Demon Seed Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 A koje ti pesme fale? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Fale balade jebene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Aj stavim i ove: u Nedelju, 20ti Novembar, klub Crazy Horse u Skadarliji, Iced Earth warmup party, i dele se neke karte za koncert. Muzika by vaš omiljeni DJ Telcontar XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Balade su za pičkice. Hoćemo ceo Stormrider ako može. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Tako je!!Ako nista bar naslovnu!! Ja se odusevio sto sviraju Damien, bas sam razmisljao kako bi bilo kul da je sviraju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Jebes Ajsd Ert bez kultnih balada. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 danteov pak'o vas izeo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 ocu The Last Laugh OCU NEKI SLOMIVRAT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Može link za bonus CD Burnt offeringsa, rough verziju albuma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Evo: http://www.mediafire.com/?626xer22j1sqnj5 Nocas svirali u Atini: 01. Dystopia 02. Burning Times 03. Angels Holocaust 04. Slave To The Dark 05. V 06. Stand Alone 07. When The Night Falls 08. Damien 09. Dark City 10. Pure Evil 11. Anguish Of Youth 12. The Last Laugh 13. Anthem 14. Declaration Day 15. Days Of Rage 16. Tragedy & Triumph - 17. Dante's Inferno 18. Iced Earth 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 A koje ti pesme fale? 1. Colors 2. Curse the Sky 3. Stormrider 4. Travel In Stygian 5. Burnt Offerings 6. Violate 7. Triologije sa Darg Saga и something Wicked albuma 8. Wolf И да нека балада не би била згорег. Јебено бомбардовање сам преживео уз Something Wicked и Dark Saga албуме. Толико дуго сам их чекао и сад курчина. Све нове ствари. Али ајде барем ћу видети и тај Iced Earth и чути неке хитове. Ах заборавих Written on the Walls и Desert Rain 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Za Dantea uzivo mi puno srce. Pa dobro, jebiga, ima pesama koje bi mogle da budu na spisku, ali ima i nekih odlicnih koje su vec tu. Sto se mene tice, da izbace ova americko-patriotska sranja cek, gle ironije Јебено бомбардовање сам преживео уз Something Wicked и Dark Saga албуме. hahahahaha Nego rekoh, da izbace ova americka patriotska sranja i da ubace jos ponesto sa starih albuma, uz maksimalno zaobilazenje "kultnih balada", koje su mi tokom godina postale ljigavije i od Nothing Else Matters... Eventualno A Question of Heaven, al ona je preduga... Ma, tu je When the Night Falls, dosta je. Za dobar deo ovih Satanovih pesama se slazem... Jebem li ga, ima brdo pesama koje bih voleo da cujem, ali i ove koje su tu su mi ok, ako ne racunamo ovo novije, jer nisam ni poslusao nista posle Glorious Burden, koji sam jedva preziveo. xD Jebem mu mater, kad se setim, kolko sam cekao album da izadje, iako bez Barlowa, nadao sam se kao budala da ce da bude dobar, i udaram refresh po nekim ruskim sajtovima gde je bilo pojedinacnih linkova za pesme, pa skidanje sa dial up netom po skoro pola sata svaku pesmu. I to nisam hteo da slusam pojedinacno pesme dok ne skinem ceo album, i onda pustim album, a ono... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Шта мислиш зашто сам то написао? Озрачио сам се јако кад сам видео тематику на Glorious Burden-у. Јебига скапирао Шафер да му треба новац. Но добро, чућемо старе добре ствари и нове албуме више нећемо скидати 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Evo: http://www.mediafire.com/?626xer22j1sqnj5 Živ bio, plusić Озрачио сам се јако кад сам видео тематику на Glorious Burden-у. Јебига скапирао Шафер да му треба новац. Nije se baš namlatio para, spot za When the eagle cries je bio cenzurisan a album u mnogim zemljama izašao bez tih ultra patriotskih pesama. Jbg ima čovek pravo da voli svoju zemlju, sad što je mi mrzimo je druga stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Taj neki rad, nema mi ništa jadnije nego kad svi svršavaju dok Maideni pevaju o Engleskoj a napušavaju IE zbog patriotizma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Nije to isti patriotizam, i Englezi umeju da iritiraju time, ali Maiden to radi na neutralniji nacin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Gde bre, Dickinson na svakom koncertu isfura zastavu i crveni mundir i opšti delirijum nastane, zamisli da ovi urade isto sa američkom zastavom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 (edited) Maideni nisu svirali Trooper u Irskoj ove godine jer je prosli put izbio haos kad je Dickinson krenuo da mase zastavom. Jbg ima čovek pravo da voli svoju zemlju, sad što je mi mrzimo je druga stvar +1 Edited November 19, 2011 by Night Prowler 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Evo baš slušam Glorious burden, it's been a while i još mi je odličan album. Jedino mi smeta tekst za When the eagle cries, stvarno je potop, uz još par momenata a ostalo jebe. Gettysburg me uvek proso usisa u sebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 (edited) Schaffer and Barlow are brothers-in-law. Matt is married to Jon's sister. haha ja ovo nisam znao xD Edited November 22, 2011 by Demon Seed 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 (edited) Jon's stepsister bi trebalo da bude. Edited November 22, 2011 by Night Prowler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Kad pomenu Grob Burnt Offerings rough mix, uzeh opet album da preslusam, jebem ti sunce, koliko je dobar, a nisam ga slusao 3 godine sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 (edited) Jebes Ajsd Ert bez kultnih balada. Ne, jebes Ajsdrth bez kultnih thrash cepacina. Sto se tica kukanja oko liste...meni je najvise zao sto nisam ispao covek i gledao sam sta su svirali. Za jebeni Wolfirewind sam izdrzao, za ovo ne... Anyway, ja bih najradije da opice Stormrider/BO jedan za drugim, one-two thrash punch iz pakla, pa da idemo kuci...ali jebiga, ni Kristina Rici nije ono sto je pre bila. Edited November 22, 2011 by Angelystor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Rušimo večeras SKC samo što glasnije, da bi bilo što duže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Nadam se da ce zvuk da bude kako treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts