NatashaNS Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Ej, ne diraj nam prvi red. A zezas da je najbolje pogled iz prvog reda? Naravno da jeste. Nije lose ni na onim stepenicama sa strane, al' ako imas srece da te niko ne gura. Ja nikad nisam bila bas bas u prvom redu u SKC-u, na sipci, al' secam se kako je bilo na proslom HF koncertu (progurao me neki lik do drugog reda ) kad je Joacim pruzio ruku. Znaci, sva masa je krenula preko mene, a taj lik samo sto nije ispovracao sve sto ima u sebi kol'ko su ga pritisli na onu sipku. Jadan. Znaci, nije bas tako cool u prvom redu. Quote
~MaX~ Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Ima bre vremena do novembra milion i jedna stvar ce se desiti dok dodje taj cert Quote
NatashaNS Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Ima bre vremena do novembra milion i jedna stvar ce se desiti dok dodje taj cert A i to sto kazes. Al' dobro, trebalo bi okvirno da znam gde cu otprilike stajati (tacno ispred Tonyja ). Quote
Telcontar Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 been there done that Twice Uuuuu Leverage bredgrupa, e to bi bilo naaajsss. Ili Winterborn, Firetribe ... mada moze i ko 2007., Epica Quote
NatashaNS Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 been there done that Da, znamo. Vec si se hvalio (sve sa onim kako ti je Tony bacio petaka ). Twice Uuuuu Leverage bredgrupa, e to bi bilo naaajsss. Ili Winterborn, Firetribe ... mada moze i ko 2007., Epica Joj, nemoj da ja pocnem da se hvalim u drugovo ime (on ih je gledao 18 puta , tebi sam to vec rekla). Mogli bi i Brother Firetribe, al' kad bi Leverage bili predgrupa, to bi bilo fenomenalno! Quote
Laurelin Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 I ja cu twice...u novembru... Joj Boze, nikad necu prezaliti kad sam uhvatila palicu, koja mi je potom ispala... Oooo, kurva sudbina!!! Quote
NatashaNS Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 I ja cu twice...u novembru... E mozda cu i ja. U novembru. Al' njima ce ovo biti treci put. Quote
ShinigamY Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 A i to sto kazes. Al' dobro, trebalo bi okvirno da znam gde cu otprilike stajati (tacno ispred Tonyja icon_biggrin.gif ). Ako me preteknesh Ja uzimam kais i vezujem se za ogradu hehe, pa neka cimaju do mile volje... nisu uspeli ni na Soulfly da me pomere nece ni na Sonatu xD Quote
NatashaNS Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Preteci cu te, nije problem. Ja ispred Tonyja, a ti mozes koji metar od mene da stanes. Quote
Bata Trokrilni Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Ako me preteknesh Ja uzimam kais i vezujem se za ogradu hehe, pa neka cimaju do mile volje... nisu uspeli ni na Soulfly da me pomere nece ni na Sonatu xD Znaš kad bih se ja nekome guzio satima, samo da bih bio u prvom redu? Nikad. Pet puta se bolje i vidi i čuje kad se malo udaljiš i staneš sa strane. Quote
KinSlayer Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 (edited) Da, ali tako neces da vidis Tonyja iz neposredne blizine... Edited April 9, 2009 by KinSlayer Quote
ShinigamY Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 ^^ Haha ja da vidim Tony-a i Henkku i gotov sam Hehe Quote
NatashaNS Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 (edited) Znaš kad bih se ja nekome guzio satima, samo da bih bio u prvom redu? Nikad. Pet puta se bolje i vidi i čuje kad se malo udaljiš i staneš sa strane. Da se bolje cuje, verovatno, al' da se bolje vidi, nikako. Jedino ako ne nadjes bas neku dobru poziciju (recimo, sa strane na stepenicama). Mada, tebi sa 2 metra nije problem da vidis koncert, gde god stao. A i bolje za druge da ti ne stanes u prvi red, jer ljudi iza tebe nece puno videti. Edited April 9, 2009 by NatashaNS Quote
Telcontar Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 I ja Da ali ja sam 2 puta iz prvog reda, i dva puta pozadi E mozda cu i ja. U novembru. Al' njima ce ovo biti treci put. Nekome 3ci nekome 5ti Super onda vi nemojte napred, da mi mozemo lepo da prodjemo. Mozda se pozadi bolje cuje, ali znam da nishta ne moze da se uporedi sa osecajem kad si u prvom redu i kad imash 'direct contact' sa bendom ... Quote
ShinigamY Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Da ali ja sam 2 puta iz prvog reda, i dva puta pozadi Nekome 3ci nekome 5ti Super onda vi nemojte napred, da mi mozemo lepo da prodjemo. Mozda se pozadi bolje cuje, ali znam da nishta ne moze da se uporedi sa osecajem kad si u prvom redu i kad imash 'direct contact' sa bendom ... Hahaha izvolte visoki iza, pustite nas malecke napred Da uzivamo u pogledu makar xD Quote
NatashaNS Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 I u pogledu i u muzici. A Neco u pravu si za taj osecaj u prvom redu. Mis'im, nikad nisam bila u SKC-u bas u prvom (najblize sto sam uspela da se proguram je drugi red na proslom HF-u i drugi-treci na proslogodisnjem Kamelotu), al' bila sam recimo u Areni na Queen-u, i stvarno je bilo fenomenalno - i pogled i sve. A jos me tamo niko nije gurao k'o sto biva u SKC-u U SKC-u ko prezivi prvi red, svaka mu cast (pretpostavljam da je situacija ista na svakom koncertu). Quote
~MaX~ Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 I ja cu twice...u novembru... Joj Boze, nikad necu prezaliti kad sam uhvatila palicu, koja mi je potom ispala... Oooo, kurva sudbina!!! Heheheh, kad bi ja pocheo priche o suvenirima :) el se secash peshkira Neco? Ma nema nishta lepshe od kidanja iz prvog reda.. Quote
Telcontar Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 Heheheh, kad bi ja pocheo priche o suvenirima :) el se secash peshkira Neco? Ma nema nishta lepshe od kidanja iz prvog reda.. Quote
NatashaNS Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 Joj, i trzalica je tu. A btw, fali jedna karta, ako si ih gledao 4 puta. Hocemo i tu cetvrtu da vidimo. Quote
Telcontar Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 Jebi ga ahahah taj 4ti tj. prvi je bio Sziget 2003ce, nemam kartu jbg. Dobijash onu narukvicu sto ti je stave na ruku, ali ta jednodnevna nije plasticna & fancy, pa sam je frljnuo negde Quote
Recommended Posts