Jump to content

Iced Earth

Iced Earth Diskografija  

29 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

brate meni je svaki dobar

ja i kad idem na more zabole me kakva je soba, nije mi to najvaznije...

Zaboravio sam, na koje ti dane ides na Sziget?

jel idemo zajedno ili se tamo nalazimo, i jel ides sa jos nekim drustvom, ili sam?

I kako se ovo rezervise. Dal moraju unapred da se plate ove sobe kreditnom karticom...

VAZAN EDIT!!!

:

e da zaboravio sam da vam kazem, zvao sam juce eventim i dobice karte za Sziget od ponedeljka.

Rece mi zena da zovem posle 20juna da vidim. Imace sigurno komplete a najverovatnije i jednodnevne, tako da jedan problem manje :)

Nadam se da nece biti bezobrazni da povecaju cenu od 32evra za dan...

Edited by DBrave

brate meni je svaki dobar

ja i kad idem na more zabole me kakva je soba, nije mi to najvaznije...

Zaboravio sam, na koje ti dane ides na Sziget?

jel idemo zajedno ili se tamo nalazimo, i jel ides sa jos nekim drustvom, ili sam?

I kako se ovo rezervise. Dal moraju unapred da se plate ove sobe kreditnom karticom...

VAZAN EDIT!!!

:

e da zaboravio sam da vam kazem, zvao sam juce eventim i dobice karte za Sziget od ponedeljka.

Rece mi zena da zovem posle 20juna da vidim. Imace sigurno komplete a najverovatnije i jednodnevne, tako da jedan problem manje :)

Nadam se da nece biti bezobrazni da povecaju cenu od 32evra za dan...

Slazem se :), ali zasto da ya iste pare ne dobijemo nesto bolje, ako vec mozemo? ;)

Idem na Maidene 12 Aug, i sa mnom ce ici jos 1 ili 2-ca. Da li busom ili vozom, ne znam jos. I na IE 14 Aug.

Na IE ne ide niko sa mnom, bar od ljudi koje poznajem. Planiram za sada da se posle maidena vratim kuci, i onda idem (verovatno vozom, jer pretpostavljam da nece niko organizovati bus za IE) na IE. Jer ne znam shta bih sam radio po Peshti ceo dan (a sad nemam para da obilazim znamenitosti po Peshti, nego cu trositi minimalno), a mozda i ostanem taj dan, jer kad bih posle Maidena stigao kuci, morao bih odma'' na spavanje da bih se naspavao do sutr ujutru kad bih krenuo na voz za IE. :roll:

Ako budemo isli vozom, i ako se budem vratio posle Maidena ,nadjemo se u vozu. Ako niko od vas ne ide na Maidene, nadjemo se tamo, u hostelu.

A mozemo se naci i pred Priest ili Nightwish ako neko od vas bude tamo, jer cu ja biti.

Ne znam kako se rezervishe jer josh nisam koristio hostele. Pretpostavljam da se placa kao hotel, kad odesh, a da se rezervishe preko neta bez placanja unapred.

A ovo za Sziget karte... ODLICHNO!!! ovom se stvarno nisam nadao! Nadam se da ce se moci kupiti karte i na mestima na kojima se i inache prodaju karte za koncerte.

Da li eventim shalje karte poshtom? daj mi njihov br. tel. da ih i ja gnjavim. :D

Edited by Huszar

( ne mogu da edituje post pomocu telefona pa moram ovako )

planiram da sutra/prekosutra svratim do ambasade da se detaljno raspitam za sve oko vize ( na 5 minuta sam od nje ( ne konzulata , nego ambasade u Krunskoj )) , pa ako nekoga interesuje bilo sta , neka kaze !

meni je viza u pasoshu. :D

IPAK... Pitaj shta nam treba (ako nam josh neshto treba) osim pasosha i tog putnog osiguranja na granici.

NAPOMENA: nemojte zaboraviti da ponesete potvrdu o putnom osiguranju (koje cete morati uzeti svakako), jer necete preci granicu bez toga.

planiram da sutra/prekosutra svratim do ambasade da se detaljno raspitam za sve oko vize ( na 5 minuta sam od nje ( ne konzulata , nego ambasade u Krunskoj )) , pa ako nekoga interesuje bilo sta , neka kaze !

E obavezno napishi ovde dal se placa viza!

NAPOMENA: nemojte zaboraviti da ponesete potvrdu o putnom osiguranju (koje cete morati uzeti svakako), jer necete preci granicu bez toga.

Jel se placa to osiguranje bem mu?

gde se uzima to putno osiguranje??

I sta je potrebno za njega?

A zar ti nije glupo i skupo da ides na Mejdene i onda se vracas kuci i ides na Iced.

Znaci placas 2 povratne karte od 2000din umesto jedne, a za tih 2000din platis lepo hostel tu jednu ili dve noci. I plus ces na Icedu biti ko zombi od umora, ranog budjenja i smaranja u vozu... Mislim izracunaj sam sta ti je bolje :)

putno osiguranje ces uzeti u banci u kojoj ti budu rekli u ambasadi/konzulatu. traje 3 minuta, chekace te pred ambasadom agenti banaka k'o kerovi. Bar je tako bilo kad sam sredjivao vizu.

Za p. osiguranje su ti potrebne pare. :D

Ako budem isao i na Maidene i na IE vozom, onda cu verovatno nociti u Pesti izmedju ta 2 koncerta. Tako je najbezbolnije i s tachke zamora i finansija. Meni bi najbolja opcija bila organizovan odlazak na Maidene busom i isto tako i na IE, shto bi bila najskuplja varijanta prevoza (80 e). Druga najbolja opcija bi bila busom na Maidene, vozom na IE i nocenje posle concerta (75 e). Postoji jos opcija vozom na Maidene, ostajem do IE (3 nocenja) i vozom nazad (70-ak e). Najgora opcija je da se vozam k'o lud na koncert i nazad oba puta (manje od 70 e), shto ne verujem da cu izabrati.

uglavnom, mene ce prevoz i hosteli kostati 70-80 e. Vas iz Beograda neshto vishe.

Meni je povratna do Peshte 1400 din. ;)

Nikad nisam koristio povratne karte. koliko dana one vazhe? da li treba napomenuti da se necu vratiti sutradan nego nakon 3 dana kad je kupujem da bi mi vazila povratna nakon 3 dana?

• 2 weeks later...