Telcontar Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 Ja Sonatu obozavam! (ovo sam vec negde rekla, ali moze da se ponovi ) Ecliptica im je, po mom misljenju, najbolji album! Momci stvarno stvaraju divne pesme, textovi su srceparajuci :ne: .. a meni je kod pesme tekst mnooogo bitan tako da..zakljucite sami! Inace, ima u mom komsiluku jedan "opaki" blacker koji je, kada se sve sabere i oduzme, ok lik, ali sa njim se toliko svadjam oko Sonate da je to neverovatno! E, najvise mrzim kada mi se nadje neko tako pametan da ismeva emocije u pesmama! Sonata je bend cija je svaka pesma prozeta emocijom i meni svaka donosi neku posebnu atmosferu i zato ih obozavam! a: HELL YEAH to that Sonata Rulez, a meni su se dopali kako su svirali na szigeru, a ionako su relativno klinci u bendu tj. mladi su bubnjar npr ima 23 godine, gitarista oko 24 Quote
tovar Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 gitarista je gay i pozer u onoj uskoj majicici. ma ni helsinski vampiri mu nisu ravni Quote
:={MaYa}=: Posted September 26, 2003 Report Posted September 26, 2003 nebitno kako se oblace,ja uzivam u njihovom stvaralastvu. Quote
tovar Posted September 26, 2003 Report Posted September 26, 2003 ne znam jesi li videla njihov izgovor za scenski nastup. pritom mi ni zvuk nije bio po meri... gotivim ja njih u kucnoj varijanti. ali istini za volju, nisu nesto originalni. Quote
:={MaYa}=: Posted September 26, 2003 Report Posted September 26, 2003 hmmmmmmmmm........... nisam ih videla uzivo,josh jedan Sziget mi je promakao bila sam na putu... Ali neka i nisu originalni.....svaki bend ima netso svoje....nek je za zrno drugacije od ostalih oseti se........e onda-bash to zrnce cini da ja njih volim vise od nekog drugog slicnog benda.....to je individualno.... a: Quote
tovar Posted September 26, 2003 Report Posted September 26, 2003 naravno da je individualno, kao i da li su se nekom svideli na szigetu ili ne. ja sam se smorio na njihovoj svirci, ali za objektivno, sta su oni mogli da urade u tom satoru? mozda ih ponekad ponovo poslusam, ali ne bih dao pare samo za njih. Quote
Vampiria Gothica Posted September 26, 2003 Report Posted September 26, 2003 nedavno sam nabavila njihova 3 albuma i definitvno me nisu razočarali....najdraže pjesme su mi definitvno full moon,black sheep,talulah,letter to dana..... ecliptica mi se čini kao naj album,zasada. Quote
mortisha Posted September 28, 2003 Report Posted September 28, 2003 Dakle da pocnem.. Imaju suvise balada.. Po meni jedan album treba da ima najvise 2 balade. Ali njihove su stvarno super.. tako da prolaze.. Cula sam da Tony ocajno zvuci uzivo.. :roll: ali ne znam od koga.. Ja licno ih nikad nisam cula uzivo, niti sam cula neki njihov live album, tako da ne mogu to da komentarisem.. Sto se tice novog albuma, nije los, moja sestra tvrdi da je najbrzi.. sad ja ne znam.. Ali mi se sa tog najvise svidja BROKEN.. Inace omiljeni album mi je Ecliptica.. Pesma FULL MOON!! Sta sam jos htela.. Quote
mortisha Posted September 28, 2003 Report Posted September 28, 2003 tallulah me smara u p.m. a ne volim preterano ni ostale balade. inace su odlicni ali vise mi se svidja stratovarius (na koga, slozicete se, ipak lice (al' sam ovo slozio, k'o u reklami )) 8O Pa verovatno lice!!! Na primer jer su nastali pod njihovim uticajem :roll: Koliko sam ja cula Quote
Angele Posted September 28, 2003 Report Posted September 28, 2003 Lice oni na puno toga... Al' to ne mora da bude losa stvar! Toni sjajno peva uzivo. Mojne neko da kaze drugacije. A sad kako zvuce svi... to sam vec negde pisala... mrzi me opet... Quote
Hammett Posted October 13, 2003 Report Posted October 13, 2003 Odličan bend,meni je najdraža Ecliptica ali ipak nabalada mi je Mary Lou-fenomenalno.....uz Stratovarius meni najdraži power metal Quote
fiction Posted October 15, 2003 Report Posted October 15, 2003 Potpisala sonata ugovor sa Nuclear Blastom na par albuma a: Zar to nije divno s obzirom da REX ima ugovor o distribuciji NB disk ova Quote
Angel of Love Posted October 28, 2003 Report Posted October 28, 2003 Mnogo su dobri! Obozavam ih! Stvarno, zar postoji covek koji moze da kaze da su losi :? ?... Quote
Black Knight Posted October 28, 2003 Author Report Posted October 28, 2003 Sacekaj malo pa ces da vidis listu antisonatovaca Quote
Kecman Posted October 28, 2003 Report Posted October 28, 2003 Evo ja sam prvi. Nekako bre mnogo SMARAJU Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 28, 2003 Report Posted October 28, 2003 Sacekaj malo pa ces da vidis listu antisonatovaca pitam se ko li je na listi Quote
Kai Hansen Posted October 28, 2003 Report Posted October 28, 2003 Sacekaj malo pa ces da vidis listu antisonatovaca Gde treba da se potpisem? Quote
Telcontar Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 Kai sad si me razocarao........ :ne: :ne: :ne: Kakvi ste vi to..... (ko ne voli sonatu ne treba da zivi ) Quote
Black Knight Posted October 29, 2003 Author Report Posted October 29, 2003 Sacekaj malo pa ces da vidis listu antisonatovaca Gde treba da se potpisem? Super , tacno ispod Marka Ajmo , dalje , javljajte se Quote
solicitor Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 Nisam antisonatovac. Imaju strava pesme, poput W&R, Marry Lu, Replica, Tallulah , strava obradu Scorpionsa,...al ima i smaracine...sve u svemu meni je to OK kad se probere malo. Quote
Kai Hansen Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 ..... (ko ne voli sonatu ne treba da zivi ) Ma to mi rekose i za maidene ,ali ja ne hajem Quote
Kakashi Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 Ne shvatam sto ljudi tako popljuvase novi album :? Quote
Telcontar Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 Pa novi album je verovatno i najbolji do sada.. plus sto ima neke nove elemente za sonatu... P.S. ccc. Andrej sad si me skor razocarao...(iskreni prokletnik ne pljuje sonatu )_ Quote
Recommended Posts