Vlaja Buraz Posted June 5, 2003 Report Share Posted June 5, 2003 Jel' slus'o neko doticnu grupu? Ja imam s/t album iz 1995. i fenomenalan je - neki cyber grunge (ubijte me, ali tako mi zvuci), a imaju - mislim - jos jedan album koji je izdat neke 1998. sa kojeg imam 2 stvari gdje su jos vise zakomplikovali stvari. Anybody? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASKE Posted June 5, 2003 Report Share Posted June 5, 2003 Imam ja taj jedan album koji su snimili..i totalno je super...! a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted June 8, 2003 Report Share Posted June 8, 2003 Imam taj prvi...Mozda je cyber, ali zasto grunge? Nije bas da ima dodirne tacke sa grunge band-ovima. Nije los album, interesantana je ideja, ali brzo pocinje da smara. Voleo bih da cujem taj drugi, nisam ni znao da su izdali jos nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 8, 2003 Author Report Share Posted June 8, 2003 Pa jebes ga bar je vokal grunge... Al' dobro. Cyber je u svakom slucaju A sto se tice drugog albuma, naravno da ga nemam, samo sam ga vidio na www.hajiskitchen.com - a tamo nude dve stvari za download pa poslusajte, jos su vise otisli u 'matematiku'. Inace banda mijenja ime - ubuduce ce se zvati samo HAJI. Sta mislite kakav bi album bio da su sve stvari producirane kao prva na disku - 'Machine'? U pocetku mi se ta stvar nije svidjala, ali mi je kasnije postala omiljena i skroz mi se svidja totalno mashinski zvuk koji su postigli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 13, 2003 Report Share Posted June 13, 2003 vokal me podseca na Alice in Chains. riffovi imaju malo moderniji zvuk a solaze su u fazonu Vai. odlican album. ti isti likovi, sanovim pevacom su snimili album Eniac Requiem - Space Eternal Void koji je u nekom dark/cyber prog fazonu. odlican album, i sjajni muzicari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted June 13, 2003 Report Share Posted June 13, 2003 Njih nisam slušao, ali zato Eniac Requiem je keva:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 13, 2003 Author Report Share Posted June 13, 2003 Jel' neko mozda skinuo ove dve stvari sa drugog albuma da prokomentarise? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 http://www.hajiskitchen.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 Eniac Requiem je znatno homoseksualniji nego što sam mislio. Ništa kao Haji. Inače, Haji ritam sekcija je u bendu Somsara. Opet kažem, ništa kao Haji. Da li je iko slušao drugi album? Da li je iko slušao prvi album? 'Ajde de. Čisto da malo dignem temu, mislio sam da je nestala. Ali nije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 slusao sam nesto malo ovo...preporucio mi tip na drugom forumu...jebem ti sudbinu kada tek danas vidim ovu temu i ovde.. moram da nabavim...vocal je cool (aic style) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 Pa, vidiš temu, i kakav je odziv na temi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 nego ajde ako te ne mrzi zakaci prvi album (ako si u mogustvu naravno) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 Noćas ću to odraditi, valjda. Upload mi je nikakav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 thx...duzan sam ti za nesto drugo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted January 14, 2007 Author Report Share Posted January 14, 2007 Ево линк за други албум, зато што други редовно нико нема, а окачићу и први: http://www.megaupload.com/?d=LPVK2CL9 Како ме је само рапидшер изјебао. Улогујем се на онај бесплатни, ај, направим га да знам шта све качим, ставим да ради, он заврши, и избаци ми поруку да се улогујем опет. ВТФ - који к. И ја пробам да се улогујем, не могу, пробам нови налог, ништа, и ударим бек, и 'ај здраво. Значи, исти овај фајл има и на рапидшер, али, не знам му адресу. Јебо им ја матер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted January 14, 2007 Author Report Share Posted January 14, 2007 http://www.megaupload.com/?d=5LK7GTPA Први албум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
أصحاب Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Како ме је само рапидшер изјебао. Jebao vas rapidshare i čekanja, i IP-ovi, i delići fajlova i premium korisnici i tripovi... http://www.mediafire.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted May 5, 2007 Author Report Share Posted May 5, 2007 Jebao te mediafire, već sedam dana pokušavam da okačim dokument od 10 mega, ne ide nikako. Nađi neki drugi besplatni hosting pizdarija pa se javi. Sa druge strane sa Hadžijem se ništa ne dešava. Možda jedino da pomenem vijest da sam postao ponosni vlasnik original CDa Hadžijevog prvog albuma. Ne smijem spomenuti ime osobe kojoj sam za to zahvalan ali smijem reći da je ta osoba sada ponosni vlasnik original albuma David Hasselhoff - Looking for Freedom. I pored toga što sam zaradio još jedan original disk, znam da sam loše prošao u toj nagodbi, ali eto... I ja imam srce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 jel slushao neko ove nove pesme na myspace-u...to jest neobjavljene pesme...odlicne su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovan Cvijic Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Ha! nisam znao da imamo topik o ovim prog-gruverima!!!! PRvenac je solidan, upravo ga se podsećam , a skidam ovaj noviji za koji nisam ni znao da postoji!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 haha ne seri za temu, inace snimaju novi EP i peva im lik iz Tessaract-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovan Cvijic Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 haha ne seri za temu, inace snimaju novi EP i peva im lik iz Tessaract-a. Daj ne Z, stvarno!? E to se zove koincidencija!!! Gde se nađoše, ludaci nijedni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pravnik Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Iako je kultan bend u pitanju, naročito prvi njihov album, meni je taj album samo jedna besprizorna kopija AinC-a, a AinC je za mene ipak suviše velika svetinja da bih bilo kakvu kopiju priznao kao dobru. Drugi album je ok zato što su se odmakli od te neke AinC priče i otišli u drugom pravcu.Jedina konstanta u njihovom radu je loša produkcija 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 skroz alice in chains brate, narocito one steve vai solaze i pun kurac nepara, bas je alice in chains na keca, zato ih je valjda izdao Shrapnel, zato sto je to grunge label Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pravnik Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 (edited) Da, to koji je lejbl izdao neki album mnogo više određuje bend nego ono što se čuje na albumu...zanimljiv način razmišljanja, moram priznati. Edited March 5, 2011 by pravnik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts