Goxy Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 sjajan,van svakih ocekivanja.vrhunac refren na tragedy and triumph Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Kao što sam rekao nekom: ja sam pičkica, za mene Anguish of youth. meni je refren ove pesme ocajan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 ili ste se istripovali ili vas dotukla nostalgija. nije ovo dobar album. bar sad ne moram da razmiljam da li cu na ovo ili warbringer. bolje mladi bend i nove promotere da podrzim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Ima i nostalgije ali meni album dobar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Kako kome, meni je super. Doduse Iced Earth mi je jedan od omiljenih bendova a i svidjaju mi se svi albumi osim prvog (koji ima samo 2 dobre pesme), pa nisam bas objektivan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Meni su, kao što sam rekao, poslednja dva albuma bila katastrofa, i ovaj sam preko kurca pustio, danima mi je čamio... i sviđa mi se, jebeno mi se sviđa. Kad me tuče nostalgija ja pustim Something wicked. Warbringer je samo formulaični treš, ni prineti Iced Earthu ni u jednom mogućem niti segmentu niti momentu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Ja sam IE skroz otpisala, i da nije bilo ovih hvalospeva na forumu, price oko Dark Saga vajba i td. tesko da bih ga preslusala. A kad je nostalgija http://www.youtube.com/watch?v=5O9N6-fZcV4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 jbg, iced sam gledao 2001 i 2002, tako da je bolje da slusam generic thrash nego da kvarim uspomene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Najbolje da dodjes na oba, sta ćeš kući Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 videcu, kraj meseca uvek zajeban. koliko je karta za IE? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 2000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 valjda 2000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Aj na stranu album, nekom se viđa nekom ne, mislim da se vidi ovde žar neki novi u bendu. Ovaj Stu se polomi kako peva, album je nedvosmisleno žešći, najave osveženja u setlisti... vidi se da im se cepa i cenim da će svirka biti pizdarija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Kol'ko se ta rec koristi u negativnoj konotaciji, tako je ovde savrseno dobro opisala... Ocekivanja... I to u pozitivnom smislu. Pizdarija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 evo jedne slike (uslikana sa mobilnim slika iz foto albuma ) iz prvog reda kad su otvarali za megadeth 2001 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Слушам Iced Earth од неке 1997. или нешто тако, мислим да је та година у питању. Обележили су ми део детињства и наравно младост није било дана да их нисам слушао. Материјал се разликовао, наравно од првенца до Horror Show-а али није губио на енергији и сваки албум је имао нову дозу, да тако кажем генијалности. Али после горепоменутог албума (Horror Show), долазе три албума који су... У најбољу руку речено, срање. Зашто? Па то јесте Iced Earth, то има ту атмосферу али нема ту снагу. Као да су исфорсирани... Не знам немају једноставно ту препоснатљиву енергију. Дао сам им више шанси, вртео их али то није то... Слушам цело јутро Dystopia, за разлику од претходна три има, али нажалост не толико колико треба, енергије. Јесте напредак у односу на прошла три албума, јесте боље али, је далеко од Horror Show-а, а да не спомињем неке раније наслове. Једноставно ми је сувише успорен... Не знам... 6.5 од 10 моја оцена. Поправка у односу на претходна три али то је то. Или сам ја једноставно превише очекивао од њих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Evo ga japanski bonus: http://www.youtube.com/watch?v=jdfQrNsXAL0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 matori bendovi su mahom zavrsili pricu sa dobrim izdanjima. nazalost. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Od matorih najvise volim Iron Maiden, a oni kao da pocinju karijeru, a ne da je zavrsavaju...energija, pesme, dubina...sve je tu!! Sto se tice novog IE jos mi treba vremena za sud ali za sada deluje odlicno. Ima par fenomenalnih stvari, a za ostale mi treba jos vremena. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Kolko su bajatu pesmu obradili, ne mogu da verujem, necu ni da je pustam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Od matorih najvise volim Iron Maiden, a oni kao da pocinju karijeru, a ne da je zavrsavaju...energija, pesme, dubina...sve je tu!! koje si ti to albume slusao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 One koje ce tek snimiti... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 koje si ti to albume slusao? Posebno mislim na: A Matter of Life and Death i The Final Frontier (2010). To su poslednja 2 albuma od Iron Maiden. Nemoj tako glupa pitanja da postavljas, imas internet pa lako mozes da saznas koji su im poslednji albumi. Iced Earth deluje stvarno obecavajuce. Jos nisam stigao mnogo da ga slusam ali je stvarno stvarno dobro sto su zamenili onog proslog pevaca. Sa njim su postali dosadni i vec vidjeni power metal klise od benda. 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Joj ako nisi bot ja stvarno moram da ti se smejem 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 matori bendovi su mahom zavrsili pricu sa dobrim izdanjima. nazalost. Naprotiv, iz mog ugla gledano jedino matori u poslednje vreme izdaju nešto što valja. Pre 4 godine King i Saxon, pre 3 Judas, pre 2 Grave Digger i Megadeth, prošle Accept, Blaze i Halford, ove Ария. Dobro, i Wolf je uleteo sa poslednja dva jaka izdanja, oni nisu tako matori. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts