasiau, pa chak i na IE... U jbt, pa si ti to na Shvajcarsku stavio pare da ce da osvoji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Hah jok more, na Italijane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Bem mu mater stvarno ne znam shta da radim za taj sziget, chekam kraj evropskog prvenstva pa ako dobijem na kladioni ladno bih otishao i na Mejdene, i na Avantasiau, pa chak i na IE...ali to teshko da cu da izvedem jer stvarno ne znam s kim da idem...to je ustvari najveci problem...a ako nishta idem samo na Mejdene jer ce za to biti organizovan prevoz pretpostavljam. Ako hoces na Maidene bolje da ides na solo koncert ( ima organizovano za Bugarsku i Hrvatsku ) , jer je ovo festivalski nastup , pa samim tim ne verujem da ce i biti organizovano . Nego ajde ti lepo na IE + Avantasia , do avgusta mozes skupiti nekih 100 evra . Samo steta sto si se zeznuo na kladionici .... Nemci pobedjuju .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) Ako hoces na Maidene bolje da ides na solo koncert ( ima organizovano za Bugarsku i Hrvatsku ) , jer je ovo festivalski nastup , pa samim tim ne verujem da ce i biti organizovano . Nego ajde ti lepo na IE + Avantasia , do avgusta mozes skupiti nekih 100 evra . Samo steta sto si se zeznuo na kladionici .... Nemci pobedjuju .... U Hrvatsku ne idem, a za Bugarsku me nerviraju one hb karte...(sad ce neko reci da sam dosadan haha) ali stvarno je tako, sama chinjenica da cu Mejdene gledati sa 50 m razdaljine me nervira i zato planiram da ih gledam na szigetu, samo da bude prevoza, a chini mi se da je Laza neshto prichao da ce neki lik iz NS ga organizovati... A kako ste vi planirali da idete na Avantasiju i IE? Edited June 9, 2008 by power slave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Nije jos bilo price o tome , ali izgleda da ce se ici autobusom ( 2000 povratna do Budimpeste ) . Jos 65 evra za ta 2 dana + 15 evra prenociste ( ako bi preskocili klupa varijantu ) + trosak = 105 evra + trosak ( nije neophodan , 2 dana bez hrane moze da se izdrzi ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 @maljavi: Maideni nastupaju NULTOG dana na Szigetu, praktichno odvojeno od festivala, pa to dodje kao solo koncert prikachen za festival. @power slave: najbolje bi bilo organizovano (Borko ili Maiden Serbia), a ako ne, onda idem vozom, ko ga jebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 lista : dark saga vengeance is mine burning times declaration day violate pure evil watching over me ten thousand strong dracula coming curse i walk alone setian massacre a question of heaven --- melancholy my own savior iced earth zadovoljan sam sve dok imaju draculu , qoh i pure evil ... mada voleo bih da cujem i huntera-a ... mislim da sam izostavio stygian , pisem preko mobilnog pa ne mogu da proverim . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 odlicna setlista, naravno nikad nije idealno ( ja bih voleo jos 4-5 pesama po mom izboru), ali bilo bi mi vrh da cujem ovo uzivo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 fali esencijalna "Stormrider", a i ne bi bilo srecnijeg deteta na svetu kad bi "Burnt Offerings" opalili..ili makar nesto sa tog albuma.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 10, 2008 Author Report Share Posted June 10, 2008 S albuma "Burnt Offerings" ne sviraju dugi niz godina nista, osim ponekad pjesmu "Last December". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Dap, I'm aware of that, poshto posedujem 10tak IE bootlega iz razlichitih perioda..zadnji put su naslovnu, otprilike, '97e svirali.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 10, 2008 Author Report Share Posted June 10, 2008 Ne voli Schaffer da svira nista s tog albuma, jer ga za vrijeme kad je sniman vezu ruzne uspomene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts