Marko, Mon_a[MOR]e Posted December 6, 2003 Report Posted December 6, 2003 Odličan bend,s odličnim stvarima,ali kao djevojci ah,više mi leže stvari poput i died for you ili a question of heavne....osobno su mi najdraži albumi dark saga i live in athens...rijetki live album kojeg volim Ma i vrapci na granama znaju da im je ubedljivo najbolji album Burnt Offerings a: NIKAD!!!! Ni neki "best of" sastavljen sa pesama sa drugih albuma ne bi se mogao porediti sa Stormriderom!!! Quote
yustargazer Posted December 7, 2003 Report Posted December 7, 2003 posle prvog slusanja albuma, jedina stvar koja me nervira je americka himna [star Spangeld Banner] :| Quote
Beren Posted December 7, 2003 Report Posted December 7, 2003 o ne ne ne samo ne star spangled banner Quote
SerbZmaj Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 Aaaaaaaaaaaaa fuj Inace meni jedna od omiljenih grupa, zao mi je sto necu nikada necu otici na koncert tj da cujem Barlow-a da peva. Ono sto sam sada video, cuo - spot - bljak... Ne znam mozda sam vec unapred zacrtao da ce biti sranje pa nisam objektivan. Voleo bih ipak prvo da cujem ceo album (Aj ako neko ima da pozajmi ) A i preterali su sa - amerika amerika zemlja velika - Quote
Telcontar Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 Fuj, mrzim ameriku.....al dobor oni su ameri, nazalost.... Samo trebali bi da znaju da su popularniji ovde nego tamo..... Quote
Simadin Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 ... a ti mislish da oni to ne znaju? :? Quote
solicitor Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 Shta fali sto Amerikanci velicaju Ameriku? To je prirodnije nego da pevaju o Mordoru il slicnim glupostima ... Ko kad bi neko pljuno Interfector za Mother Serbia ... Logicno je da svaki covek voli svoju zemlju i sasvim je OK da je spomene u ponekoj pesmi. Quote
Night_Blade Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 Meni je sviracki najjaci Horror show. Steve di Giorgio na basu i Richard Christy za bubnjevima! Ludilo! Apsolutno se slazem sa tobom.Horror show je odlican albuma i Burnt Offerings nemoze da se uporedi sa njim. Quote
Kai Hansen Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 "Burnt Offerings" je jedan od najboljih albuma ne samo Iced-a vec i thrash-a ,medjutim mislim da nije mnogo popularan kod ljudi koji slusaju sonatu i sl. sranja Quote
Solitude Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 Meni je sviracki najjaci Horror show. Steve di Giorgio na basu i Richard Christy za bubnjevima! Ludilo! Apsolutno se slazem sa tobom.Horror show je odlican albuma i Burnt Offerings nemoze da se uporedi sa njim. U pravu si,ne mogu se porediti,B.Offerings je neuporedivo bolji! a: Quote
SerbZmaj Posted January 10, 2004 Report Posted January 10, 2004 Shta fali sto Amerikanci velicaju Ameriku? To je prirodnije nego da pevaju o Mordoru il slicnim glupostima ... Ko kad bi neko pljuno Interfector za Mother Serbia ... Logicno je da svaki covek voli svoju zemlju i sasvim je OK da je spomene u ponekoj pesmi. Ok u ponekoj pesmi ali citav album da mi kukaju ? :? Al aj videcemo Quote
Mjaua Posted January 11, 2004 Report Posted January 11, 2004 Meni je sviracki najjaci Horror show. Steve di Giorgio na basu i Richard Christy za bubnjevima! Ludilo! Apsolutno se slazem sa tobom.Horror show je odlican albuma i Burnt Offerings nemoze da se uporedi sa njim. U pravu si,ne mogu se porediti,B.Offerings je neuporedivo bolji! a: Taman sam htela ali,... Upravo ste me podsetili zasto ne odgovaram na ove teme o bendovima. Hvala. Quote
Crni_Andjeo Posted January 16, 2004 Report Posted January 16, 2004 Ha Ripper je odlicno odradio posao.Slusao sam novi album,odlican je.Momci su uspeli da nadoknade odlazak bivseg pevaca i mislim da cemo brzo da se naviknemo na Tima.Uostalom kad se nasao kao zamena nezamenljivom Halfordu moze i kao Johnu.Kad smo vec kod Halforda cuo sam da se tata vratio u Judas Priest.Jel cuo neko nesto o ovome ili neki singl mozda ako je izasao uoci novog albuma? Quote
Apeiron Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Meni novi album sasvim dobro zvuci! Ripper je odlican posao uradio... Moram detaljno da proucim album, ali vremena nikako da uhvatim. Ukratko, nije nista novo, ni produkcijski ni sviracki, ali kad moze maiden vise od 20 god, zasto ne moze i Iced Earth duplo manje od toga? Quote
Apeiron Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Fuj, mrzim ameriku.....al dobor oni su ameri, nazalost....Samo trebali bi da znaju da su popularniji ovde nego tamo..... Prijatelju, vidim da si stavio potpis koji je nastavak na moj Gadna pesma, pregadna... previse je ISTINE u tom textu, da nikad necu preboleti neke stvari... Izvinjavam se zbog skretanja sa teme Quote
dark earendil Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 odlican su bend u svakom slucaju ja ih volim!!! Quote
Kai Hansen Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 ICED EARTH kicked off their North American headlining tour Sunday night (April 18) in Cleveland, Ohio. The following was the group's setlist for the inaugural performance: 01. Star Spangled Banner 02. Declaration Day 03. Burning Times 04. Angels Holocaust 05. Vengeance Is Mine 06. Violate 07. Melancholy 08. Green Face 09. Red Baron 10. When The Eagle Cries 11. My Own Savior 12. Dracula 13. Something Wicked (Trilogy) 14. Gettysburg 15. Iced Earth The tour, also featuring Finland's CHILDREN OF BODOM and Sweden's EVERGREY, will hit Sauget, Illinois Monday night followed by Chicago on Tuesday. Ajd recite da set lista nije jebeni zakon!!!! SVIRAJU BRE DVE CELE TRILOGIJE ZA REDOM!!!! Mora da cujem "Violate" sa Tim-om Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 Premalo Stormridera... bez Pure Evil i Desert Rain ne bih ih ni gledao... Quote
Grobodan Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 Kad sam cuo da Iced Earth raditi konceptualni album zasnovan na dogadjanjima iz Americke istorije,stvarno mi se povracalo.Kako mogu da ignorisu sva zla koja je ta nacija degenerika pocinila po svetu?Ali,'ajde,kad mogu bendovi po celom svetu da se dice svojim poreklom,pomislio sam,neka i njih,i kupio sam album. U sustini bih se slozio sa Lakijevom recenzijom u MEX-u - ovo je standardno Iced Earth ostvarenje,Ripper se (sto nisam ocekivao) odlicno uklopio u bend i super je odradio posao.Najbolje stvari su mi Waterloo,Maiden-ovska stvar sa sjajnim melodijama i trillogija Gettysburg,slusajuci ovu 30-minutnu stvar slike se zaista stvaraju pred ocima. Ali,tu je i ogroman minus - When the Eagle cries.Pesma je sama po sebi klasicna IE balada,muzika je veoma dobra.Ali text... When The Eagle Cries Another day, just like any other out of the blue, it turned to horror How could they? Why would they? The innocents suffered hell's inferno An senseless act that goes unforgotten How could they? They will pay. [Chorus:] When the Eagle Cries Blood will flow When the Eagle Cries For freedom's fight When the Eagle Cries We love her so When the Eagle Cries We will sacrifice Out of the ashes came a tempted vengeance but we are focused, we seek redemption we are free we'll stay free All they've done is make us stronger The sleeping giant is asleep no longer If need be we'll die free [Chorus:] When the Eagle Cries Blood will flow When the Eagle Cries For freedom's fight When the Eagle Cries We love her so When the Eagle Cries We will sacrifice Jedina reakcija je Odvratni Americki licemeri!!!!!!!! Laki je albumu dao devetku,ja bih samo zbog ovog texta dao nizu ocenu.Ostali textovi i nisu toliko napaljenicki (ali su neki ljigavi,kao Declaration Day). U sustini,ko ih voli,nece promeniti misljenje,ko ne,nece ih ni sad naprasno zavoleti. Quote
Mr.Torture Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 "It was cool cause we purchased an American flag and brought it to the show. Iced Earth got a real kick out of it. When they played When the Eagle Cries, Ripper was like "Hold that flag up men!"" Pfff. Quote
vudun Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 Zbog takvih lirika, ja njih vise ne smatram za jedan od mojih omiljenih bendova. Quote
Mr.Torture Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 Oni ce bez obzira na to da budu jedan od mojih omiljenih bendova. Ali zelja da ih vidim uzivo se naglo smanjila kada je otisao Barlow. Quote
Kai Hansen Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 Ja bi jos uvek imam jaku zelju da ih vidim live Quote
Recommended Posts