bo88gdan Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 http://www.timemachinemusic.org/2013/12/iced-earth-najavili-zvanican-meet-greet-sa-fanovima-u-beogradu/?fb_action_ids=706140572730361&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B681619775212143%5D&action_type_map=%5B"og.likes"%5D&action_ref_map=%5B%5D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 http://www.mediaboom.org/400806-iced-earth-the-plagues-ep-2013.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 jon recycle bin schaffer. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 desni klik restore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 desni klik restore pa to ti pricam sine.od 2000 pa na vamo,sve se svodi na delete/restore.samog sebe. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Vaskrsnuca bendova i vracanja korenima koja nikada ne budu iskrena nego vestacki sklepana. Kada jednom posrnes nema nazad sem u slucaju da je bend bio mrtav u medjuvremenu. Ne mozdano. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 ćao ćao http://www.mediaboom.org/401042-iced-earth-plagues-of-babylon-2014.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Ај да чујемо. Прошли је био ок. Концерт исто био до јаја. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 http://getmetal.org/thrash-metal/53801-iced-earth-plagues-of-babylon-2014.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 dobar je ovaj stu, nije barlow al aj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 ovaj bend manje menja sablon od mejdena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 dok ne zajebu hatebreed dobro je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Matt Barlow je nezamenljiv kao vokal Iced Eartha , ali i ovaj lik dobro radi posao ... 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Slušam album već par dana, ali osim The Culling ništa da mi zadrži neku veću pažnju. Baš sam očekivao dosta, ali ovaj album mi nije ni prineti prethodniku. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Stjuu bi bilo bolje da se ostao u Into Eternity što se tiče kvaliteta benda ali kontam da je ovde uzeo dosta veće pare. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anno Mundi ! Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Ugasih na pola albuma. Iced Earth za decu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 e, a sha mislite o Ashes of Ares, vidim da nema tema, mada i imaju jedan album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Zamoran mi je album. Previse nekog sporog materijala i previse materijala koji (isti problem kao i prosli) podseca na neku stariju, samo u kao nekom novijem izdanju. I sad mi te pesme prave guzvu u live setlistima 'mesto da se cuje neki stari, pravi, klasik. Prosli je bar imao par hitova, ovde su mi i kad zazvuci ok refren, toliko isforsirani, vec na prvo slusanje sam imao oseacj kao da slusam album po 50. put, a kamoli nekoliko slusanja kasnije. 4. dosadan zaredom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 (edited) Dosadno... Prodajem kartu (za 2000), inace Edited January 14, 2014 by Demon Seed 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Zamoran mi je album. Previse nekog sporog materijala i previse materijala koji (isti problem kao i prosli) podseca na neku stariju, samo u kao nekom novijem izdanju. I sad mi te pesme prave guzvu u live setlistima 'mesto da se cuje neki stari, pravi, klasik. Prosli je bar imao par hitova, ovde su mi i kad zazvuci ok refren, toliko isforsirani, vec na prvo slusanje sam imao oseacj kao da slusam album po 50. put, a kamoli nekoliko slusanja kasnije. 4. dosadan zaredom. potpis. bio sam u fazonu da cu ici na koncert ako bude bilo nekih kvalitetnih prackica na ovom albumu, ali bas nista me ne lozi da kupim kartu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Meni je svaki njihov album, koji je ugledao svetlost dana nakon petooktobarske revolucije, isforsiran i zamoran. Ovo zadnje čedo čak i bolje zvuči od npr. The Glorious Burden. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 ja te ripper albume ni ne racunam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Dvajt Hauard hevi metala. Jedino se Džagjulejta, koji je snimio sa matorim judama, s vremena na vreme pusti. To je bio album... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Tek je to jebeni zamor od albuma. Meni je TGB i ok album. Pola albuma volim pesme, pola bas ne mogu da svarim. Ovi su mi gori, ne mozes nit da ga volis niti da ga mrzis, nego neka iritantna srednja kategorija bezmislja. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Evo kako ja gledam albume od ajsd rta: prvi-odlićan,vokal rigoleto,ali odlićne pesme,malo se slušo candlemass,malo se ložimo na king diamonda,saint vitus i eto ga prvi album.najbolje pesme: ajsd rt,boje i lakovi,lajf en det drugi,onaj sa konjom na vodi-thrash,speed,vidi se da su ih oni skakavci što su obradjivali queen vodili na turneje. tu valja stormrider,path,stigija,kiša. treći-smor,valja samo dijareja i ona od 15 minuta.previše su jeli govna na tom albumu,da zvuće mraćno,a žvuće ko da se neko bori da kenja kad je nestala struja. onaj dark saga,znaći sranćuga,kao,ćitamo stripove...bolje da su ćitali pan erotiku.ni za kurac album,valja samo ona pesma s nasiljem,vajolejt.al to ne sviraju pićke,a i sumnjam da ovo zdepasto pederće to može da peva. onaj sa kerovima,taj je beše sledeći?to kao-ću budem na mtv,pa album i miriše na to,bem ga,tu meni valja samo goruća vremena,i stoj sam---ko ritam nereda da im pravio tekstove. horor-sranje. sve ostalo,teško sranje.ono izdrkavanje u grćkoj je dobro,ali onaj drugi live ni za kurac. ovaj novi album,smrdi ko neopran kurac.pitam se,dal će bude više ljudi nego na onom što je miki dovodio, peru hobosa. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts