~MaX~ Posted February 24, 2004 Report Posted February 24, 2004 Nisam rekao da je bolja od originala samo da je zivlja. a: Quote
dark earendil Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 ma dajte ljudi normalno da je zivlja kao i sve stvari od njih.pa oni su sonata zaboga! a: Quote
Turin Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 ako nastave kao na poslednjem albumu, za mene ce definitivno postati Sonta Arctica (btw. sonta znaci govno na finskom) Quote
Tatyannahhh Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 ako nastave kao na poslednjem albumu, za mene ce definitivno postati Sonta Arctica (btw. sonta znaci govno na finskom) Quote
painkiller666 Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 koji im je poslednji album nisam u toku Quote
Tatyannahhh Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 koji im je poslednji album nisam u toku Winterheart's Guild Quote
~MaX~ Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 A shta fali Winter Heart's-u?Jedinu zamerq koju imam je da nije doneo nishta novo ali jebi ga ljudi se drzhe svog recepta. Quote
Mr.Torture Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Znas sta je najveci problem...ljudi ne voli Alcatel, jebi ga. A ogroman uticaj istog na zadnjem albumu je evidentan. Iako ima puno uticaja i vec pomenutog Siemensa. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Prolazim ja i neka fency zuraja kad ono ucini mi se poznato ono San sebastian od Sonate ja reko neka Ceca )))))A ona je vece musko od Tonija Quote
Telcontar Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 Ne brini se, ti ionako bolje poznajesh cecin rad ode sonate... A sa tom slikom ubrzo dobijash i Quote
Tara Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 Super su. Ecliptica mi se ubedljivo najvise svidja. Ne postoji pesma sa tog albuma koja ne valja. Quote
Tatyannahhh Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 Super su. Ecliptica mi se ubedljivo najvise svidja. Ne postoji pesma sa tog albuma koja ne valja. Ma sva tri su zakon!!!!!!!!!!!!!! Bar meni......Slaze li se ko ovde sa mnom?? Quote
Vangelis Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 Ja se apsolutno slazem.Albumi su fantazija.A pesme? Ja bih izdvojio The Cage sa najjacom klavijaturskom solazom, gosta Jensa Johanssona, i moj favorit Wolf and Raven, neprevazidjena. Quote
nwoggy Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 Ma sva tri su zakon!!!!!!!!!!!!!! Bar meni......Slaze li se ko ovde sa mnom?? Ma samo je ovaj poslednji zakon. Na prethodna dva ima i nekih glupih pesama. Quote
Telcontar Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 Ma ti ogi samo neshto kenjash bre.... te ovo smara te ono... Ko ti kriv kad si rodjen na spidu pa se przis samo na rokacine.... Metal ballads konza Quote
Tatyannahhh Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 Ma ti ogi samo neshto kenjash bre.... te ovo smara te ono... Ko ti kriv kad si rodjen na spidu pa se przis samo na rokacine.... Metal ballads konza E dobro si mu reko!!! Quote
nwoggy Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 Ma ti ogi samo neshto kenjash bre.... te ovo smara te ono... Ko ti kriv kad si rodjen na spidu pa se przis samo na rokacine.... Metal ballads konza Pa mozda su "konza" ali Tallulah i Sing In Silence sigurno nisu. BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORIIIIIIIING!!!!!!!!!! Quote
Tatyannahhh Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 Pa mozda su "konza" ali Tallulah i Sing In Silence sigurno nisu. BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORIIIIIIIING!!!!!!!!!! Jeste da je Tallulah previse sladunjava...Got me there!! Quote
Telcontar Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Ma nemash bre pojma... Tallulah konza...P.S. Pitaj Tallulicu.... Quote
HelvedsUlv Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 lose, lose i opet lose, gay, lame, ripoff, repetition.. jedino mi je Replica donekle draga pjesmica Quote
Nightingale Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 lose, lose i opet lose, gay, lame, ripoff, repetition.. jedino mi je Replica donekle draga pjesmica Sta si ti uopste slusao od Sonate? Quote
Telcontar Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Sonata nije gay... i nije kopija... ( zasto svi to seru za Kamelot i Sonatu... ) BSB je GAY...... Aca Lucas je gay..... Quote
genius Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 lose, lose i opet lose, gay, lame, ripoff, repetition.. jedino mi je Replica donekle draga pjesmica Sta mozes reci na ovo... Idi i uradi za kaznu ovo : E, sad opet, i opet i opet.... JOPET! Quote
HelvedsUlv Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Ecliptica il nes takvo se zove album koji sam preslusala. inace nisam obozavateljica powera, al mi je cak i prijatelj koji to voli za njih reko da su losi i neoriginalni. Quote
Recommended Posts