Baal Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 Album je stvarno odličan,jedan od najboljih u IE diskografiji,samo je ova doza amerikanizma preterana,i zato bih albumu dao jednu ocenu manje od zaslužene. Quote
Vic Rattlehead Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 (edited) Moraću to obavezno nabaviti. Edited May 30, 2004 by Vic Rattlehead Quote
Grobodan Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 Album je stvarno odličan,jedan od najboljih u IE diskografiji,samo je ova doza amerikanizma preterana,i zato bih albumu dao jednu ocenu manje od zaslužene. Kazem je lepo tebi,Baal...Smrt Amerima!!!!!!!!!!!!! Quote
Grobodan Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 As reported here first, Century Media is releasing a 2CD best of collection from ICED EARTH called The Blessed And The Damned on July 27th. The album features 23 remastered tracks (over two hours of material) with two different album covers. IE leader Jon Schaffer talks about each song in the 20 page booklet that's included in the package. The tracklisting (including the album the tracks come from): Book One 1. Burning Times (Something Wicked This Way Comes) 2. Wolf (Horror Show) 3. The Hunter (Alive In Athens / Dark Saga) 4. Curse The Sky (Iced Earth) 5. Melancholy (Something Wicked This Way Comes) 6. Stormrider (Night Of The Stormrider) 7. Burnt Offerings (Burnt Offerings) 8. Travel In Stygian (Alive In Athens / Night Of The Stormrider) 9. Dark Saga (Dark Saga) 10. Written On The Walls (Iced Earth) 11. Damien (Horror Show) Book Two 1. Angels Holocaust (Days Of Purgatory / Night Of The Stormrider) 2. Desert Rain (Days Of Purgatory / Night Of The Stormrider) 3. Last December (Burnt Offerings) 4. Watching Over Me (Something Wicked This Way Comes) 5. Pure Evil (Alive In Athens / Night Of The Stormrider) 6. The Path I Choose (Night Of The Stormrider) 7. I Died For You (Dark Saga) 8. Disciples Of The Lie (Something Wicked This Way Comes) 9. When The Night Falls (Days Of Purgatory / Iced Earth) 10. Jack (Horror Show) 11. Iced Earth (Iced Earth) 12. Violate (Alive In Athens / Dark Saga) Quote
Grobodan Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Jebiga,toliko dobrih pesama,tesko je zadovoljiti svakoga. Quote
Kai Hansen Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Ima naravno na ova dva diska dobrih pesama, ali da ti ne stavis DAntes Inferno medju 22 pesme...ZLOCIN Ali me jesu odusevili sa "Burnt Offerings" i "when the night falls" Quote
Anarki StarScream Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 Meni se novi album bas svidja, ono bas BAS. samo Greenface i reckoning su mi malo budjave, ali zato sve ostale bombona. Quote
voodoo_ Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 Jel su oni ovo promenili pevaca na zadnjem albumu? Video sam neki spot na Metropolisu i skroz sam se iznenadio. Nekad su vukli na thrash, a sad su chisti power... Quote
Angrist Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 Jel su oni ovo promenili pevaca na zadnjem albumu? Video sam neki spot na Metropolisu i skroz sam se iznenadio. Nekad su vukli na thrash, a sad su chisti power... Promenili su ga! Za starog se prica da se ozenio i smirio i skratio kosu (kakva steta) . Novi je bivsi pevac PRIEST-a - Reaper (tako mu je umetnicko) Stari je bio mnooooooooooogo bolji. P.S. Jeste li culi njihovu obradu Maidenovie "The number of the beast"? Skroz ludo. Quote
Wolf Posted July 24, 2004 Report Posted July 24, 2004 Novi album im sigurno nije najbolje delo, ali sta se moze... covek je izabrao da ode. U ostalom sta fali novom pevacu?? jeste da je onaj bio bolji ali sta ovom fali?? Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 24, 2004 Report Posted July 24, 2004 Kakav bezvezan izbor! Jedino sto se ceni je skoro citav Stormrider... Quote
Tatyannahhh Posted July 24, 2004 Report Posted July 24, 2004 P.S. Jeste li culi njihovu obradu Maidenovie "The number of the beast"? Skroz ludo. meni se ne svidja.... Quote
Froiibaad Posted July 24, 2004 Report Posted July 24, 2004 Promenili su ga! Za starog se prica da se ozenio i smirio i skratio kosu (kakva steta) . Novi je bivsi pevac PRIEST-a - Reaper (tako mu je umetnicko) Stari je bio mnooooooooooogo bolji. P.S. Jeste li culi njihovu obradu Maidenovie "The number of the beast"? Skroz ludo. Decki ti nisi dokucan. Pa i retard bi video da JE rEAPER FENOMENALAN VOKAL i ubedljivo najbolji pevac na power sceni trenutno (Kiske peva rock pesmice) Quote
Froiibaad Posted July 24, 2004 Report Posted July 24, 2004 Novi album im sigurno nije najbolje delo, ali sta se moze... covek je izabrao da ode. U ostalom sta fali novom pevacu?? jeste da je onaj bio bolji ali sta ovom fali?? Tim Owens je B O G Quote
Lotus eater Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Tim Owens je B O G Moguce ! Al je Barlow glavni Bog ! On je predstavio Iced Earth, on je bio glas IE-a. Schaffer je glavni u bendu, al bez Barlow-a slabiji su. Novi album je do jaja, al nije isto bez Matthew-a ! Zavisi ko, kad je ih zavoleo ? Quote
~MaX~ Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 Meni je takodje krivo ali jebi ga sada.Nisam imao prilike da chujem ni jednu pesmu sa novog albuma tako da ne mogu izneti komentar.Da li bi mogao neko ko ima ovaj novi album,da mi prosledi? Quote
jerryb Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 Covek nije Silovatelj, nego Ripper. Pa i ja ponekad gresim Quote
Recommended Posts