azal Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 lik ima grunge prizvuk sto se tice stila pevanja i tu se paralela sa grunge zvukom zavrsava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pravnik Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Lik TOLIKO kopira AinC stil pevanja da je to sasvim dovoljno da meni budu odbojni. A u loše produciranoj muzici ispod toga mogu da šibaju čije god hoće solaže, to moj utisak ne menja. Pričam potpuno subjektivno, ne znam šta skačeš kog đoku. Ako ti se ne sviđa, nemoj čitati, ali nema potrebe da se ubeđujemo oko takvih stvari. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 ne. meni glas najvise lici na John Busha, googlaj ga. ne znam zasto si uopste menjao nik kad je toliko ocigledno da si sha ti slusaj govno bendove sa dobrom produkcijom ja cu ove dobre sa prosecnom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 ne znam zasto si uopste menjao nik kad je toliko ocigledno da si sha I ti si shvatio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pravnik Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 ne. meni glas najvise lici na John Busha, googlaj ga. ne znam zasto si uopste menjao nik kad je toliko ocigledno da si sha ti slusaj govno bendove sa dobrom produkcijom ja cu ove dobre sa prosecnom. U pravu si za sve, nemoj samo da se primaš kao klinac od 13 godina 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 evo novi demoi neki peva Dan iz Tessaract potvrdjeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 dooooo jaaaaaajnoooooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 odlican ovaj novi materijal... malo me istripovao pocetak Notch, pomislio sam da su postali skroz djent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 sad sam skapirao da su sve ove pesme iz 2007, samo sad peva Dan na ovim snimcima sto su okacili na Soundcloud evo, recimo notch sa starim pevacem: http://dl.dropbox.com/u/11161665/notch.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 (edited) Edited October 14, 2011 by azal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Prosjek...čak pomalo i dosadno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 ali tebi se svidja novi PoS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Naravno. Mnogo je bolji od ovoga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 nije. ovo je klasican HK zvuk sa Danielom na vokalom, ne znam sta je tu lose. jedino ako ne volis HK, a onda ne znam sta zelis na ovoj temi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Isto ono što ti želiš na PoS temi... s tom razlikom što ja čujem pjesmu/album pa onda dam svoj sud. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 dao sam svoj sud tako sto sam hteo da legnem da spavam za vreme svirke, ne moram album da cujem. ovo je Haji's Kitchen isti koji je izdao prvi album, samo sa drugim pevacem. ako ne slusas bend i nikad nisi slusao prestani da trolujes da ne bi popio bandanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Jao, jao, weliki modewatow se iznerwiwao. Did I huwt youw feewings? Ali nijesi legao da spavaš, bio si kul i stajao si čitavo vrijeme. Što je bilo? Smeta ti to što sam rekao da je pjesma prosjek? Nije valjda? Banuj, boli me kurac, samo nemoj da mi izigravaš neko mudo, molim te. Ideš random po temama , sereš po svakoj od njih a kad neko reče nešto što nije sjajno za neki bend na koji drkaš (koji jesam slušao,btw), odma plačipičkiš. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pripravnik23 Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Jok, ti si ga Azale slusao! Koje si ti otpadak od coveka da je to neverovatno. Ti nekog da banujes?! Ajde banuj ga ako imas muda . Banuj i mene i ostale pa pisi i odgovaraj na sopstvene postove i hrani tvoj usrani ego! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Super je sve to, ali budimo parlamentarni i ne-fejk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 (edited) nije bitno da li si slusao bend, znam da smo svi "slusali" sve, imate svi hardove od milion giga sa svom muzikom ovog sveta, ali ja samo postujem na temi ako poznajem rad benda. ova pesma je po kriterijumu benda Haji's Kitchen sjajna, ima sve sto su ranije imali, gruvi pamtljive riffove, dobre solaze, i imaju novog pevaca koji se lepo uklopio u pricu. ako je bend sam po sebi tebi prosek to razumem, idi dalje, ali nemoj da lupetas da znas nesto o bendu ako nisi upoznat sa radom. ne vidis mene kako idem na temu nekog glupog goth benda sto me neinteresuje da bi napisao da je nova pesma prosecna. Edited October 14, 2011 by azal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 (edited) Ne, ali ideš na temu benda čija si zadnja 4 albuma slušao manje nego ja prvijenac ovoga benda (u to mogu da se kladim) i kažeš "ne moram ni da čujem album da bih znao da je sranje". Ajde mi reci kako to nije gore, nego poći na temu bilo kog benda, čuti pjesmu i reći ne da je sranje, ne da kurca ne valja, nego da je prosjek. Druže, prihvati činjenicu da si strašno licemjerno nastupio. Pjesma sama po sebi nije ništa spektakularno, mnogo mi više odgovara nešto tipa Symptoms, sa nekim izlomljenim rifovima/ritmovima i pamtljivijim refrenom, ovo mi ništa nije ušlo u uvo. A osjećaj kao da slušam TesseracT ne pomaže mnogo. Pozdrav do nove pjesme/albuma. Edited October 14, 2011 by In The Flesh 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 zasto moram da poslusam novi album PoS da znam da nece da mi se svidja ako znam da mi se stilski ne dopada a pritom su mi dva ortaka sto imaju slican ukus muzicki rekli da im je djubre? a pevanje ovde nimalo ne lici na tesseract stilski, ni najmanje. taj bend si sigurno jos detaljnije proucio od haji's kitchena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Naravno da jesam. TesseracT >>>>> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 Heritage >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Haji's kitchen + Tesseract + vas dbojica. Pušite ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 heritage = astronomica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts