DBrave Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) brate meni je svaki dobar ja i kad idem na more zabole me kakva je soba, nije mi to najvaznije... Zaboravio sam, na koje ti dane ides na Sziget? jel idemo zajedno ili se tamo nalazimo, i jel ides sa jos nekim drustvom, ili sam? I kako se ovo rezervise. Dal moraju unapred da se plate ove sobe kreditnom karticom... VAZAN EDIT!!! : e da zaboravio sam da vam kazem, zvao sam juce eventim i dobice karte za Sziget od ponedeljka. Rece mi zena da zovem posle 20juna da vidim. Imace sigurno komplete a najverovatnije i jednodnevne, tako da jedan problem manje Nadam se da nece biti bezobrazni da povecaju cenu od 32evra za dan... Edited June 18, 2008 by DBrave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 pa chak i na IE...ali to teshko da cu da izvedem jer stvarno ne znam s kim da idem...to je ustvari najveci problem mozda cu ja ici..ako nadjem sponzore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 to valja . nikada ne volim da cekam zadnji trenutak za uzimanje karata , a cena dve karte mi se tacno uklapa u pare od kesl-a . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) brate meni je svaki dobar ja i kad idem na more zabole me kakva je soba, nije mi to najvaznije... Zaboravio sam, na koje ti dane ides na Sziget? jel idemo zajedno ili se tamo nalazimo, i jel ides sa jos nekim drustvom, ili sam? I kako se ovo rezervise. Dal moraju unapred da se plate ove sobe kreditnom karticom... VAZAN EDIT!!! : e da zaboravio sam da vam kazem, zvao sam juce eventim i dobice karte za Sziget od ponedeljka. Rece mi zena da zovem posle 20juna da vidim. Imace sigurno komplete a najverovatnije i jednodnevne, tako da jedan problem manje Nadam se da nece biti bezobrazni da povecaju cenu od 32evra za dan... Slazem se , ali zasto da ya iste pare ne dobijemo nesto bolje, ako vec mozemo? Idem na Maidene 12 Aug, i sa mnom ce ici jos 1 ili 2-ca. Da li busom ili vozom, ne znam jos. I na IE 14 Aug. Na IE ne ide niko sa mnom, bar od ljudi koje poznajem. Planiram za sada da se posle maidena vratim kuci, i onda idem (verovatno vozom, jer pretpostavljam da nece niko organizovati bus za IE) na IE. Jer ne znam shta bih sam radio po Peshti ceo dan (a sad nemam para da obilazim znamenitosti po Peshti, nego cu trositi minimalno), a mozda i ostanem taj dan, jer kad bih posle Maidena stigao kuci, morao bih odma'' na spavanje da bih se naspavao do sutr ujutru kad bih krenuo na voz za IE. :roll: Ako budemo isli vozom, i ako se budem vratio posle Maidena ,nadjemo se u vozu. Ako niko od vas ne ide na Maidene, nadjemo se tamo, u hostelu. A mozemo se naci i pred Priest ili Nightwish ako neko od vas bude tamo, jer cu ja biti. Ne znam kako se rezervishe jer josh nisam koristio hostele. Pretpostavljam da se placa kao hotel, kad odesh, a da se rezervishe preko neta bez placanja unapred. A ovo za Sziget karte... ODLICHNO!!! ovom se stvarno nisam nadao! Nadam se da ce se moci kupiti karte i na mestima na kojima se i inache prodaju karte za koncerte. Da li eventim shalje karte poshtom? daj mi njihov br. tel. da ih i ja gnjavim. Edited June 18, 2008 by Huszar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 ( ne mogu da edituje post pomocu telefona pa moram ovako ) planiram da sutra/prekosutra svratim do ambasade da se detaljno raspitam za sve oko vize ( na 5 minuta sam od nje ( ne konzulata , nego ambasade u Krunskoj )) , pa ako nekoga interesuje bilo sta , neka kaze ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 mozda cu ja ici..ako nadjem sponzore E goci brate, ako me ovi moji Italijani izdaju, i kojim sluchajem kiksnu, trazimo sponzore, pa da pichimo zajedno na Iced Earth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 ( ne mogu da edituje post pomocu telefona pa moram ovako ) planiram da sutra/prekosutra svratim do ambasade da se detaljno raspitam za sve oko vize ( na 5 minuta sam od nje ( ne konzulata , nego ambasade u Krunskoj )) , pa ako nekoga interesuje bilo sta , neka kaze ! meni je viza u pasoshu. IPAK... Pitaj shta nam treba (ako nam josh neshto treba) osim pasosha i tog putnog osiguranja na granici. NAPOMENA: nemojte zaboraviti da ponesete potvrdu o putnom osiguranju (koje cete morati uzeti svakako), jer necete preci granicu bez toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 planiram da sutra/prekosutra svratim do ambasade da se detaljno raspitam za sve oko vize ( na 5 minuta sam od nje ( ne konzulata , nego ambasade u Krunskoj )) , pa ako nekoga interesuje bilo sta , neka kaze ! E obavezno napishi ovde dal se placa viza! NAPOMENA: nemojte zaboraviti da ponesete potvrdu o putnom osiguranju (koje cete morati uzeti svakako), jer necete preci granicu bez toga. Jel se placa to osiguranje bem mu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 da. mislim da je bilo 500/600 din za 5 dana. Ili 300... ne secam se vise. uglavnom za 3 dana je minimum da se uzme, ali je za 5 dana povoljnije, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 E goci brate, ako me ovi moji Italijani izdaju, i kojim sluchajem kiksnu, trazimo sponzore, pa da pichimo zajedno na Iced Earth ondaK cemo traziti sponzore za moj omiljeni bend!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 gde se uzima to putno osiguranje?? I sta je potrebno za njega? A zar ti nije glupo i skupo da ides na Mejdene i onda se vracas kuci i ides na Iced. Znaci placas 2 povratne karte od 2000din umesto jedne, a za tih 2000din platis lepo hostel tu jednu ili dve noci. I plus ces na Icedu biti ko zombi od umora, ranog budjenja i smaranja u vozu... Mislim izracunaj sam sta ti je bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 putno osiguranje ces uzeti u banci u kojoj ti budu rekli u ambasadi/konzulatu. traje 3 minuta, chekace te pred ambasadom agenti banaka k'o kerovi. Bar je tako bilo kad sam sredjivao vizu. Za p. osiguranje su ti potrebne pare. Ako budem isao i na Maidene i na IE vozom, onda cu verovatno nociti u Pesti izmedju ta 2 koncerta. Tako je najbezbolnije i s tachke zamora i finansija. Meni bi najbolja opcija bila organizovan odlazak na Maidene busom i isto tako i na IE, shto bi bila najskuplja varijanta prevoza (80 e). Druga najbolja opcija bi bila busom na Maidene, vozom na IE i nocenje posle concerta (75 e). Postoji jos opcija vozom na Maidene, ostajem do IE (3 nocenja) i vozom nazad (70-ak e). Najgora opcija je da se vozam k'o lud na koncert i nazad oba puta (manje od 70 e), shto ne verujem da cu izabrati. uglavnom, mene ce prevoz i hosteli kostati 70-80 e. Vas iz Beograda neshto vishe. Meni je povratna do Peshte 1400 din. Nikad nisam koristio povratne karte. koliko dana one vazhe? da li treba napomenuti da se necu vratiti sutradan nego nakon 3 dana kad je kupujem da bi mi vazila povratna nakon 3 dana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Povratna karta vazi mesec dana. Zavisno na koliko dobijes vizu, mozes ostati i duze tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Znachi, mogu da odem danas i vratim se posle 15 dana istom povratnom kartom? Hvala na info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Ma moze sta god hoces, pardon, mozda traje i 2 meseca, to ne znam, ali sam sigurna da svaka povratna traje mesec dana, veruj mi na rec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Ma moze sta god hoces, pardon, mozda traje i 2 meseca, to ne znam, ali sam sigurna da svaka povratna traje mesec dana, veruj mi na rec. Zhensko si pa cu ti verovati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 04_-_A_Charge_To_Keep__iTunes_Bonus_Track_.mp3 320 kbps, 10 mb http://rapidshare.com/files/125704203/04_-...onus_Track_.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 sta je ovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 idi na sajt Iceda, imas tamo o ovom novom singlu... Ovo je samo pesma koja nije ranije procurela, zato sto je iTunes exclusive... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 poslushao sam pesmu i bash me nije odushevila, dodushe na 1. slushanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Da ali zato I Walk Alone kida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 ne da kida...jedva cekam album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huszar Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Da ali zato I Walk Alone kida Imash li link za single? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 mislim da ima par strana iza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 prvi post na strani 44 ja to kacim cim procuri :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts