Black Knight Posted February 14, 2002 Report Posted February 14, 2002 Zanima me sta mislite o njima?Licno mislim da nisu losi i da imaju potencijala da se probiju na power sceni. Quote
bramar Posted February 14, 2002 Report Posted February 14, 2002 Ne da nisu loshi, nego su odlichni. Imaju itekako potencijala. Mladost, ludost. Quote
Briox Posted February 22, 2002 Report Posted February 22, 2002 Genijalni ljudi! Cak su uradili "Still Loving You" bolje i od samih Scorpions-a.A svi jedva da imaju preko 20. Quote
RNA Posted February 22, 2002 Report Posted February 22, 2002 Jesu dobri, ali umeju da smaraju sa onim baladama. Quote
Black Knight Posted February 22, 2002 Author Report Posted February 22, 2002 Mozda RNA ali moras priznati i da su im i balade dobre?!? Quote
Sinstrel Posted February 23, 2002 Report Posted February 23, 2002 Odlicni su zaista! Nisu mi omiljeni sto se tice power-a ali pri vrhu liste jesu, sigrurno Ne znam samo RNA zasto te smaraju balade kad imaju stvarno dobre balade?! Quote
scissors Posted February 23, 2002 Report Posted February 23, 2002 jedan od boljih bendova u zadnje vrijeme, balade su im dobre pogotovo "letter to dana" i "replica"... ali ljudi, ova tema se otvara po ko zna koji put Quote
Tallulah Posted February 23, 2002 Report Posted February 23, 2002 da,i ja cu po ko zna koji put da ponovim: LJUDI SU MRAQUE!! Quote
alexis Posted February 23, 2002 Report Posted February 23, 2002 ko zna koji put,al vrijedi reci!!! nekako su mi prirasli srcu ti ludi finci,neznam zasto (ni pod cijim utjecajem ) jako jako dobro! meni je full moon najdraza,malo mi je letter to dana dosadno,al na silencu ima zakon stvari!!!!!!! Quote
Black Knight Posted February 23, 2002 Author Report Posted February 23, 2002 For Tallulah,posto sam primetio da imaju jednu baladu kao pod istim imenom kao i tvoj nick da nisi slucajno zbog toga uzela taj nick? Quote
Damage Inc. Posted February 24, 2002 Report Posted February 24, 2002 Danas sam konacno uspeo da skinem njihov spot "Wolf And Raven", ali nisam ga jos stigo pogledati. Quote
Tallulah Posted February 24, 2002 Report Posted February 24, 2002 quote: Prvi poslao Death Rider from Hell: For Tallulah,posto sam primetio da imaju jednu baladu kao pod istim imenom kao i tvoj nick da nisi slucajno zbog toga uzela taj nick? ma jok!! Quote
alexis Posted February 24, 2002 Report Posted February 24, 2002 damage,gdje si nasao spot??na official siteu? Quote
Luciferka Posted June 12, 2002 Report Posted June 12, 2002 super su super su, sjajniiii suuuuuuuu!!!!! Quote
Anjomen Posted June 12, 2002 Report Posted June 12, 2002 super su i mnogo mi se svidjaju, posebno pesma Tallulah ,mnogo mi se svidela ta pesma Quote
Fiery Posted June 13, 2002 Report Posted June 13, 2002 tallulah me smara u p.m. a ne volim preterano ni ostale balade. inace su odlicni ali vise mi se svidja stratovarius (na koga, slozicete se, ipak lice (al' sam ovo slozio, k'o u reklami )) Quote
Will-O-The-Wisp Posted June 13, 2002 Report Posted June 13, 2002 Odlicni su! Ako nastave ovako ima da budu ekstra! Imaju jebeno dobrog bubnjara! Kad su uradili onako dobru obradu "Die With Your Boots On" - svaka buduca greska moze im se oprostiti! a: :roll: 8O 8) Quote
OceanSoul Posted June 16, 2002 Report Posted June 16, 2002 Ok su ....tacno je da balade malo smaraju....moze to i malo bolje Quote
Hamsun Posted August 22, 2002 Report Posted August 22, 2002 Uuuu bas vam se toliko svijaju? Super,znaci,onda cete svi vi da uzmete po koji primjerak mog fanzina? Uradio sam intervju sa Tony-jem Javite se 8O Quote
ASKE Posted August 23, 2002 Report Posted August 23, 2002 Odlicni su! Imaju tako malo godina (izuzev Tonija..ali doobro!) a tako dobro sviraju...I textovi su im tako realni, mozes sam da se pronadjes u njima..Plus, imaju onaj severni smek i kad Toni peva ima malo drugacini engleski akcenat i nalazim da je to jako jako simpa! PS. San Sebastian je predivna! " Now I live my life in shades and I am married to the mun and the sun of Sun Sebastian is warming somone new" - zvuci poznato?! Quote
ASKE Posted August 23, 2002 Report Posted August 23, 2002 Izgleda da sam totalno lose izspelovala...ko da pijana pisem sa ove tastature. Dakle stih glasi Now I live my life in shades and I am married to the moon and the sun of San Sebastian is warming someone new~ Quote
Black Knight Posted August 23, 2002 Author Report Posted August 23, 2002 Izgleda da sam totalno lose izspelovala...ko da pijana pisem sa ove tastature. Dakle stih glasi Now I live my life in shades and I am married to the moon and the sun of San Sebastian is warming someone new~ He ,he ,he nikad nisam pijan pokusao da kucam na tastaturi moracu da probam. BTW kad si vec spomenula San Sebastian mi je jedna od omiljenih pesama.Sjajan text ,muziku su dobro ukonponovali a i Toni je otpevao kako treba. Kao sto sam vec napomenuo bend koji ako ovako nastavi ima dosta sanse da uspe u power svetu. Quote
ASKE Posted August 24, 2002 Report Posted August 24, 2002 Ha, ha, ne nisam pijana kucala, ali k'o da jesam... Pa koliko sam ja cula, ove godine u Budimpesti na Szigetu puno je ljudi pricalo o njima kao jedan od top 5 progressive bendova...Tako da su se oni definitivno ustolicili pod taj brend...a tako su mladjani! Ne ozbiljno su odlicni. Bubnjar je mladji od mene! Kod Tonija mi se jako dopada sto moze tako visoko, nebu pod oblake da peva. Kad sedim u sobi i pokusavam da pevam ljihove pesme ja NIKAD ne mogu tako da otpevam... recimo "Picturing the Past" . To mi je u rangu sa San Sebastianom. kad nju cujem imam mentalni orgazam! A nikad ne mogu stih "Burning sensation inside you know how that hurts" da otpevam, uvek mi se glas izgubi. Eto, bas bih volela da ih cujem uzivo! Quote
Recommended Posts