Anarki StarScream Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 Pa i ja ponekad gresim Ti STALNO gresis. Quote
Vlaja Buraz Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 Covek nije Silovatelj, nego Ripper. Reap not rape. Quote
Froiibaad Posted August 10, 2004 Report Posted August 10, 2004 tesko je zadovoljiti svakoga. Yeah babby doktore hocu jooosh Quote
Tailgunner Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Еј, много их волим али шта им је сад требало да избацују овај "best of"?!? Мислим, добар је одабир песама (не сећам се да ли су уврстили "Pure Evil"), али стварно им није сад требало. Чујем да спремају DVD - ОК, урадили су оно из Атине - ДО ЈАЈА, промовисали су новог фронтмена - ФИНО... "BLESSED & THE DAMNED" - НЕПОТРЕБНО! Quote
Tailgunner Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Е да, умало да заборавим. Треба да их преиспитају после оне песме (а о споту да не причам) "When The Eagle Cries". Колико је оно огавно, ја нисам могао очима да верујем. Не знам, стварно би требало да се запитају ако желе да задрже фанове. Quote
Public Animal no. 1 Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 A zasto, kakv je spot, pesma je ok. Quote
Grobodan Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Muzika je dobra,ali text... Mrzim Amere!!!!!!!!! Quote
Tailgunner Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 A zasto, kakv je spot, pesma je ok. Ма, добра је за под воз. За шта је добра?!? А спот је комедија. Ова двојица седе на неком градилишту и пизде. О тексту да и не говорим. А онда Owen пао из ведра неба, па и он би да пусти неку сузу. Живо ме интересује како су сада реаговали на оне антиамеричке протесте у Атини за време ОИ. Да ли ће поново да сниме неки уживо у Грчкој и докле сеже тај њихов усрани, ничим изазван патриотизам. Quote
Public Animal no. 1 Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 Pa to zavisi od gitariste, nesecam se imena. Owens je englez. Quote
Kai Hansen Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 Ostatak benda su Ameri...A i Owens je bre Amer(nemoj da te zbuni to sto je pevao u pristu) Quote
Lotus eater Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 Pa to zavisi od gitariste, nesecam se imena. Jon Schaffer Quote
Lotus eater Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 A sto se pesme tice, tipicna IE balada, sta drugo ocekivati od Schaffer-a. Tekst: kakav, takav. Da budem iskren vec sam se najezio par puta kad sam je slusao... I da, Schaffer prodaje njegov Night Train (Harley D.), koga interesuje... Aukcija pocinje 1. sept. Quote
~MaX~ Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Ма, добра је за под воз. За шта је добра?!? А спот је комедија. Ова двојица седе на неком градилишту и пизде. О тексту да и не говорим. А онда Owen пао из ведра неба, па и он би да пусти неку сузу. Живо ме интересује како су сада реаговали на оне антиамеричке протесте у Атини за време ОИ. Да ли ће поново да сниме неки уживо у Грчкој и докле сеже тај њихов усрани, ничим изазван патриотизам. Moram da vidim taj spot.Gde ima da se nadje na netu? Quote
Tailgunner Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 (edited) Moram da vidim taj spot.Gde ima da se nadje na netu? Можеш да га погледаш на Yahoo music. Благо речено - ОДВРАТНО. Што се Jon Schaffer-а тиче, за ову песму и спот могу само да му пошљем једног зеленка Edited August 26, 2004 by Tailgunner Quote
leonis Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 DObri su. Slusam ih od 96 godine. A taj novi spot nismaa video, ali jeste neka patetika od pesme. Quote
sodom Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 (edited) Ма, добра је за под воз. За шта је добра?!? А спот је комедија. Ова двојица седе на неком градилишту и пизде. О тексту да и не говорим. А онда Owen пао из ведра неба, па и он би да пусти неку сузу. Живо ме интересује како су сада реаговали на оне антиамеричке протесте у Атини за време ОИ. Да ли ће поново да сниме неки уживо у Грчкој и докле сеже тај њихов усрани, ничим изазван патриотизам. Sve ovo shto si pominjao voz, komedija, padanje sa neba antiamerichki protesti itd...to nechu komentarisati... Zna se ko je Iced Earth a i zna se ko je Jon Shaffer... nego ZAR MORA PATRIOTIZAM BITI NECHIM IZAZVAN??? Edited September 9, 2004 by sodom Quote
Grobodan Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 James MacDonough has quit ICED EARTH to become the touring bassist for MEGADETH. Ode ceo bend od Shaffera. Quote
Telcontar Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Ne znam, meni je zadnji album jednostavno jadan.. ima tu par ok pesmica, ali ceo koncept albuma, tekstovi... Ok razumem ja da on voli svoju zemlju, pa on je iz USA i to je ok... al ono nije petriotizam, ono je ljigavstina.... Ja cu se drzati Something Wicked this way comes.... Quote
Recommended Posts